Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ λέει

Menjugate is a vaccine that helps to protect from serious meningococcal group C disease. NACI has recommended that it be given to infants, children 1 to 4 years of age, adolescents and young adults. It should also be administered to household contacts of cases of meningococcal group C disease. The vaccine has been shown to provide protection in 90% of persons vaccinated.

What is the immunization schedule?

The vaccine schedule for infants is 2, 4 and 6 months (3 doses given with a minimum of a 4 week interval between doses). Infants 4 to 11 months of age who have not previously received the vaccine should receive 2 doses at least 4 weeks apart. Individuals one year of age and older require a single dose of the vaccine.

δεν το έχετε κάνει εσείς???

Διαφημίσεις

Harlow να υποθέσω πως δεν πρέπει να σου δώσουμε σημασία???:lol::lol::lol:

Εννοείται...........

Εδώ ο κόσμος καίγεται στη Λιβύη, οι άνθρωποι καταστρέφοπνται αυτοκτονουνε κι εγώ ζω στον μικρόκοσμό μου.

Απλά γκρινιάζω μπας και και ξεσπάσω γιατί με βαράνε τα ψυχολογικά πολύ σε σωματικό επίπεδο τώρα τελευταία.

καλημερούδια!

εμείς λέγαμε να πάμε έξω το βράδυ για κοψίδια.

όμως λόγω εμφάνισης-χθες μου είπε ο σύζυγος ότι μοιάζω με ούρουκ χάη, από τη θεραπεία στη δερματολόγο- δεν θέλω να πάμε πουθενά.

οπότε μας βλέπω μέσα, να τσικνίζουμε ντιλιβεριώτικα. μια χαρά, χαΛαρά!

Λευκή, εγώ δεν θυμάμαι κανένα εμβόλιο της Χρύσπας. θα πρέπει να δω το βιβλιάριο υγείας της.

Χάρλοου, γιUHU!

Ράννια, δερματολόγο κι εσύ;

πώς έχω γίνει έτσι; ευτυχώς ως τώρα δεν μου είπε κανείς τίποτα στη δουλειά.

σαν να με έδειραν είμαι. και όχι ένας, αλλά ολόκληρος λόχος.

πού είσαι admin κοπελιά??????

Ο εργασιακός μου τίτλος είναι λιαν πομπώδες ...........μη χέσω............administrative assistant του γενικού δ/ντή της εταιρείας...... αναπολώ τις εποχές που δούλευα σαν τηλεφωνήτρια.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

καλημερούδια!

εμείς λέγαμε να πάμε έξω το βράδυ για κοψίδια.

όμως λόγω εμφάνισης-χθες μου είπε ο σύζυγος ότι μοιάζω με ούρουκ χάη,

χαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D

α! ρε Σέβη.......έλιωσα μιλάμε:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα :)

Καλημέρα.

την κακή μου και την ανάποδη δηλαδή......μαμώ τον αντιμινιστριλίκι και τη θέση μου μαμώ

(μη μου δίνεται σημασία)

Πόσες φορές το έχω πει αυτό στη ζωή μου... μέχρι που τα βρόντηξα όλα κάτω και αποφάσισα να γίνω ένα μικρό ταπεινό μυρμήγκι χωρίς "προνόμια" (μη #έσω!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...