Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

το θέμα μου αερικό - έχω ολόκληρο συλλογισμό!

με παρακολουθείς?

λοιπόν... καταρχήν - γενικά - έχω λατρεία στη ντομάτα! και γενικά φτιάχνω πολλές φορές κοκκινιστά φαγητά!

το δίλημμα τώρα...

ποιό είναι πιο επιβλαβές? - το ντοματάκι (κονσέρβα, με ότι σημαίνει αυτό...) ή η ντομάτα εκτός εποχής (με ότι σημαίνει αυτό...)

εγώ έχω επιλέξει εδώ και πολυυυυυυύ καιρό και βάζω φρέσκια ντομάτα - ακόμα κι αν είναι το ίδιο επιβαρυμένη με την κονσέρβα - τουλάχιστον είναι πιο ελαφριά / εύγευστη / μυρωδάτη!

παρ' ότι ψωνίζω πολλά τρόφιμα βιολογικά, την ντομάτα όχι απαραίτητα... έχω πολλά κριτήρια για να επιλέξω το είδος! συνήθως όμως αυτά τα κριτήρια μου ικανοποιούνται με κάποιες που βρίσκω και ονομάζονται ολοκληρωμένης διαχείρισης και είναι κάτι ενδιάμεσο...

φιλικά,

η ντοματολόγα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελίνα, που πας???????????

Den mporo me to kolomixanima re filenada. Tha ta poume avrio.

Aeriko den iksera oti ipirxe kai to aplo...einai palio afto to priorix, san to MMR? Eimai sigouri pantos oti i Sevi anefere oti sti dikia tis ekane to tetra.

Kala, oxi oti exei kai kamia simasia. What s done is done. Polla filia se oles.

Χμμμμ ολοκληρωμένης διαχείρισης ε; Τι να σημαίνει τώρα άραγε αυτό;

Πάω για ύπνο και θα το μελετήσουμε αύριο το θέμα της ντομάτας!

Συμπλήρωσα και το ερωτηματολόγιο επώνυμα αλλά εκεί... σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με το δίπλα :D

Μάκια σε όλες...

Υ.Γ.: Κιουλτάκι μου λείπεις ρε!

εμεις κοριτσια βαζουμε δικες μας ντοματες ( ο πατερας μου δλδ) και το καλοκαιρι κανυμε ντοματοχυμο και το βαζουμε σε σακουλακια φαγητου και μετα στον καταψυκτη...

Διαφημίσεις

Οχι δεν την ξυπναω Σεβη μου. Εχει ανησυχια, παω και βλεπω τιγκα η πανα. Την αλλαζω δεν ξυπναει καθολου και κοιματε μετα ησυχα. Δεν αντεχει την βρεγμενη πανα με τπτ. Και τι πρεπει να κανω? Να την σηκωνω απο το κρεβατι να κανει γιογιο το βραδυ? Παναγια μου. Θα ξυπνησει τελειως μετα και αντε κοιμησε την. Δεν ειναι και χουι τωρα 'σηκω' κορη μου 4 τα ξημερωματα και κατσε στο γιογιο. Δεν ξερω. Δεν νομιζω....:?:-?

το παιδί κάνει τσίσα ξύπνιο. είμαι σίγουρη γι' αυτό. άρα τη νύχτα, εκεί που εσύ λες ότι είναι ανήσυχο, αυτό είναι ξύπνιο, και κάνει τσίσα του.

άρα άμα πάει στο γιογιο εκείνη την ώρα, δεν θα διακόψεις τίποτα.

η άλλη λύση είναι να κάνει τσίσα το βρακάκι της για να καταλάβει...

το priorix -τετρα κάναμε την Παρασκευή. ήταν για ιλαρά, ερυθρά, παρωτίτιδα, ανεμοβλογιά.

για Αγγελίνα. ως τώρα είναι μια χαρά χαρούλα! Δόξα τω Θεώ!

κικίτσα, γύρισα από δερματολόγο στις 9.30, αφού πήγα φαρμακείο και βουρ με ταξί σπίτι τρέχοντας. είχε το παιδί ο συζυγάτος και είχε πανικοβληθεί. δεν του την έχω αφήσει ποτέ βράδυ.

είμαι σαν να με χτύπησαν στο πρόσωπο. έκανα θεραπεία για πανάδες, καθαρισμό,...πόνεσα,.. αλλά η ομορφιά θέλει θυσίες.:roll::tongue::P

κι εμείς οι μανούλες έχουμε ψυχή...:rolleyes::mrgreen:

Νίτσα, πολύ χάρηκα με τις εξετάσεις σου.

κορασίδες τί κάνετε; εγώ σε λίγο την κάνω για τσιγαράκι και νάνι.

αύριο θα τσικνήσετε; εγώ το σκέφτομαι με τέτοια μούρη..:roll::(

καληνύχτα και όνειρα γλυκά.:)

στα νέα τρελοκόριτσα γουέλκαμ του άουρ βίλατζ!:)

Διαφημίσεις

Ετοιμαζομαστε να παμε στο γιατρο για εμβολιο και μετα δερματολογο. Εχει ενα σκατοκαιρο εξωωωωω. Και ελεγα να πηγαιναμε καμια βολτα με το παιδι....δε το κοβω.... :(

κι εδώ χάλια μαύρα είναι ο καιρός, κάνει και πολύ κρύο. Κι εγώ περιμένω την παιδίατρο σήμερα για εμβόλιο. Έχω αγχωθεί, πριν λίγες μέρες είχαμε την ίωση, ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετούς μετά το κωλοεμβόλιο γμτ. Είναι να κάνει κάποιο που λέγεται menjucate. Το κάνατε εσείς? Είχε παρενέργειες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...