Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α, με δούλευες? ΟΚ.;)

Εμένα πάλι με έχουνε πάρει χαμπάρι όλοι οι συνάδελφοι (μη χέσω) και δεν με πήρε κανένας να με ενημερώσει περί υποψηφιότητας, φαντάσου. Όλοι τον άντρα μου παίρνουνε κι εκείνος λέει σε όλους τα ίδια. "Φυσικά και θα σας υποστηρίξουμε, καλή επιτυχία". Κι ύστερα κλείνει το τηλ. και ή μουτζώνει ή γελάει. Ανάλογα τα κέφια. Βέβαια με όλα αυτά δεν έχουμε και πολύ όρεξη για γέλια τώρα τελευταία, μαμώ τη μόνωσή μου μαμώ!:evil::evil::evil:

Αερικούλι περαστικά σας...τι έχετε? Έχω πολλές μέρες να μπω, σόρρυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άλλη μία ιωσούλα Αγγελίνα μου... κατά το "τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα"! Ευτυχώς όμως χωρις βήχα και χωρίς μύξες! Μόνο πυρετό... πρέπει να έπαιξε σημαντικό ρόλο οι 3 δόσες xozal που πήραμε... δεν έχουμε ξαναδεί μύξα!

Άλλη μία ιωσούλα Αγγελίνα μου... κατά το "τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα"! Ευτυχώς όμως χωρις βήχα και χωρίς μύξες! Μόνο πυρετό... πρέπει να έπαιξε σημαντικό ρόλο οι 3 δόσες xozal που πήραμε... δεν έχουμε ξαναδεί μύξα!

Κι εγώ του μικρού την τελευταία φορά του είχα δώσει μερικές μέρες Αέριους και τη βγάλαμε καθαρή. Δεν θέλω μύξες...έχει τρομάξει το μάτι μου με τις ωτίτιδες του άλλου!

Καλημερα, τι γινεται ρε παιδια διπλα. Τι εχετε παθει?

Αερικο εχω μπλεξει με τα ωραια μου. Ως συνηθως βιβλια.....;) και ειμαι εκει μεσα χαμενη. Αλλα βρε παιδια γινεται χορος ε?.....ειδα κατι λιγα και θα πω οτι αστεια αστεια, σοβαρα σοβαρα εμενα με επεισε το θεμα των εμβολιων......να κανω το εμβολιο...:P .....οποτε μεσα στον μηνα ή στις αρχες του επομενου παμε για mmr.....παντως τουρλουμπουκι ε?

Σεβη ελπιζω ολα καλα, Ζωπυρον ΤΙ εχεις κοριτσι μου?, Ραννια χελλου! και χαιρετισμους στις υπολοιπες.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εμείς το κάναμε το πριορίξ τέτρα.

μια χαρά ελλ.

η Στέση; πώς παέι η εκπαίδευση;

Αγγελίνα, τα ίδια κάνει και ο δικός μου με τον δικό σου.

μάλεκον, σου έστειλα π.μ.

Διαφημίσεις

Καλημεροκαλσπέρες

Πήζω, είμαι τίγκα στη κατάθλιψη, τίγκα στην αντιβίωση, δεν έχω ακόμα στρώμα να κοιμηθώ και το΄χω κάνει καμπινγκ το σπίτι..............η μικρή έχει ακόμα πυρετό και δεν μου αρέσει (οκ περιμένουμε μέχρι Παρασκευή πρωί αλλά εγώ τρώγομαι), με καίει το στήθος μου (έχω κύστες), κε καίει το άντερό μου από την δεξία πλευρά...........γενικώς όλη μου η δεξιά μεριά μπατάρει άσχημα............. δίπλα ο διακομιστής μαμιέται (αλλά λίγο με νοιάζει).......................έτσι και μου μιλήσεις σκοτώνω άνθρωπο αυτή τη στιγμή.

Γι'αυτό φεύγω πάλι (μη μου δίνετε καμία σημασία).

Καλημεροκαλσπέρες

Πήζω, είμαι τίγκα στη κατάθλιψη, τίγκα στην αντιβίωση, δεν έχω ακόμα στρώμα να κοιμηθώ και το΄χω κάνει καμπινγκ το σπίτι..............η μικρή έχει ακόμα πυρετό και δεν μου αρέσει (οκ περιμένουμε μέχρι Παρασκευή πρωί αλλά εγώ τρώγομαι), με καίει το στήθος μου (έχω κύστες), κε καίει το άντερό μου από την δεξία πλευρά...........γενικώς όλη μου η δεξιά μεριά μπατάρει άσχημα............. δίπλα ο διακομιστής μαμιέται (αλλά λίγο με νοιάζει).......................έτσι και μου μιλήσεις σκοτώνω άνθρωπο αυτή τη στιγμή.

Γι'αυτό φεύγω πάλι (μη μου δίνετε καμία σημασία).

γεια σου κοριτσάρα!!!!!

σε αγαπάμε όπως και να σαι....

και γω ψιλοχάλια γρίπη έχω μάλλον...

αυτες τις μέρες έχω δουλειά και το έχω κόψει το δίπλα......άμα έχει κάτι καλό ρίχνετα κανά λινκ βρε!

εμείς το κάναμε το πριορίξ τέτρα.

μια χαρά ελλ.

η Στέση; πώς παέι η εκπαίδευση;

Αγγελίνα, τα ίδια κάνει και ο δικός μου με τον δικό σου.

μάλεκον, σου έστειλα π.μ.

Εχουμε εμβολια να κανουμε να φανε και οι κοτες. Τα εχω παει ολα πισω αλλα απο βδομαδα την ξεκιναω παλι. Η μικρη ολη μερα στο σπιτι με βρακι. Ολα καλα. Ελαχιστα ατυχηματα. Σκεφτομαι αυριο να την βγαλω χωρις πανα παιδικη. Θα την βαλω να κανει πριν φυγουμε και θα προσπαθησω σε 1.5 ωρα να γυρισουμε να δω πως θα τα παει. Βραδυ δεν της την βγαζω ακομα. Δεν ειναι ετοιμη. Γεμιζει 3 πανες στην νυχτα μεσα φουλ. Αφου πινει 300 πριν κοιμηθει και 300 ξημερωματα.....απλα τωρα προσπαθω να της βγαλω την πανα στις εξοδους. Μεσα νομιζω ειμαστε κουλ!.....:mrgreen: τα καταφεραμε!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εχουμε εμβολια να κανουμε να φανε και οι κοτες. Τα εχω παει ολα πισω αλλα απο βδομαδα την ξεκιναω παλι. Η μικρη ολη μερα στο σπιτι με βρακι. Ολα καλα. Ελαχιστα ατυχηματα. Σκεφτομαι αυριο να την βγαλω χωρις πανα παιδικη. Θα την βαλω να κανει πριν φυγουμε και θα προσπαθησω σε 1.5 ωρα να γυρισουμε να δω πως θα τα παει. Βραδυ δεν της την βγαζω ακομα. Δεν ειναι ετοιμη. Γεμιζει 3 πανες στην νυχτα μεσα φουλ. Αφου πινει 300 πριν κοιμηθει και 300 ξημερωματα.....απλα τωρα προσπαθω να της βγαλω την πανα στις εξοδους. Μεσα νομιζω ειμαστε κουλ!.....:mrgreen: τα καταφεραμε!

εσείς είστε πολύ προχώ!:D

ωστόσο θυμάμαι και από την ανηψιά μου και από το σχετικό θέμα δίπλα ότι το βράδυ πρέπει να μην της φοράς πάνα, μετά το γάλα να την βάζεις αμέσως, να της μιλήσεις γι' αυτό.

κι εμείς 300 πίνουμε, με εξαίρεση μερικές φορές, όπως αυτή τη βδομάδα, αλλά πολλές φορές ξυπνάει στεγνή.

την αλλάζεις μέσα στη νύχτα; άρα ξυπνάει, δεν την ξυπνάς. σωστά κατάλαβα;

όταν ξυπνάει κάνει τσίσα της. είναι λογικό.

άρα όταν καταλαβαίνεις ότι ξυπνάει βάλτην στο γιογιό ή πηγαινέ την στη λεκάνη, αν έχετε το πρόσθετο της λεκάνης, όπως εμείς.

και μη μασάς με τα νάζια... το χαβά σου εσύ. βρες κάτι να απασχολείται που της αρεσει στα σίγουρα.;)

Mπράβο η στέφη μας :D Να τα κάνετε τα εμβόλια Ελλ... το παιδί αν ήταν να παρουσιάσει κάτι θα το είχε ήδη παρουσιάσει... εκεί στα 2 είναι το επίφοβο...

Πέσαμε για ύπνο απύρετες αλλά δεν εφησυχάζουμε... σε καμιά ώρα θα τσεκάρουμε πάλι θερμοκρασία...

Διαφημίσεις

Ρε κόρες τώρα που μιλάτε για εμβόλια.......... εγώ φοβάμαι να της κάνω το επαναληπτικό MMR, έχω ακούσει κάτι για μετά τα 8 χρόνια, να έχει αναπτυχθεί καλά ο εγκέφαλος.............για πέστε

Εγώ Harlow θα της το κάνω κανονικά το επαναληπτικό με τα ως τώρα δεδομένα... Βέβαια προηγείται να της κάνω το πρώτο το οποίο θα το κάνουμε 22 μηνών ;) Τα υπόλοιπα εμβόλια όμως δεν τα έχουμε πάει πίσω... ακολουθούμε το πρωτόκολλο κανονικά απλώς κάπου ενδιάμεσα θα κάνουμε το MMR.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...