Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα τζουτζού!!!!!!!!! Ωραία τραγουδάκια:D

Τι έγινε, πώς και σε αφήνει ο άντρας σου να ξενυχτάς?:tongue:

Καλέ ο άντρας δεν έχει γυρίσει ακόμα! Λιώνει στας βιβλιοθήκας! (έτσι λέει τουλάχιστον, και πού να τρέχω μέσα στη μαύρη νύχτα να τσεκάρω;;;; :D) τον είδα λίγο το πρωί που σηκωθήκαμε, εγώ έφυγα για τρέξιμο, γύρισα έφυγε αυτός, ήρθε για 45 λεπτά με το ρολόι το μεσημέρι κι αναμένεται οσονούπω... πώς νομίζετε χαριεντίζομαι όλη μέρα στα φόρουμ; :P

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ήρθε η κολώνα του σπιτιού μου! πάω να του βάλω να τσιμπήσει και να του πω τα κατορθώματα της μικρής (θα σας τα πω κι εσάς αργότερα).

Καλή μέρα σε όλες!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Καλημερα ομορφες!! :D

Σημερα κοιμηθηκαμε σερι μετα απο πολυυυυ καιρο! Τωρα λεμε να παμε μεχρι το φουρνο και τρεχουμε λεμε για να προλαβουμε τα συννεφακια πριν μας κ@τουρησουν!! :lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα όλη μέρα.

η Αγεγλίνα μήπως κατεβαίνει σε εκλογές των δικηγόρων; λέω εγώ μια ιδέα.έχει εξαφανιστεί.

μαρή συντρόφισσα κάνεις προεκλογική εκστρατεία;

ζώπυ, ανέβα λέμε. υπάρχει τόση ομορφιά να εστιάσεις...

άνοιξε τα μάτια σου.

καλημέρα όλη μέρα.

η Αγεγλίνα μήπως κατεβαίνει σε εκλογές των δικηγόρων; λέω εγώ μια ιδέα.έχει εξαφανιστεί.

μαρή συντρόφισσα κάνεις προεκλογική εκστρατεία;

ζώπυ, ανέβα λέμε. υπάρχει τόση ομορφιά να εστιάσεις...

άνοιξε τα μάτια σου.

Σέβηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Στρώσε το κόκκινο χαλί!Έρχομαι Λάρισα σήμερα!Θα σου τηλ από το δρόμο για καφέ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα... Σπίτι και οι τρεις... και θα έρθουν και τα πεθερικά να ασχοληθούν με τη μικρή.

Κική εσύ δεν έφαγες... εγώ και η ζούπυ φάγαμε :lol: ευτυχώς μάζεψαν κι εκείνο το 148 που ξεκίναγε να γράψει και δεν ήξερε τι έγραφε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα... Σπίτι και οι τρεις... και θα έρθουν και τα πεθερικά να ασχοληθούν με τη μικρή.

Κική εσύ δεν έφαγες... εγώ και η ζούπυ φάγαμε :lol: ευτυχώς μάζεψαν κι εκείνο το 148 που ξεκίναγε να γράψει και δεν ήξερε τι έγραφε!

Το νούμερο 148 στο εν λόγω θέμα εννοείς? Δε βρίσκω ότι γράφει κάτι περίεργο...θα μου πεις ούτε η ζούπυ βλέπω να το κάνει ούτε εσύ...μάλιστ θα έλεγα ότι εγώ ήμουν η πιο επιθετική...τι να πω...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Το νούμερο 148 στο εν λόγω θέμα εννοείς? Δε βρίσκω ότι γράφει κάτι περίεργο...θα μου πεις ούτε η ζούπυ βλέπω να το κάνει ούτε εσύ...μάλιστ θα έλεγα ότι εγώ ήμουν η πιο επιθετική...τι να πω...

Στο άλλο θέμα ήταν απαράδεκτη...αυτό με το μητρικό γάλα κλπ...που είπε να μην μπαίνει όποια θέλει και να γράφει ότι να'ναι (δηλ πράγματα που δεν την βρίσκουν σύμφωνη :D:D:D). Ήθελα να μπω μεσα στο pc να την πλακώσω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κική, δεν το προεξοφλώ, αλλά σήμερα είναι λίγο ζόρικη μέρα.

έχω δερματολόγο το απόγευμα στις 6.30, σιγά που θα με πάρει στις 6.30, φαρμακείο και μετά να παραλάβω το παιδί.

κάνω θεραπεία για τις πανάδες, για την τριχόπτωση... γενικώς καταρρέω.

το βίντεο της χαμομηλάκι είναι υπέροχο. το έστειλα ήδη εκεί που έπρεπε.

εγώ θέλω να πάρω αγκαλιά όλα τα κακοποιημένα παιδάκια του κόσμου, να ταίσω με τα χέρια μου όσα πεινούν, να χαιδέψω όσα πονούν...

πολύ θα ήθελα να καταλάβουν όλοι ότι το να φωνάζεις σε ένα παιδί, να βρίζεις, να κάνεις απότομες κινήσεις είναι βία, όχι λιγότερη, όχι ελαφρύτερη, όχι περίπου αποδεκτή.

είναι βία και είναι οπωσδήποτε και πάντα απαράδεκτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...