Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά δεν παίζονται! Δείτε κάτω δεξιά σε αυτό το ποστ! http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1918839&postcount=695

εντάξει, αυτό είναι απλά αστείο.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα zopiron έτσι ακριβώς :lol:

Αγγελίνα το priorix είναι το ανταγωνιστικό του MMR (άλλη εταιρεία) νομίζω δεν έχει και την ανεμοβλογιά μέσα. Νομίζω όμως... δεν παίρνω όρκο.

Epeidi anefere kai i Sevi oti to ekane sti mikri, priorix tetra to eipe. Ara einai gia 4 astheneies, eno to MMR einai gia 3 kai meta kaneis gia tin anemovlogia to Varivax xoria. Ki epeidi prin ligo kair eixe anaferthei oti tha vgei kainourio emvolio pou tha perilamvanei kai tin anemovlogia, se afto to simperasma kataligo.

Tha to psakso sto google.

κορίτσια, για τα εμβόλια δεν θυμάμαι τίποτα (πλην ότι ποτέ ο γιος μου δεν έκανε καμία παρενέργεια) - μάλλον το έχω απωθήσει το θέμα...

α! και μια επαναληπτική δόση ενός που... δεν θα κάνουμε!

ράννια, όχι... εδώ...

να σου πω... σοβαρά... τον καρνάβαλο τελευταία κυριακή τον καίτε?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...