Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπεμπουλα η πουκι ειναι 9.400 βαρος και 74 εκατοστα υψος

Η δικιά μου είναι 75 πόντους και 9100. Καλά η παιδίατρος χασίσι παίρνει και μου είπε πως το παιδί είναι πιο βαρύ από όσο πρέπει, και τόσο βάρος λέει έχουν αυτά που είναι 1 χρόνου??????? Πάμε καλά?:confused::confused:

Διαφημίσεις

ααααχχχχχχ! δεν πρόλαβα τη ράννια - πρέπει να πάρει το παιδί μαζί!!!!!

και για τη χύτρα (παρ' ότι δεν έχω) συμφωνώ με ντάλια - υπάρχουν 2 απόψεις!

ε μα δεν εξηγητε αλλιως..ολη μερα σημερα διαβαζει ΟΛΟ το τοπικ του θηλασμου και ιστοριες κοριτσιων σχετικά με το πως εβγαζε η οχι το βυζι τους γάλα... αν ΟΛΟ αυτο το κολοβαρεμα το ειχε επενδυσει σοτ να μιλησει με τη γυναικα του για το παιδι τους πχ θα ηταν καλύτερα... λεω εγω τωρα..αλλα ειπαμε..εγω ειμαι κ παρανοικη

dZJip3.png

Η δικιά μου είναι 75 πόντους και 9100. Καλά η παιδίατρος χασίσι παίρνει και μου είπε πως το παιδί είναι πιο βαρύ από όσο πρέπει, και τόσο βάρος λέει έχουν αυτά που είναι 1 χρόνου??????? Πάμε καλά?:confused::confused:

αχαχαχαχχαχααχχαχααχ ρε μαναρι μου ολοι οι γιατροι εχουν τις καμπυλες μπροστα τους και κανουν τα δικά τους.. ε νταξ τωρα κ εσυ μην την παιρνεις και πολυ στα σοβαρα σε θεματα αναπτυξης και κιλών... εχουν και ενα αγχος για τηνπαιδικη παχυσαρκια κλπ κλπ κλπ...αν τα κιλάκια δνε ενοχλουν την κινηση του παιδιου και τιςπροσπαθειες που κανει να σηκωθει κλπ κλπ ολα ειναι μια χαρουλα

dZJip3.png

Και ναι! Τελείωσα το σίδερο!3 πλυντήρια περικαλώ.

Ουφ! Καλωσόρισα τα νέα μέλη της παρέας? Καλώς τες! Αν και κανονικά η οικοζούπυ πρέπει να το κάνει:tongue:

ναι καλε τι χανεις να δεις.. απο το να δωσεισ κορτιζονι στο μπεμπακι..μια αλοε βερα 8α ειναι σαφως καλύτερη

Συμφωνώ. Έτσι έπεισα τον άντρα μου για να πάμε τα παιδιά στην ομοιοπαθητική. Εκείνος δε δέχεται τίποτα που να μην είναι ορθολογιστικό. Placebo λέει η ομοιοπαθητική. Ε, του λέω κι εγώ τι μας νοιάζει? Αν είναι έτσι να αποφύγουμε τη χημεία, χ$στηκα.

pantos απ οτι εχω ακουσει παο φιλες κλπ οι ομοιιοπαθητικοι στα δερματικα ειναι πολύ αμεσοι στη θεραπεία και με μονιμα αποτελέσματα...

Και σε αλλεργίες?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=82959

??????????????????????

εν τω μεταξυ αλοε βερα εχω και δικης μου καλλιεργειας! χεχε!

Άντε ρε! Μπορεί να σε χρειαστώ!

Για το θρεντ τι απορία έχεις κυρία μου?

Wktmp2.png

qIogp3.png

μα κι εγώ ρε παιδάκι μου στραβώθηκα να κοιτάω τις καμπύλες και βλέπω στο ύψος είμαστε στο ανώτερο όπως και στο βάρος (σχεδόν στο 90%). Αλλά αν τα αντιπαραβάλεις και τα δυο μαζί τότε είναι μια χαρά. Άσε που αν τη δεις σε καμία περίπτωση δεν τη λες χοντρή. Μόνο η πεθερά μου το είπε (καλά αυτή είναι ufo).

Διαφημίσεις

κικιτσα μου δεν εχω ιδεα για αλλεργίες..ειμαι εντελώς ζωντοβολη μανα.. 8 μηνων ειναι η μικρα δνε ρεχω προλαβει ακομη να δω τι και πως με αλλεργιες αρωστιες κλπ

dZJip3.png

μα κι εγώ ρε παιδάκι μου στραβώθηκα να κοιτάω τις καμπύλες και βλέπω στο ύψος είμαστε στο ανώτερο όπως και στο βάρος (σχεδόν στο 90%). Αλλά αν τα αντιπαραβάλεις και τα δυο μαζί τότε είναι μια χαρά. Άσε που αν τη δεις σε καμία περίπτωση δεν τη λες χοντρή. Μόνο η πεθερά μου το είπε (καλά αυτή είναι ufo).

εγω ειχα γκανιαξει να εξηγω οτι η πουκι ΔΕΝ ειναι χοντρη αλλα δεμενη..,.απο νεογεννητο ακομη.. την επλενα και ενιωθα πως κρατουσα παιδι...οχι νεογεννητακι.. δεν φοβηθηκα ποτε να την κρατησω να την πλυνω να ητν αλλαξω κλπ επειδη..μου γεμισε το ματι μουαχαχαχα

μην σκασ αγαπη μου..ολα καλα ειναι

dZJip3.png

γμτ πρεπει να φυγω και θα χάσω την εξέλιξη της κουβέντας...

Τι στα κομμάτια ήθελε και πετάχτηκε, μια χαρά ξεκατινιαζόμασταν μεταξύ μας οι γυναίκες...αυτός τι ήθελε τώρα????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...