Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1919974#post1919974

αυτός ο μουρης... πολύ μου την δίνει... θέλω να βγάλω τα πιο άγρια νεύρα μου σε δαύτον.. άρα έχω μια υποψία του ποιος είναι :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1919974#post1919974

αυτός ο μουρης... πολύ μου την δίνει... θέλω να βγάλω τα πιο άγρια νεύρα μου σε δαύτον.. άρα έχω μια υποψία του ποιος είναι :lol:

ποιος, ποιος??????

mikrh tzampa egrafes...κανε ενα κοπο ρε μαναρι μου και στειλτο στο [email protected] να το εχω μονιμως προχειρο

Μαρη παλαβη κι εσυ...επρεπε να βαλεις κι ενα t μπροστα να γινει τριαλαλα-τριαλαλο..θελεις γλειφιτζουρι-χωνακι παγωτο!!:tongue::tongue::tongue:

εισαι κιε συ σαν την Ραννια...βαριεσαι να διαβαζεις τις οδηγιες εεεεεε???καλα που υπαρχουμε κι εμεις οι μανιακοι με τα manuals να σας βγαζουμε περααααααααα!!:D

Διαφημίσεις

γιατί δε βάζεις χύτρα??? εγώ όλα εκεί τα κάνω... μήπως δεν πρέπει? ξέρεις τπτ? ΜΑΡΤΥΡΑ!!!!!!

Γιατι καταστρεφει το φαει...πρωτον αυτο....και απο τα δικα μας μονο το μοσχαρι βαζω...ΟΛΑ τα αλλα κατσαρολα.

ολοκληρη χυτρα για λιγο φαγακι κ εσυ χριστιανη μου? πως την κουμανταρεις?? εγω βλεπω χυτρα και εξαφανιζομαι

και αυτο! ενα κομματακι κρεας ειναι η μεριδα του παιδιου....που να βαζω ολοκληρη 10λιτρη χυτρα τωρα....εδω καλα καλα δε μπορω να τη σηκωσω....

δεν εχω βαλει καταψυξη φαι ποτε μεχρι τωρα!!

Αφου τα τρωει φρεσκαδουρα η κυρια!!

Μονο ζωμο οταν φτιαχνω...τον αποθηκευω καταψυξη σε κυπελλακια αβεντ για να εχω οποτε χρειαστω σε αλλο φαγητο της!!!

Κι εγω το ιδιο κανω...το ζωμο τον κραταω και του φτιαχνω τον τραχανα ή τα μακαρονια εκει....

Κατα τα αλλα, καθε μερα φρεσκο (λογω beaba βεβαια.....)

Διαφημίσεις

Σωπα βρε Μαρα....

Λοιπον, τελικα (για οσες θυμαστε) για το εκζεμα και τα σπυρακια του γιου μου, επειδη ο παιδιατρος μας ειπε οτι πρεπει να τον παμε σε δερματολογο και μαλλον θα μας δωσει κορτιζονουχα αλοιφη και στραβωσα, εκλεισα ενα ραντεβου για σημερα στις 15,30 με ομοιοπαθητικο. Παει ο θειος μου οικογενειακως και μου ειπε οτι τον εμπιστευεται απολυτα. Πηρα λοιπον τηλ και μου ειπε οτι το πρωτο ραντεβου κραταει 1-1,30 ωρα και να μη φερω το παιδι

(:confused:δε θα το δει? ).

Αυτα....σε κανα μισαωρο θα φυγω δλδ...να δουμε τι θα μας πει...

Υπερβολη δεν ειναι ρε παιδια να βαλω κορτιζονη στο μωρακι για ενα εκζεματακι?

"Κριμα γιατι οι γυναικες σε οτι δε μπορουνε,που ειναι παντα το δυσκολο,επικαλουνται παντα τα ψυχολογικα τους και αυτο δεν ειναι σωστο"

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1919953

δλδ οταν η γυναικα του το λεει σε παρακαλω ελα μαζεψε τα παιδια γιατι δεν την παλευω αλλο της λεει ασε τα ψυχολογικα σου μωρη τεμπελα?

dZJip3.png

Σωπα βρε Μαρα....

Λοιπον, τελικα (για οσες θυμαστε) για το εκζεμα και τα σπυρακια του γιου μου, επειδη ο παιδιατρος μας ειπε οτι πρεπει να τον παμε σε δερματολογο και μαλλον θα μας δωσει κορτιζονουχα αλοιφη και στραβωσα, εκλεισα ενα ραντεβου για σημερα στις 15,30 με ομοιοπαθητικο. Παει ο θειος μου οικογενειακως και μου ειπε οτι τον εμπιστευεται απολυτα. Πηρα λοιπον τηλ και μου ειπε οτι το πρωτο ραντεβου κραταει 1-1,30 ωρα και να μη φερω το παιδι

ε ναι μωρε...πηγαινε και στον ομοιποπαθητικο (περιεργο που θα πας ανευ παιδιου παντως αλλα μπορει και να ειναι ετσι) και μετα αποφασιζεις

dZJip3.png

Σωπα βρε Μαρα....

Περαστικά Ράνια. Καλά κάνεις για την κορτιζόνη.

Περιμένουμε νέα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

"ενω θα μπορουσα να πω στη γυναικα μου τωρα που θα πας σουπερ μαρκετ παρε ενα κουτι και μετα....Καντεις μια κρεμα λιγο νερο μερικες κουταλιες κι ετοιμο." ρε παιδια αυτος δινει οδηγιες στο σπιτι περι των..διατροφικών.. ? ρε κατι δεν μου παει καλα εδω σας λεωωωωωω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...