Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ααααα εμείς θα τα περάσουμε πολύ ωραία...θα πάμε στο σπίτι του πεθερού να φαμε οικογενειακώς :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτό είναι το καλύτερο.......να σου κάνουν οι άλλοι το τραπέζι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα......και γιατί πάς τότε???? πες ότι η μικρή κοιμάται νωρίς...

Σε ποιον να το πω? Στον άντρα μου τι να πώ? Μα και αυτό το τέρας κοιμάται μετα τις 10.30...τέλος πάντων ένα βράδυ είναι, πού θα πάει θα περάσει

Ναι μωρέ.. ρίξτο στην τρελλίτσα και θα περάσει :D Εγώ έτσι κάνω και ας τρώγομαι μέσα μου... τα λέω σε εσάς και ξεσπάω :lol:

Διαφημίσεις

καλημέρα σέβη!

τί έκανες στον δερματολόγο καθαρισμό???????

γειά σου Ειρηνούκο. θεραπεία για πανάδες, για κάτι σμήγματα που έγιναν βουνό, για κάτι κοκκινίλες-ροδόχρους νόσος- για καθαρισμό με μικροκρυστάλλους, κάτι με αντιγήρανση( δεν θέλω γέλια), παράλληλα κάνω θεραπεία για τριχόπτωση (ούτε εδώ γελάμε).

γενική ανακαίνιση. αλλά προς το παρόν, είμαι να με κλαιν κι οι ρέγγες:tongue:. αν με έβλεπε η μάνα μου θα την έδερνε τη γιατρό.:P

ο σύζυγος γελούσε. αλλά δεν είδα να πτοείται...:rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D

α! ρε Σέβη.......έλιωσα μιλάμε:D:D:D:D:D:D:D

γέλα κιουρία μου, γέλα. προσφέρομαι:-P:cool:

Ααααα εμείς θα τα περάσουμε πολύ ωραία...θα πάμε στο σπίτι του πεθερού να φαμε οικογενειακώς :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσύ θα απασχολείσαι με το φαγητό. θα έχεις το στόμα σου γεμάτο κι έτσι δεν θα σκας.

κάνε αυτό που έγραψε η ελλ σε προηγούμενο μήνυμα. αποστασιωποιήσου συναισθηματικά. "ε και". λίγες ώρες είναι θα πας σπίτι σου.:cool:

κι εδώ χάλια μαύρα είναι ο καιρός, κάνει και πολύ κρύο. Κι εγώ περιμένω την παιδίατρο σήμερα για εμβόλιο. Έχω αγχωθεί, πριν λίγες μέρες είχαμε την ίωση, ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετούς μετά το κωλοεμβόλιο γμτ. Είναι να κάνει κάποιο που λέγεται menjucate. Το κάνατε εσείς? Είχε παρενέργειες?

Ναι, κι εμεις αυτο καναμε σημερα (την 3η δοση). καμια παρενεργεια στα αλλα 2. Ουτε στον ανηψιο μου. Ποσο ειναι το μικρο σου?

καλημερούδια!

εμείς λέγαμε να πάμε έξω το βράδυ για κοψίδια.

όμως λόγω εμφάνισης-χθες μου είπε ο σύζυγος ότι μοιάζω με ούρουκ χάη, από τη θεραπεία στη δερματολόγο- δεν θέλω να πάμε πουθενά.

οπότε μας βλέπω μέσα, να τσικνίζουμε ντιλιβεριώτικα. μια χαρά, χαΛαρά!

Λευκή, εγώ δεν θυμάμαι κανένα εμβόλιο της Χρύσπας. θα πρέπει να δω το βιβλιάριο υγείας της.

Χάρλοου, γιUHU!

Ράννια, δερματολόγο κι εσύ;

πώς έχω γίνει έτσι; ευτυχώς ως τώρα δεν μου είπε κανείς τίποτα στη δουλειά.

σαν να με έδειραν είμαι. και όχι ένας, αλλά ολόκληρος λόχος.

Δερματολογο για το μικρο. εχει βγαλει εκζεματακια στο προσωπο. Οχι τιποτα σπουδαια, αλλα δε λενε να φυγουν.

Δε πηγαμε βεβαια τελικα, γιατι επιασε βροχη και μετα τον παιδιατρο την καναμε.

Kαλημέρα στα κορίτσια μου.

Κι εγώ έκανα όνειρα να βγω σήμερα, αλλά με αυτόν τον καιρό δεν έχω την παραμικρή διαθέση. Κακοκοιμήθηκα και όλη νύχτα, μου φαινόταν ότι άκουγα πλιτς πλιτς τις σταγόνες από το δωμάτιο του μικρού και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Τζαααααμπα τόσα λεφτά για τη μόνωση της ταράτσας, τι δεν κάναμε μια σκεπή να τελειώναμε? Τώρα...φέξε μου και γλύστρησα.

Λευκή, αυτό το εμβόλιο εμείς σίγουρα δεν το έχουμε κάνει. Μήπως είναι το αντίστοιχο του Menigitec, που είναι κι αυτό για τον μηνιγγιτιδόκοκκο?

Σέβη, αυτή τη θεραπεία με τους μικροκρυστάλλους την έχω κι εγώ στα υπόψιν. Να δω πότε θα αξιωθώ. Μάλλον του χρόνου το χειμώνα, φέτος δεν το κόβω. Υπομονή! Θα στρώσει το δερματάκι και θα είσαι μια θεά!

Ράννια, από πότε εσύ τόσο πρωινή, πουλάκι μου?

Αερικούλι, την είδα σήμερα την κίτρινή σου. Ας μη σχολιάσω καλύτερα. Έχει καταντήσει εντελώς γελοίο το όλο θέμα.

Ράννια, από πότε εσύ τόσο πρωινή, πουλάκι μου?

Πηγαμε το παιδι στο γιατρο και η μανα μου εχει τραπεζι το βραδυ οποτε δε μπορω να παω για δουλεια. Καλυτερα! χεχε!

Διαφημίσεις

Ναι, κι εμεις αυτο καναμε σημερα (την 3η δοση). καμια παρενεργεια στα αλλα 2. Ουτε στον ανηψιο μου. Ποσο ειναι το μικρο σου?

Ράννια 8 μηνών και κάτι είναι. Την πρώτη δόση θα κάνουμε σήμερα.

Ράννια 8 μηνών και κάτι είναι. Την πρώτη δόση θα κάνουμε σήμερα.

Ωπα beba, δε καναμε αυτο σημερα. Αλλο καναμε.

Αλλα το menfucate (πως λεγεται) εχουμε κανει ηδη 3 δοσεις, (6,7,8 μηνων). Βλεπω τωρα στο βιβλιαριο οτι η επομενη ειναι για 20 μηνων (ενα χρονο μετα την τελευταια δλδ)

Για μηνιγγιτιδοκοκκο ειναι παντως..

καλημέρα τσούπρες!

όλα καλά?

εμείς δεν το βλέπω να πηγαίνουμε κάπου απόψε - ο άντρας μου θα γυρίσει αργά!

αερικό, γιατί δεν έφτιαξες ακόμα νέο θέμα?

το τρελλοκομείο η νίτσα που είναι?

εμείς δεν το βλέπω να πηγαίνουμε κάπου απόψε - ο άντρας μου θα γυρίσει αργά!

Τελικά αξίζει ή είναι ταλαιπωρία λόγω κόσμου? δεν θυμάμαι να έχω βγει ποτέ τσικνοπέμπτη στην Αθηνα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...