Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν...ο άντρας μου έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον του πρώην αφεντικού του (μαζί με 2 συναδέλφους του) γιατί δεν τους πλήρωνε. Ξεκίνησαν με επίσχεση και μετά έκαναν μηνυση κ αγωγή. Χτες ήταν η εκδίκαση της αγωγής και ο πρώην είχε φέρει μια μαρτυρα η οποία

α) κατέθεσε οτι ο άντρας μου κατά την διάρκεια της επίσχεσης δούλευε ως ελ.επαγγελματίας αλλού. Ψέμα, η δικηγόρος θα προσκομίσει την έναρξη που είναι μετά την λήξη της επίσχεσης

β) κατέθεσε διάφορα ότι όλοι οι άλλοι συνάδελφοι ήταν καλοπροαίρετοι κλπ κλπ κλπ ενώ παραδέχτηκε ότι για το διάστημα που μιλούσε ήταν σπίτι της με άδεια εγκυμοσύνης

Το δικαστήριο μπορεί να την τιμωρήσει???? Με τσάντισε πολύ το μ****νο:evil::evil::evil:

Καλημερα σε ολες..

Ευτυχως ηρεμη η χτεσινη νυχτα!!!

Ο βηχας δεν συνεχιστηκε!!

Κική εσύ δεν έφαγες... εγώ και η ζούπυ φάγαμε :lol: ευτυχώς μάζεψαν κι εκείνο το 148 που ξεκίναγε να γράψει και δεν ήξερε τι έγραφε!

Καλα...οταν λεω εγω οτι μερικοι γινονται βασιλικοτεροι του Βασιλεως.....στο νουμερακι αυτο αναφερομαι!!!

Τετοιο στομφο,τετοια πρεμουρα..ουτε η πραγματικα υπευθυνη για το θεμα δεν εχει δειξει....

Μου την σπανε τετοια ατομα....

Τα οποια μιλανε χωρις να εχουν ψαξει εις βαθος...

Τουλαχιστον η αλλη...οταν γραφει κι απαντα εχει συγκεκριμενο λογο,λογικα και λογικοφανη επιχειρηματα και δεν πορωνεται στον βαθμο ενος ημιμαθους...

Το ιδιο ακριβως ενιωσα οτι συνεβη με ατομο που κατα τα αλλα δεν με ενοχλει σε θεμα της ομοιοπαθητικης!!!Με το που εκανε μια αγωγη.........αμεσως να αρχισει να την υποστηριζει λες και εχει χρονια γνωση επι του θεματος!!

Διαφημίσεις

καλημέρα όλη μέρα.

η Αγεγλίνα μήπως κατεβαίνει σε εκλογές των δικηγόρων; λέω εγώ μια ιδέα.έχει εξαφανιστεί.

μαρή συντρόφισσα κάνεις προεκλογική εκστρατεία;

ζώπυ, ανέβα λέμε. υπάρχει τόση ομορφιά να εστιάσεις...

άνοιξε τα μάτια σου.

Καλημέρα.

Τι λες, μαρή Σέβη? Εδώ το σκέφτομαι αν θα πάω να ψηφίσω, όχι να θέσω και υποψηφιότητα...δεν πέφτω καλύτερα απ' το μπαλκόνι! Δεν ξέρεις πόσο τα σιχαίνομαι κάτι τέτοια...

Χάθηκα γιατί την Πέμπτη ο μεγάλος είχε γαστρεντερίτιδα. Μέτα μεσολάβησε ΣΚ και εδώ και δύο μέρες, διαπιστώσαμε ότι η καμινάδα του τζακιού ράγισε κάπου και μπάζει, με αποτέλεσμα να μαζευτεί νερό, να χαλάσει σε ένα σημείο η γυψοσανίδα στο δωμάτιο του μωρού και να στάζει νερό μέσα σε μια λεκάνη. Τον μετέφερα στο δωμάτιο του μεγάλου και περιμένω αύριο τους μαστόρους, να δούμε τι θα γίνει με το χάλι μας.

Κατα τα άλλα, όλα καλά :rolleyes:...Ζώπυρον, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

μάρσυ... αυτή είναι η αιτία που είχα φάει την άλλη κάρτα με την ίδια αιτιολογία :lol: στο θέμα με τα απορρυπαντικά :lol:

Διαφημίσεις

μάρσυ... αυτή είναι η αιτία που είχα φάει την άλλη κάρτα με την ίδια αιτιολογία :lol: στο θέμα με τα απορρυπαντικά :lol:

χαχα...μιλαμε για την ιδια αιτια!!:tongue:

Μονο που εμενα μου κακοφανηκε στο θεμα τζιζ!! της ομοιοπαθητικης!!

Καλα...η Μαριαλ...αντε γεια!!!

Καλα της την εφερε ενα αλλο μελος..μια ατακα,δεν χρειαστηκε κατι παραπανω και μια χαρα την αποστομωσε!!

ωραια! μια χαρα!

εγω επειδη το πρωτο παιδι το εκανα πολυ προγραμματισμενα, δλδ υπολογισα να μη με πιασει καλοκαιρι και να γεννησω ωραια εποχη, εμεινα εγκυος τελη ιουλιου, γεννησα απριλιο. υπολογισα γονιμες μερες....βεβαια εμεινα εγκυος με την πρωτη....οχι οτι δεν ευχαριστηθηκα τη διαδικασια ;)

Απλα στο δευτερο, χωρις "αγχος" πλεον, θα το αφησω το θεμα να ερθει πιο ελευθερα. Δε θα υπολογισω τιποτα και θα ευχαριστηθω απλα τον ερωτα...

σε στέλνω μήνυμα προσωπικό, καλύτερα.

Αγγελίνα, πθάρωθεθ! ούτε εγώ ξέρω αν θα πάω. έναν που με πήρε τηλέφωνο τον σοιχτήρισα. έναν άλλο αφού τον έκραξα, του είπα καλή επιτυχία.

περαστικά! και υπομονή.

έχει γίνει σλόγκαν πια.

Απλα στο δευτερο, χωρις "αγχος" πλεον, θα το αφησω το θεμα να ερθει πιο ελευθερα. Δε θα υπολογισω τιποτα και θα ευχαριστηθω απλα τον ερωτα...

Μπαααααααα δεν έχω περιθώρια για έρωτες και αηδίες :-D:grin::-D:grin::-D

Μου φτάνει που κάθε βράδυ με ξεθεώνει το ζουζούνι, αν βάλω και την ηλικία που με αγχώνει το θέμα έρωτας πάει περίπατο...Αρκετά τον χάρηκα στα νιάτα μου, φτάνει :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...