Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ραννια καπετανισα ειμαι καλά υγιαινω το ιδιο επιθυμω και δ υμασ

βικυ αποφασισα να πεταξω το κινητο και ειμαι ενας ευτυχης ανθρωπος..πλεον μονο ονλαιν και ΑΝ με βρειτε μουχαχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

α καλα...αμα βρεις κανεναν σπιτι πριν τις 9 το βραδυ κερδιζεις μιξερ χειρος..οσο για τισ δουλειας..παρε...και αν βγαλεισ γραμμη να με φτυσδεις..αλλαξαμε αφεντικα αλλαξαμε και τηλεφωνα χοχοχοχοχοχοχοχοοχοοοχοχοχοχ

dZJip3.png

ράννια μου ηρεμησα..εχει κινητο ο αντρασ μου.,..αμα κατσει κατσει και 8ελουν οι γιαγιαδεσ με τη μικρη με παιρνουν γραφειο..ειδαλως αν ειμαστε οξω στο κινητο του χαμπι..ησηχασα σου λεω! καθε πσκ που ειμαι στο παιδι λυσαγανε ντρινγκι ντριγνκιγ ντριγκι καθε πικραμενος της δουλειας και ξμου χαλουσαν το γουικεντ με το πουκακι μου λεσ και το βλεπω κα8ε μερα το μαναρι μ

dZJip3.png

αστα ρε φιλε....σε καταλαβαινω....ελα που εγω κανω ελευθερο επαγγελμα και δε γινεται να το πεταξω...τη τυχη μου μεσα δλδ!

καποια στιγμη, που ημουν ταξιδακι, ηταν κλειστο 12 μερες....μολις γυρισαμε ελλαδα, ρεεεεεεεε ειχα ενα βαρος στη καρδια, οτι θεε μου! ποσες κλησεις θα δω μολις το ανοιξω?????????? ξερεις τι εγινε τελικα? μαλλον ηταν τοσες πολλες οι κλησεις που μπλοκαρε η μαλακια και δεν μου εστειλε ουτε μια! χαχχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

areriko http://s691.photobucket.com/albums/vv280/Mara76/ οπως προειπα αντι για πρινσεσ 8α ειναι το πουκδι να τρεχει χαρωπο και αντι για καστρο το νουντλ μπαρ της πουκασ

ραννια δεν πανε να (*$(*(*$(# δυο μερεσ το βλεπω το πουκακι μου ολες κ ολες ε δεν 8α μου τις χαλασουνε με αηδιεσ τυπου "ρια που ειχαμε βαλει εκεινα τα ντιβιντι μπακ απ"...στον πατο σασ χαμενοι!

dZJip3.png

Καλως τη Μαρα και το Βικακι! :D

Για τα κινητα που λετε κι εγω αλλαξα νουμερο και πλεον το εχουν 20 (και πολλα λεω) ατομα! Οι υπολοιποι αμα θελω! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ραννια δεν πανε να (*$(*(*$(# δυο μερεσ το βλεπω το πουκακι μου ολες κ ολες ε δεν 8α μου τις χαλασουνε με αηδιεσ τυπου "ρια που ειχαμε βαλει εκεινα τα ντιβιντι μπακ απ"...στον πατο σασ χαμενοι!

και στον κ.... μη σου πω! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...