Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερα και εδω!! :D

Καλο τσικνισμα σε οσες τσικνισουν! :D

Καλη υπομονη σε οσες τσικνισουν στα πεθερικα! :|

Συμπαραστεκομαι σε οσες δεν κανουν τιποτα! Κι εμεις τιποτα απολυτως, το στεφανι μου δουλευει 18:00 - 24:00, οποτε θα τσικνισω με το pc :cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα καλημέρα!

Χθες ήμασταν Λάρισα.Με τη Σέβη δεν καταφέραμε να τα πούμε, αλλά που θα μας πάει.

Τι γέλιο έκανα με τη γιαγιά. 91 χρονών. Της λέω γιατί δεν κάθεσαι Θεσσαλονίκη με την κόρη σου που σε παρακαλάει?Εδώ είσαι μόνη. Και μου λέει στα λαρισαίικα: μου ανοίγουν το σπίτι όποτε λείπω και μου παίρνουν τα βρακιά:lol::lol: Άει καλά!

Πήα την παιδίατρο και μου είπε νατης πάω το γιο μου να δει αυτά που έβγαλε στον πωπό. Άντε να δούμε τι φασούλι θα βγάλουμε.

Για ντομάτα παιδί μου τι χρησιμοποιείτε; Ντοματάκια; Ντομάτα αγοραστή και τριμένη; Βιολογική τριμένη έτοιμη;

Σκέφτομαι ότι τα συσκευασμένα έχουν συντηρητικά. Οι ντομάτες από την άλλη δεν είναι η εποχή τους αλλά και να ήταν είναι τίγκα στα χημικά... τι είναι καλύτερο να της βάζω στο φαγητό της λοιπόν;

Ο άντρας μου είναι λάτρης της ντομάτας. Κονσέρβα χρησιμοποιώ:oops:. Θέλω να πάρω όμως βιολογικές, και φέτος το καλοκαίρι που θα φυτέψουμε πάλι ντομάτες να φτιάξω χυμό.

Για όσες θέλουν να γράψουν στο γκάλοπ για τον θηλασμό δίπλα αλλά δεν γουστάρουν... υπάρχει και το επίσημο γκάλοπ εδώ: http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/02/blog-post_3683.html

Κι εγώ έτσι έκανα...και κατήγγειλα και τις εδώ καταστάσεις:rolleyes:

εδώ λέει

Menjugate

δεν το έχετε κάνει εσείς???

Εμείς το έχουμε κάνει. Τώρα θα κάνει ο γιος μου την τελευταία δόση.

Γενικώς λειτουργώ σαν τη Ράνια. Και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην παιδίατρό μου. Είμαι τυχερή γιατί ήταν και δική μου παιδίατρος κι έτσι έχει δώσει τις διαπιστεύσεις της.

εσύ θα απασχολείσαι με το φαγητό. θα έχεις το στόμα σου γεμάτο κι έτσι δεν θα σκας.

κάνε αυτό που έγραψε η ελλ σε προηγούμενο μήνυμα. αποστασιωποιήσου συναισθηματικά. "ε και". λίγες ώρες είναι θα πας σπίτι σου.:cool:

Σεβούλα μου!Θα τα πούμε Σαλόνικα!

Εγώ έτσι κάνω με τον πεθερό μου. Και την κουνιάδα μου. Τώρα έτσι?Παλιά είχα πολλά νεύρα, αλλά πλέον τους συνδέω με Κάιρο:mrgreen:

Έφαγα και την καρτούλα μου για το mmr. Είναι η δεύτερη φορά που τρώω κάρτα για λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, η 2υ φορά που τους στέλνω μέηλ ζητώντας διευκρινίσεις και αναμένω...αν δε μου απαντήσουν, όπως έκαναν και στο πρώτο θα κινηθώ κι άλλο.

Καλημέρα και σε όσες δεν κουόταρα.Έχω σίδερο γμτ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα κοριτσιααααα...

για να μην μπαινω στο αλλο θεμα και μιας και σας βρηκα μαζεμενες εχω ερωτηση

Η μικρη εχει 2-3 μερες που στο υπνο της και μονο,και οχι σε ολη την διαρκεια παρα μονο στην αρχη..βηχει εντονα.

Ο βηχας της ειναι ξηρος..δεν εχουμε μυξουλες,δεν εχουμε φλεματα(οσο μπορω να καταλαβω),δεν εχουμε πυρετο..μονο βηχα.

Σημερα το πρωι,λιγο πριν ξυπνησει ειχε βηχα λιγοτερο μεν αλλα πιο βραχνο.

Πηρα την γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθω και να την ξαναπαρω τηλεφωνο αν συνεχισει με βραχναδα ή αν χειροτερεψει.

Εσεις βρε κοριτσια τι αλλο λετε να κανω??

Χμμ..και τωρα εβηξε παλι..αλλα οχι εντονες κρισεις!

γενικά, είναι μεγάλη ταλαιπωρία αλλά εμείς ξέρουμε ένα μικρό φιλικό ταβερνάκι όπου θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά!

αλλά δεν πειράζει, ούτως ή άλλως οι απόκριες δεν μου πολυλένε τίποτα...

καλημέρα γλυκέ μου φλεβάρη!

Μαρσυ υγροποίηση του περιβάλλοντος ;) Βάλε σίδερο και πάτα πατημένο να βγουν υδρατμοί... έχετε aircondition?

Διαφημίσεις

Η μικρη εχει 2-3 μερες που στο υπνο της και μονο,και οχι σε ολη την διαρκεια παρα μονο στην αρχη..βηχει εντονα.

Ο βηχας της ειναι ξηρος..δεν εχουμε μυξουλες,δεν εχουμε φλεματα(οσο μπορω να καταλαβω),δεν εχουμε πυρετο..μονο βηχα.

Πηρα την γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθω και να την ξαναπαρω τηλεφωνο αν συνεχισει με βραχναδα ή αν χειροτερεψει.

Δεν νομιζω πως υπαρχουν και πολλα που μπορεις να κανεις! Απλα παρακολουθησε την! Φροντισε το κλιμα στο σπιτι να μην ειναι ξηρο (το λεω γιατι το χειμωνα με τα κλιματιστικα και τα καλοριφερ, ξεραινεται η ατμοσφαιρα) και ευχομαι καλη σας επιτυχια!

Η δικια μου η κορη παντως το εμφανισε μια φορα αυτο που περιγραφεις και επειδη θορυβηθηκα την παρακολουθησα ολη τη νυχτα για να διαπιστωσω πως ναι μεν δεν βηχει, αλλα ροχαλιζει... Την πηγα στον παιδιατρο και ειχαμε λαρυγγιτιδα! :( Μας εδωσε κατι σταγονες soldesanil για 3 μερες και της περασε κατευθειαν!

Καλημερα Ζουπυ μου!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αυτο μου ειπε και η γιατρος!!!Υγροποιηση με νερο κλπ κλπ

Οχι δεν εχουμε κλιματιστικο κι επισης τα καλοριφερ μας τα ανοιγουν μετα τις 7 το απογευμα(ασχολιαστο!!)

θα κανω αυτο με το σιδερο!!

Καλημερα κοριτσιααααα...

για να μην μπαινω στο αλλο θεμα και μιας και σας βρηκα μαζεμενες εχω ερωτηση

Μάρσυ εμένα η παιδίατρος μου είχε πει το ίδιο κι ότι δεν είναι ανησυχιτικό. Ότι δλδ μπορεί να βήχει για καιρό. Εγώ έδινα σπιροπεντ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Wktmp2.png

qIogp3.png

oug! Καλημερα και λέλουδα

εμεις 8α τσικνισουμε σπιτι μετα παρεακίου και κράσου και ο κα8εια 8α φερει το κατιτισ του γιατι ειμαστε πολύ του κοινόβιου και της κομουνας ως οικογένεια...οσες πανε στα πε8ερικά ενα εχω να πω..επιλεκτική ακοή και μασαμπούκα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εμεις 8α τσικνισουμε σπιτι μετα παρεακίου και κράσου και ο κα8εια 8α φερει το κατιτισ του γιατι ειμαστε πολύ του κοινόβιου και της κομουνας ως οικογένεια...οσες πανε στα πε8ερικά ενα εχω να πω..επιλεκτική ακοή και μασαμπούκα

Τυχερή!!!!!!!Εμείς έχουμε χρόναι να κάνουμε κάτι τέτοιο!

Θα πάμε στον πεζόδρομο που θα έχει χάπενινγκς να γουσδτάρει το βλαστάρι μου!

Wktmp2.png

qIogp3.png

πού μένετε είπαμε???????

mia xara einai kai o pezodromos kikitsa...kosmos fones Μια χαρα 8α ευχαριστη8ει το μπεμπε.. η πουκι μολισ γυρισε απο βολτα στην χαλκιδα και στην τραπεζα εδειξε ενδιαφερον για τα ατμ και την λειτουργια τους...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...