Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

"ενω θα μπορουσα να πω στη γυναικα μου τωρα που θα πας σουπερ μαρκετ παρε ενα κουτι και μετα....Καντεις μια κρεμα λιγο νερο μερικες κουταλιες κι ετοιμο." ρε παιδια αυτος δινει οδηγιες στο σπιτι περι των..διατροφικών.. ? ρε κατι δεν μου παει καλα εδω σας λεωωωωωω

καλα, μπορει να δινει...ξερω κατι περιπτωσεις ζωων που δε δινει ουτε η μανα ουτε ο πατερας, αλλα η πεθερα....οποτε το να δινει ο πατερας....παει κι ερχεται....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα και βασικα εννοούσα η γυναικα του χαπατο είναι και δεν ασχλητε με τα κρεμοειδή και τα μπιμπεροειδή? τοσο αποφασιζω και διατασω? αλλα να μου πεις..αυστρια...αυστρία....: p

dZJip3.png

μαρα, εγω το εχω πει....εδω μεσα, δε προκειται να κατσω να ξαναασχοληθω αν καποιο ποστ ειναι αληθινο ή οχι. Ο,τι λεγεται το "πιστευω". Κουβεντα να γινεται μωρε...αυτος δεν ειναι και ο σκοπος του φορουμ?

ρε συ μάρα... μην τον διαβάζεις :lol: αξίζει;

Ράννια ναι είναι φυσιολογικό να μην χρειάζεται να δει το παιδί ;)

Διαφημίσεις

Περαστικα ΠΑΛΙ σε ολους τους αρρωστους...εμεις καναμε γενικη ουρων παλι σημερα (για οσους ξερουν) και ειμασταν παλι καθαρες και μαλιστα αυτη την φορα δεν ειχε ουτε αμορφα αλατα....γιατι μετα την πυελονεφριτιδα ηταν συνεχεια ΤΙΓΚΑ στα αμορφα. Η γιατρος ειπε οτι μαλλον ειχαν ψιλοεπηρεαστει τα νεφρακια της και τωρα επανηλθαν. Δεν ξερω.....ποσο με αγχωνει ολο αυτο δεν ξερετε (ζωπυ-πεθαινω λεμε).....

Και σημερα βγηκαμε ΠΡΩΤΗ φορα εξω ΑΝΕΥ ΠΑΝΑΣ!!!!!!!! και τα κρατησαμε και καναμε οταν ηρθαμε σπιτι.!!!

Καλη συνεχεια σε ολες......δεν μας βλεπω για μεσημεριανο σημερα.....παμε μαλλον σερι βραδυ.

μπράβο σας και πάλι μπράβο σας!

:D:D καμάρι!

Εγώ από την άλλη της μαγειρεύω σε κατσαρόλα :D δύο μέρες κάθε φαγάκι αν και τελευταίως προτιμά τα δικά μας :lol: χθες το απόγευμα έφαγε μακαρονάκι κοφτό από το μακαρόνι με το χταπόδι που είχαμε (χωρίς το χταπόδι για εκείνη)... δεν είχα βάλει μπαχαρικά και παρόλα αυτά ρευόταν σαν νταλικιέρης :lol:

:P:p:p

"ενω θα μπορουσα να πω στη γυναικα μου τωρα που θα πας σουπερ μαρκετ παρε ενα κουτι και μετα....Καντεις μια κρεμα λιγο νερο μερικες κουταλιες κι ετοιμο." ρε παιδια αυτος δινει οδηγιες στο σπιτι περι των..διατροφικών.. ? ρε κατι δεν μου παει καλα εδω σας λεωωωωωω

:confused::confused:

ρε Μάρα, είσαι γρήγορο πιστόλι.:shock:

τα λες ωραία πάντως:)!;):P

aaaaa Κοινωνιολογικη αναλυση κανω στον ευατο μου καλε σιγα μην χαλιεμαι κιολας...απλα καμια φορα συναντω εδω μεσα πολυ διαφορετικα ανθρωπινα..ειδη και λεω..μπας και ειναι στραβοσ ο γυαλος? μπας κ αρμενιζω εγω στραβα?

dZJip3.png

ρε συ μάρα... μην τον διαβάζεις :lol: αξίζει;

Ράννια ναι είναι φυσιολογικό να μην χρειάζεται να δει το παιδί ;)

εχεις παει? για πες....μου πε και η θεια μου ο τι θα μου κανει κατι τρελες ερωτησεις....

δλδ? ξερεις κατι?

όχι ρε συ... από αυτά που έχω διαβάσει δίπλα είναι φυσιολογικό γιατί θα σε ρωτήσει για τις συνήθειες και το ιστορικό του παιδιού... μην φρικάρεις με τις ερωτήσεις ;)

Διαφημίσεις

αυτο μου ειπε και ο θειος μου...οτι ειδικα στα δερματικα ειναι ο,τι καλυτερο. ενταξει, ο θειος μου ειναι λιγο βαρεμενος βεβαια...αλλα δε κανει κακο να δοκιμασουμε να δουμε μηπως το λυσουμε με τιποτα μαντζουνια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...