Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρσυ...ειναι βηχας η κανει σαν να 8ελει να κα8αρισει το λαιμο της? γιατι εμεις εχουμε κ αλλο χουι..οταν θελουμε να μας δωσουν σημασια κανουμε οτι κα8αριζουμε το λαιμο μας και ψευτοβηχουμε..ε με τα την κοιταμε και γελαει...

Μαρα κρινοντας και ΜΟΝΟ απο την ηλικια του ζουζουνιου σου θα ελεγα οτι δεν κανει κατι επιτηδες. Πολυ μικρο για να κανει ψευτοβηχα. Μηπως θα επρεπε να το κοιταξετε? Μηπως εχει καποια ενοχλησουλα? .....

Περαστικα ΠΑΛΙ σε ολους τους αρρωστους...εμεις καναμε γενικη ουρων παλι σημερα (για οσους ξερουν) και ειμασταν παλι καθαρες και μαλιστα αυτη την φορα δεν ειχε ουτε αμορφα αλατα....γιατι μετα την πυελονεφριτιδα ηταν συνεχεια ΤΙΓΚΑ στα αμορφα. Η γιατρος ειπε οτι μαλλον ειχαν ψιλοεπηρεαστει τα νεφρακια της και τωρα επανηλθαν. Δεν ξερω.....ποσο με αγχωνει ολο αυτο δεν ξερετε (ζωπυ-πεθαινω λεμε).....

Και σημερα βγηκαμε ΠΡΩΤΗ φορα εξω ΑΝΕΥ ΠΑΝΑΣ!!!!!!!! και τα κρατησαμε και καναμε οταν ηρθαμε σπιτι.!!!

Καλη συνεχεια σε ολες......δεν μας βλεπω για μεσημεριανο σημερα.....παμε μαλλον σερι βραδυ.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

στην αρχη νταξ δνε την παλευα... ακομη και τωρα οταν φευγουμε κλαιω αλλα εχει και τα καλα του..πχι τσικνιζω :P, Βγαινω, και δεν πλακωνομαστε με τον αντρα μου λογω αυπνιας, νευρων κλπ κλπ τα γνωστα που συμβαινουν στις αρχες με τα μωρά. εχει και τα κακά του. πχ λέει τιτιντταχτ ολη ωρα και ΑΝ ειμαι τυχερη 8α την ακουσω να το λεει στο τηλέφωνο. απλα οταν με περνει απο κατω με σκεφτομαι να τρεχω σ;ν τρελη να την προλαβω πριν κοιμηθει (αν εμενε εδώ) ή να προσπαθω να την προλάβω πριν κανει το μπάνιο της... ε και ηρεμω :P

Χαρα στο κουραγιο σου κοριτσι. Εγω ειμαι 24/7 μαζι της και αν λειψω 2 ωρες με πιανει το παραπονο.......

Ελλε... καταρχην συλλαλητηρια για την πανα γιεεεεε και περαστικούλια! το γκιχ γκιχ κ9οιταξτε με το εχει κολησει απο τις γιαγιαδες....κα8ονται και τις κανουν μουτσουνιεσ κλπ κλπ ε και κοπιερει το παιδι.. εννοειται πιο πριν ειχε ελεγξει η παιδιατροσ 17 φορες τον λαιμο

και δνε ειναι θεμα κουραγιου..ειναι στυγνου ρεαλισμού...ετσι ειναι η κατασταση ετσι το πάμε..ε όλα καλά ;)

dZJip3.png

plenete paneykola. 180 τιμη ελλαδα (λητω αλουετ), 160 με ολα τους τα συνεργα (βαλιτσακι μεταφορασ ειδικο καδο για ζυμαρικα κλπ) απο allobebe.fr

μόνο στα γαλλικά είναι το site γμτ? :confused:

Διαφημίσεις

Ελλε... καταρχην συλλαλητηρια για την πανα γιεεεεε και περαστικούλια! το γκιχ γκιχ κ9οιταξτε με το εχει κολησει απο τις γιαγιαδες....κα8ονται και τις κανουν μουτσουνιεσ κλπ κλπ ε και κοπιερει το παιδι.. εννοειται πιο πριν ειχε ελεγξει η παιδιατροσ 17 φορες τον λαιμο

και δνε ειναι θεμα κουραγιου..ειναι στυγνου ρεαλισμού...ετσι ειναι η κατασταση ετσι το πάμε..ε όλα καλά ;)

Ευχαριστω κοπελα μου, τι ελεγα οτι δεν θα παει για υπνο? Γκακγανιασε και φευγω και εγω. Παω να κοιμηθω γιατι εχουμε τραβηγμα μετα μεχρι το βραδυ. Φιλακια......

κοριτσια, οπως ειπε και η μαρα (γεια σου τρελοκομειο!!!), εχει 160 (αν και νομιζα 140) με ολα τα συναφη, πραγματα τα οποια δεν ειναι απαραιτητα ΟΛΑ. Αναλυτικα:

1. το μηχανηματακι εχει περιπου 85

2, η τσαντουλα (αν θες την παιρνεις) 25

3. το αξεσουαρ των ζυμαρικων 10

4. μετα εχει κατι πιατακια κατι τετοια

εγω πηρα μονο το μηχανηματακι (χωρις το οποιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!!!) και το εξαρτημα για τα ζυμαρικα (το οποιο τελικα....τσαμπα μαλλον το πηρα, γιατι κατι κανω λαθος και δε μπορω να το δουλεψω)

ναι οι κρετινοι οι γαλοι :P δεν εχεις google μεταφραστηρι εκει πάνω? κατσε να δω πως βγαινει η αυτομαητ μεταφραση ρε καλο μου

http://www.allobebe.fr/babycook-robot-cuiseur-mixeur-serie-limitee-noel,aBB056012195.html?catalogue=1

Αυτό είναι? το έχει και σε 2-3 άλλα χρώματα

Μην κουράζεσαι το πολύ πολύ να φωνάξω μια συναδελφο γαλλομαθή :P

Διαφημίσεις

Μπράβο στο στεφάκι μας :)

Και η δικιά μου το είχε αντιγράψει από τους παπούδες το γκουχ γκουχ και το κόψαμε... αφού πρώτα τους βάλαμε κωλόχερο και τους φοβίσαμε ότι μπορεί να πάθει τικ το παιδί (οκ υπερβάλλαμε λίγο αλλά έκανε τη δουλειά του :lol: )

α εγω πηρα και την τσαντουλα για τα περα δωθε αυλιδα αθήνα κλπ κλπ..

αλλα μαλεκον..προσοχη..το μπεάμπα ΔΕΝ ειναι για γιαγιαδες..ενα μεσημερι παραλιγο να μου το κάνουν συντριμια οι τρελογιαγιαδες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...