Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

dalia, το δες χτες? γαμω τη γκαντεμια μου δλδ!

χθες ανέβασα 18 πίεση...στην κυριολέξία

είχα τον μεγάλο με κάτι φίλους να "σκούζουνε" το παραπάνω....:)

και τον μικρό να μην μπορώ να τον παρηγορήσω. Έκλαιγε με μαυρο δάκρυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσείς είστε πολύ προχώ!:D

ωστόσο θυμάμαι και από την ανηψιά μου και από το σχετικό θέμα δίπλα ότι το βράδυ πρέπει να μην της φοράς πάνα, μετά το γάλα να την βάζεις αμέσως, να της μιλήσεις γι' αυτό.

κι εμείς 300 πίνουμε, με εξαίρεση μερικές φορές, όπως αυτή τη βδομάδα, αλλά πολλές φορές ξυπνάει στεγνή.

την αλλάζεις μέσα στη νύχτα; άρα ξυπνάει, δεν την ξυπνάς. σωστά κατάλαβα;

όταν ξυπνάει κάνει τσίσα της. είναι λογικό.

άρα όταν καταλαβαίνεις ότι ξυπνάει βάλτην στο γιογιό ή πηγαινέ την στη λεκάνη, αν έχετε το πρόσθετο της λεκάνης, όπως εμείς.

και μη μασάς με τα νάζια... το χαβά σου εσύ. βρες κάτι να απασχολείται που της αρεσει στα σίγουρα.;)

Οχι δεν την ξυπναω Σεβη μου. Εχει ανησυχια, παω και βλεπω τιγκα η πανα. Την αλλαζω δεν ξυπναει καθολου και κοιματε μετα ησυχα. Δεν αντεχει την βρεγμενη πανα με τπτ. Και τι πρεπει να κανω? Να την σηκωνω απο το κρεβατι να κανει γιογιο το βραδυ? Παναγια μου. Θα ξυπνησει τελειως μετα και αντε κοιμησε την. Δεν ειναι και χουι τωρα 'σηκω' κορη μου 4 τα ξημερωματα και κατσε στο γιογιο. Δεν ξερω. Δεν νομιζω....:?:-?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

My beba...ευτυχως καθιστη στο κρεββατι ειμαι κι απλα την εχω αγκαλιτσα και κουνιεμαι εγω ρυθμικα οχι αυτην....Γι αυτο παω στην κουνιστη...για να μην επιβαρυνεται η μεση μου!!!

Αερικο....κοιτα λιγακι εκει κατω απο το ονομα μου....εχω ενα κλασματακι...δεν σχολιαζω πως το κερδισα!!!

Κι ελεγα...γιατι το εχουν καποιοι...Τωρα που το απεκτησα καταλαβα...

ξέρω που μπαίνω:mrgreen:

αποφάσισα να μην την ξαναπατήσω ΠΟΤΕ

αναρωτιεμαι...αν κανουμε διαγωνισμο "το πιο φανατισμενο ατομο"...ποιος θα κερδισει τον τιτλο?

Εχω και τις κατηγοριες ετοιμες....αλλα δε τις βαζω για να μην εκθεσω ονοματα και καταστασεις :tongue:

Κι ελεγα...γιατι το εχουν καποιοι...Τωρα που το απεκτησα καταλαβα...

Τίτλος τιμής :lol: :lol: καμάρι μας και καπέλο μας :lol::roll:

Διαφημίσεις

να βγάλω το λιμανίσιο εαυτό μου

να τα κάνω όλα λαμπόγυαλο

και να εξαφανιστώ δια παντός?

ήρεμα, πάρε δυο ανάσες και αν θες μας λες. Το ξέρεις πως εδώ θα ξεδώσεις χωρίς θύματα σε άμαχο πληθυσμό;)

τίποτα... εκνευρίστηκα με κάτι εδώ... και μάλλον βγήκε η πίεση των τελευταίων ημερών...

όλα καλά - επανήλθα στο σαλονάτο εαυτό μου...

Διαφημίσεις

τίποτα... εκνευρίστηκα με κάτι εδώ... και μάλλον βγήκε η πίεση των τελευταίων ημερών...

όλα καλά - επανήλθα στο σαλονάτο εαυτό μου...

Θα σου πω λοιπον τι μου ειπε η τρελλογιατρος οκ? 'αμα υπαρχει κατι που σου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι και μιας και σου ανεβαινει και γρηγορα-υπερταχεια, εκεινη την στιγμη θα αποστασιοποιησε συναισθηματικα' και της λεω 'πως το κανεις αυτο?' και μου λεει 'απλα θα λες ε, και? και θα αποτραβιεσαι ΤΕΛΕΙΩΣ συναισθηματικα και εγκεφαλικα απο ολο το θεμα, μεχρι να ηρεμησεις'......φιλεναδα αυτο με κρατησε ολη την εβδομαδα να ειμαι ΠΟΛΥ ηρεμη και με το παιδι και με τον βλαμμενο που παντρευτικα και με εχει στειλει σε τρελλογιατρο (χιουμορ).......

Μηπως και σε βοηθησω καπως......φιλακια.....ολα καλα..........

Και οσο απιστευτο και αν φαινεται κοριτσια εχω 'πασαρει' την μικρη στον αντρα μου και ας ειναι ψωφιος εδω και μια ωρα και κατι. Ετρεχε στην αρχη απο πισω μου η μικρη. Της ειπα μια δυο τρεις η μαμα εχει δουλεια πηγαινε παιξε με τον μπαμπα. Τωρα ειναι μεσα και ουτε που με ζηταει....ΓΙΑΥΤΟ και τα ξυνω εδω......τωρα θα μου πεις μπαρμπα που ειναι το σημαντικο εδω?......

οτι δεν το ειχα ξανακανει......και φυσικα τον βολευε και εκεινον αυτο.....αλλα τωρα δεν εχει....δεν χαριζω....;) (αλλιως θα τρελλαθω).......αυτααααααααααα

ελλ,

όλη μου τη ζωή προσπαθώ να... αποστασιοποιηθώ... από τις βόμβες που πέφτουν δίπλα μου / πάνω μου / μέσα μου...

άλλοτε τα καταφέρνω, άλλοτε όχι...

σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! και σένα μπέμπα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...