Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα και πάλι γκερλζζζζζζζζ

Καλά το πιστεύετε ότι δίπλα με εξαφάνισαν εντελώς από το θέμα του mmr;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ότι και καλά ήταν αντιπαράθεση μελών και τα πήγαν αρχείο; Δλδ συγγνώμη, όλα αυτά που έγραφα ήταν αντιπαράθεση και μόνο οι μπαρούφες της αλληνής ήταν σοβαρές; Μιλάμε τσατίστηκα πάρα πολύ! Τους έστειλα και μέιλ, αλλά ξέρετε τι θα πάρω για απάντηση... σκέφτηκα και το ενδεχόμενο ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά είπα να μην μεγαλοπιάνομαι τόσο και το άφησα...

Ζούπυ να μην φύγεις, εδώ να μείνεις, της καληνύχτας τα φιλιάα μη μας τα δίνεις! Θα 'ναι κρίμα να σε χάσουμε.

Και ξανά περαστικά στις άρρωστες μαμάδες και τα ταλαιπωρημένα παιδάκια :)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να μην είμαι άδικη, να πω ότι μου απάντησαν δίπλα και μου λένε ότι όποιος θέλει μπορεί να κάνει copy paste τις απαντήσεις του στο θέμα, χωρίς να σχολιάζει ή να επιτίθεται σε άλλα μέλη.

bh45qekil.png

αλλιως πες μας τι στην εσπασε...να το γελοιοποιησουμε, να μη σε θυμωνει!

ξερεις...αν απομυθοποιεις κατι...χανει αμεσως και την αξια του!

Εγώ πάντως το επεσήμανα γιατί πραγματικά το πρώτο από τα posts που μεταφέρανε... της κικής... δεν είχε ίχνος αντιπαράθεσης ή σχολιασμού συμπεριφοράς ή ο,τιδήποτε που να αντιτίθεται στους κανόνες!

Διαφημίσεις

α, τώρα είδα πως εμφανίστηκε η αγγελίνα! μπράβο!

μόνο το δωράκι αγνοείται ακόμη...

αερικό, γιατί δεν έκανες νέο θέμα με το χθεσινοβραδυνό βίντεο?

bS-l3DTIGAI

Ζουπη,...ξεχασα αυτο...

ενταξει...ολος ο στιχος τα σπαει....αλλα....

Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό
σαν αετός πάνω απ' τις λύπες θα πετάξω.

αερικό, γιατί δεν έκανες νέο θέμα με το χθεσινοβραδυνό βίντεο?

Γιατί όσες φορές μπήκα...ο διακομιστής ήταν πολύ απασχολημένος :lol:

Το δωράκι τρέχει με τον πιτσιρικά και τις εξετάσεις... είναι καλά πάντως :)

Κοιμηθήκαμε... επιτέλους! Δεν λέω μεγάλα λόγια... πήγαμε και πάνα στην βιοιατρική γιατί έκανε πάλι διάρροια!

Διαφημίσεις

αμην! και απύρετα και απρόσκοπτα! αύριο λέω να πάω για δουλειά... δεν θα το αντέξω να ξυπνήσει και να θέλει να κοιμηθεί μαζί μας!

Εν τω μεταξύ της έβαλα mundisal όπως κάθε βράδυ μετά το μπάνιο... κορίτσια... με τσάκισε! πονάει το δάχτυλό μου! πονάαααααω!

Εγω χτες ξαφνικα ειδα αλλα 2 δοντια!!! Ορκιζομαι! προχτες δε τα ειχε!!! Ειναι δυνατον να ξεπεταχτηκαν τοσο πολυ σε μια μερα? :confused::confused::confused:

αμην! και απύρετα και απρόσκοπτα! αύριο λέω να πάω για δουλειά... δεν θα το αντέξω να ξυπνήσει και να θέλει να κοιμηθεί μαζί μας!

Εν τω μεταξύ της έβαλα mundisal όπως κάθε βράδυ μετά το μπάνιο... κορίτσια... με τσάκισε! πονάει το δάχτυλό μου! πονάαααααω!

εμένα χτες μου πάτησε μια δαγκωνιά με τα δύο κάτω κουνελόδοντα που έχει την ώρα που τη θήλαζα, που ειλικρινά δάκρυσα! μιλάμε τέτοιο πόνο δεν έχω ξανανιώσει! Εντωμεταξύ είδα ότι είχε κι ένα κομματάκι φαγητό στο στόμα εκείνη την ώρα και πήγα να της το βγάλω και λέει ο καλός μου "τι ψάχνεις στο στόμα της, τη ρώγα σου;" :-D

Κουράγιο μωρέ αερικούλι, ταλαιπωριέται κι αυτό το δόλιο. άντε να βγουν τα δόντια τουλάχιστον να ησυχάσετε από αυτά.

bh45qekil.png

Εγω χτες ξαφνικα ειδα αλλα 2 δοντια!!! Ορκιζομαι! προχτες δε τα ειχε!!! Ειναι δυνατον να ξεπεταχτηκαν τοσο πολυ σε μια μερα? :confused::confused::confused:

ναι κι εμένα σε μια μέρα μέσα τσουπ της πετάχτηκαν τα δύο κάτω μαζί.

bh45qekil.png

Kinkajoujou, eixa orkistei na min ksanagrapso me ta kolo-greeklish...alla eidate ti egine kai me ta sxolia tiw apeleytheros? Pane, petaksane ki afta! Opote, opoios mpainei sto eksis sto parents se topic emvolion, tha diavazei mono tis frikouliares tis omoiopathitikis, pou tromokratoune ton kosmo!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...