Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

γιατί δε βάζεις χύτρα??? εγώ όλα εκεί τα κάνω... μήπως δεν πρέπει? ξέρεις τπτ? ΜΑΡΤΥΡΑ!!!!!!

έχω γράψει παλιότερα τα συν και τα κατά της χύτρας...οι απόψεις διίστανται λευκή μου

για παιδάκι δεν θα το συνιστούσα...slow food

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολοκληρη χυτρα για λιγο φαγακι κ εσυ χριστιανη μου? πως την κουμανταρεις?? εγω βλεπω χυτρα και εξαφανιζομαι

κι εγω το ιδιο....

μονο το κοτοπουλο το χωριατικο βαζω σε κατσαρολακι....

διοτι 100 κυκλους να το κανεις στον beaba...παλι στουπετσι θα γινει!!!

Αφηστε που βαριεμαι τρελλα το αποθηκευση,παγωμα,ξεπαγωμα,αλεσμα...

ενω με το beabaki....

φρεσκο φαγακι το πολυ 300 γρμ καθε μερα(διοτι αλλωστε πανω απο 240 μλ δεν τρωμε με τιποτε)

Και πάλι είναι μεγάλη η χύτρα για την ποσότητα αυτή...και εγώ μαγειρεύω συνέχεια για εμας στην χύτρα, τον φούρνο δεν τον ξέρω :rolleyes:

Η δικιά μου να βαρεθεί???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....μπαααααα τρώει ό,τι να'ναι :D:D:D

marsolan βαζεις στην κατάψυξη μαγειρεμένο φαγητό? η δικια μου η παιδίατρος μου είπε όχι

τελικα οι παιδιατροι δεν συμφωνουν ποτε ο ενας με τον αλλον... εγω ειχα παρανοησει με την παρμεζανα..η μια μου ελεγε να φαει για πρωτεινες και η αλλη οτι δενκανει και 8α παρει πολλα λιπαρα τοπαιδι...ΟΥΦ ΛΕΜΕ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εγώ έχω το κουάτρο της φίσλερ που το καπάκι της χύτρα πάει στο τηγάνι και κουμπώνει. Οπότε κάθε φορά φτιάχνω για 2 μέρες της μικρής. Ρε ειρήνη βαριέμαι κάθε μέρα να βράααααζω με τις ώρες, γι'αυτό τη χρησιμοποιώ.

Εγώ από την άλλη της μαγειρεύω σε κατσαρόλα :D δύο μέρες κάθε φαγάκι αν και τελευταίως προτιμά τα δικά μας :lol: χθες το απόγευμα έφαγε μακαρονάκι κοφτό από το μακαρόνι με το χταπόδι που είχαμε (χωρίς το χταπόδι για εκείνη)... δεν είχα βάλει μπαχαρικά και παρόλα αυτά ρευόταν σαν νταλικιέρης :lol:

εγω...οχι εγω η μανα μου της τα φτιαχνει σε κατσαρολάκι φραουλι και εχει και φραουλι ασορτι πηρουνα και κουταλα ;P καθετε μαζι με τη μικρη οταν βραζει το φαι και της τραγουδαει η κυρια πατατα και ο κυριος καροτος πηγαν επισκεψη σοτν κυριο αρνακι...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Και πάλι είναι μεγάλη η χύτρα για την ποσότητα αυτή...και εγώ μαγειρεύω συνέχεια για εμας στην χύτρα, τον φούρνο δεν τον ξέρω :rolleyes:

Η δικιά μου να βαρεθεί???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....μπαααααα τρώει ό,τι να'ναι :D:D:D

marsolan βαζεις στην κατάψυξη μαγειρεμένο φαγητό? η δικια μου η παιδίατρος μου είπε όχι

δεν εχω βαλει καταψυξη φαι ποτε μεχρι τωρα!!

Αφου τα τρωει φρεσκαδουρα η κυρια!!

Μονο ζωμο οταν φτιαχνω...τον αποθηκευω καταψυξη σε κυπελλακια αβεντ για να εχω οποτε χρειαστω σε αλλο φαγητο της!!!

εγω φοβασμαι να της δωσω ακομη πραγματακια στο χερι..τυρακι ή μπισκοτο κλπ... :(

Μαρα..πμ ελαβες??Γιατι εχω μια υποψια οτι τζαμπα εγραφα!!

Αν οχι...σφυρα να ξαναστειλω!!

Εγω τωρα ξεκινησα που εγινε 9 μηνων να της δινω μπισκοτακι μαλακο στο χερι και τρωει μονη της...αλλα ειμαι απο πανω για να προλαβω οτι ειναι να προλαβω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...