Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις το MMR το καναμε 14 μηνων.. Μαζι με την κορη της babystar απο διπλα! Θυμαμαι μιλουσαμε και περιμεναμε εναγωνιως τα συμπτωματα.. Μετρουσαμε τις μερες και τελικα τιποτα... Μονο η κορη της babystar εκανε ενα απογευμα δεκατα, η δικια μου ουτε καν γκρινια..

Τωρα καναμε λαθος, καναμε σωστα? Παντως το καναμε! :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

δεν φοβάμαι.

δεν νιώθω ανεύθυνη

δεν κρίνω τις αντίθετες απόψεις άλλων μανάδων

δεν είμαι σε θέση να συμβουλέψω

αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο? σόρυ κιόλας που ρωτάω αλλά είμαι λίγο στα χαμένα σήμερα

Εγώ Harlow θα της το κάνω κανονικά το επαναληπτικό με τα ως τώρα δεδομένα... Βέβαια προηγείται να της κάνω το πρώτο το οποίο θα το κάνουμε 22 μηνών ;) Τα υπόλοιπα εμβόλια όμως δεν τα έχουμε πάει πίσω... ακολουθούμε το πρωτόκολλο κανονικά απλώς κάπου ενδιάμεσα θα κάνουμε το MMR.

Κι εγω αυτο κανω σε οσα ειναι για μεχρι ωρας και ετσι θα συνεχισω στα υπολοιπα. Ο,τι λεει το πρωτοκολλο και ο γιατρος μου, στον οποιο εχω απολυτη εμπιστοσυνη.

Εχω ξαναπει, σχετικα με το VBAC βεβαια....οκ! να ακουμε και τις διαφωνιες, να τις συζηταμε κιολας, αλλα παιδια, αν δεν ειμαι γιατρος...πως να το κανουμε? Δε μπορουμε να φανατιζομαι με μια αποψη ετσι αυθαιρετα, επειδη διαβασαμε ενα αρθρο, οσο εγκυρο και αν ειναι.

Ναι! Οταν τελειωσω την ιατρικη και παρω και την αντιστοιχη ειδικοτητα, θα "φανατιστω" με την αποψη μου. Προς το παρον, επειδη γιατρος ΔΕΝ ειμαι...ακολουθω το πρωτοκολλο και τις στατιστικες...

Ολα τα αλλα εμενα μου φαινονται οτι ειναι πισω απο τον ηλιο...και ακρως επικινδυνα....

Διαφημίσεις

Λευκούλα ο δικός σας ύπνος και γκρίνια πως πάει;

Κοιμάται, αλλά μέχρι να κοιμηθεί μου βγάζει την ψυχή. Μετά την ίωση κόλλησε και το κόλπο κοιμάμαι-μόνο-όταν-με-κουνάει-η-μάνα-μου-στην-αγκαλιά, οπότε καταλαβαίνεις, κάνω βάρη.:(

. Ο,τι λεει το πρωτοκολλο και ο γιατρος μου, στον οποιο εχω απολυτη εμπιστοσυνη.

Ναι! Οταν τελειωσω την ιατρικη και παρω και την αντιστοιχη ειδικοτητα, θα "φανατιστω" με την αποψη μου. Προς το παρον, επειδη γιατρος ΔΕΝ ειμαι...ακολουθω το πρωτοκολλο και τις στατιστικες...

....

:D

έχεις μείνει πίσω μπαοκι χα χα χα χα....

για να επιλλέξεις το σωστό γιατρό πρέπει να έχεις πολλά μάστερ και πολλές διατριβές επίσης.....

υ.γ. να σας ξομολογηθω μια αμαρτία...κάποια στιγμή πέρυσι τέλειωσαν τα πυκνά εμβόλια...όλα οκ, μέχρι εδώ...

διαπίστωσα ότι έπρεπε να του είχα κάνει άλλα 2-3 τελευταία μέσα στο 10:confused:

Να αντικαθιστούσες ίσως την αγκαλιά με το ριλάξ σιγά σιγά; Αγκαλιά δίνεις γάλα;

όχι, γάλα πίνει μόνο στις 6 το πρωί και κατά τις 9 το βράδυ, και μετά κανονικότατα σαν να μην συνέβη τίποτα, κάνουμε πάρτυ, γελάμε, παίζουμε κτλ. Και το ρηλάξ το έχω κόψει γιατί κινείται πολύ και μια φορά την πρόλαβα στο τσακ πριν τουμπάρει. Προ ίωσης κοιμόταν τουλάχιστον στο καρότσι και μετά την έβαζα στην κούνια της. Τώρα έχει αντικαταστήσει το καρότσι με τα χέρια μου. Κάνω υπομονή και προσπαθώ να τη βάζω έστω και λίγο στο καρότσι μπας και το μάθει ξανά....

Διαφημίσεις

Μπεμπα...κι εμενα αγκαλια κοιμαται..αλλα δεν με κουραζει ευτυχως γιατι κοιμαται σε χρονο dt.Απλα οταν ειμαι κομματια παω και καθομαι στην κουνιστη πολυθρονα κι ετσι...ας θελει οοοση αγκαλια ζηταει...

Ας οψεται ο πατερας της..αυτος την εμαθε ετσι!!

Μπεμπα...κι εμενα αγκαλια κοιμαται..αλλα δεν με κουραζει ευτυχως γιατι κοιμαται σε χρονο dt.Απλα οταν ειμαι κομματια παω και καθομαι στην κουνιστη πολυθρονα κι ετσι...ας θελει οοοση αγκαλια ζηταει...

Ας οψεται ο πατερας της..αυτος την εμαθε ετσι!!

Αχ ας κοιμόταν κι εμένα έτσι!!! Πρέπει να είμαστε αγκαλιά και να περπατάμε. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως της το έμαθε ο πατέρας της :twisted::twisted:

Αν το συνεχίσει πολύ ακόμα με βλέπω με καραμπινάτη τενοντίτιδα, είμαι και επιρρεπής άλλωστε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...