Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πού μένετε είπαμε???????

Ρε συ κιουλτ τώρα είδα τη μπαλαρινούλα!!!!!!!!Τι ζωγραφιά είναι αυτή?

Ε, πριν κάνω παιδιά, τα έβλεπα όπως ο διάολος το λιβάνι. Μόνο φασαρία τα έβρισκα. Τώρα όποιο παιδί δω θέλω να το ζουλήξω και να το δαγκάσω:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Girls...ευχαριστω για τις συμβουλες...

θα την εχω υπο στενη παρακολουθηση..

θα της κανω κι εναν ορο μολις ερθει ο αντρας μου...

Που στο καλο κονομησαμε τον σκατοβηχα???

Η ιδια το ματιασα το παιδι μου...ελεγα τυχερες ειμαστε που απο τον Δεκεμβρη με τα δοντια δεν εκανε ξανα ουτε μυξες..

και να ελεγα οτι δεν την προσεχω...ουτε εξω στον σκατοκαιρο,ουτε επαφες με πολυ κοσμο..!!

μαρσυ...ειναι βηχας η κανει σαν να 8ελει να κα8αρισει το λαιμο της? γιατι εμεις εχουμε κ αλλο χουι..οταν θελουμε να μας δωσουν σημασια κανουμε οτι κα8αριζουμε το λαιμο μας και ψευτοβηχουμε..ε με τα την κοιταμε και γελαει...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια πείτε μου κι εμένα τι είναι το μπεάμπα?

το μπεαμπα ειναι παιδικος ατμομαγειρας για μαμαδες σαν εμενα που βαριουνται τα κατσαρολακια και τα πολυωρα βρασιματα:rolleyes:

Βαζεις το κρεατακι με τα λαχανικα του και στο εχει ετοιμο σε 20-30 λεπτακια το πολυ χωρις να στεκεσαι απο πανω του μην σωθει το νερο,μην καει το φαι κλπ κλπ.

Κι ετσι εχεις φρεσκο φαγακι γαι το μπεμπε καθε μερα!!!

το μπεαμπα ειναι παιδικος ατμομαγειρας για μαμαδες σαν εμενα που βαριουνται τα κατσαρολακια και τα πολυωρα βρασιματα:rolleyes:

Βαζεις το κρεατακι με τα λαχανικα του και στο εχει ετοιμο σε 20-30 λεπτακια το πολυ χωρις να στεκεσαι απο πανω του μην σωθει το νερο,μην καει το φαι κλπ κλπ.

Κι ετσι εχεις φρεσκο φαγακι γαι το μπεμπε καθε μερα!!!

Δλδ κάνει ότι και η χύτρα, σωστά?

Wktmp2.png

qIogp3.png

μαρσυ...ειναι βηχας η κανει σαν να 8ελει να κα8αρισει το λαιμο της? γιατι εμεις εχουμε κ αλλο χουι..οταν θελουμε να μας δωσουν σημασια κανουμε οτι κα8αριζουμε το λαιμο μας και ψευτοβηχουμε..ε με τα την κοιταμε και γελαει...

Βηχας κανονικοτατος...

τον ψευτοβηχα της προσοχης τον ξεχωριζω απο χλμ πλεον!!!

Παλιοατιμουτσικα:rolleyes:

Δλδ κάνει ότι και η χύτρα, σωστά?

ναι κικη μου...απλα τα κανει στον ατμο και σε μικρες μεριδουλες!!

Πραγματι...μια ζωγραφια ειναι!!

Το παιρνεις και μαζι σου οπου κι αν πας!!

Διαφημίσεις

Κορεξιον. η πουκι ειναι στην αυλίδα και εγω στην κυψέλη... απο 2,5 μηνων που ξαναγυρισα στη δουλειά... αντεξω δεν αντεχω αερικάκι (σημεωτεων το προσκλητηριο δεν ειναι πρασινο..ο φοντοσ απο εκει που εκλεψα τη φωτο ειναι μουαχαχ) ειναι το καλύτερο για την μικρή.

dZJip3.png

Ναι βρε δεν το κρίνω :lol: εσύ πως την παλεύεις είναι το ερώτημά μου :D Σίγουρα για τη μικρή είναι καλύτερα η Αυλίδα από την Κυψέλη...

Ε ναι το πράσινο δεν παίζει με πούκα... θα σου στείλω πμ σε λίγο με την προ του γάμου που σου είχα γράψει ;)

στην αρχη νταξ δνε την παλευα... ακομη και τωρα οταν φευγουμε κλαιω αλλα εχει και τα καλα του..πχι τσικνιζω :P, Βγαινω, και δεν πλακωνομαστε με τον αντρα μου λογω αυπνιας, νευρων κλπ κλπ τα γνωστα που συμβαινουν στις αρχες με τα μωρά. εχει και τα κακά του. πχ λέει τιτιντταχτ ολη ωρα και ΑΝ ειμαι τυχερη 8α την ακουσω να το λεει στο τηλέφωνο. απλα οταν με περνει απο κατω με σκεφτομαι να τρεχω σ;ν τρελη να την προλαβω πριν κοιμηθει (αν εμενε εδώ) ή να προσπαθω να την προλάβω πριν κανει το μπάνιο της... ε και ηρεμω :P

dZJip3.png

ναι κικη μου...απλα τα κανει στον ατμο και σε μικρες μεριδουλες!!

Πραγματι...μια ζωγραφια ειναι!!

Το παιρνεις και μαζι σου οπου κι αν πας!!

Πλένεται εύκολα? Πόσο κάνει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...