Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπορεί να το ξεχάσω ζούπυ... όποια προλάβει ας το βάλει! Πραγματικά θεωρώ ότι μας αφορά όλους το βίντεο... όλοι μας έχουμε κρυμμένο κάτι βάρβαρο μέσα μας... κάποιο απωθημένο... πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να το σκοτώσουμε πριν κάνει κακό στο παιδί μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορεί να το ξεχάσω ζούπυ... όποια προλάβει ας το βάλει! Πραγματικά θεωρώ ότι μας αφορά όλους το βίντεο... όλοι μας έχουμε κρυμμένο κάτι βάρβαρο μέσα μας... κάποιο απωθημένο... πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να το σκοτώσουμε πριν κάνει κακό στο παιδί μας!

συμφωνώ απόλυτα αερικό κι ούτε έβγαλα την ουρά μου απ' έξω...

αύριο πρωί κιόλας, άνοιξε νέο θέμα! να το ξαναδούμε εμείς... κι όσο περισσότεροι άλλοι...

Εγω νομιζω, οτι αυτο το βαρβαρο που λες, ειναι η "εξουσια" που εχουμε απενταντι στο παιδι μας. Αυτη οδηγει πολλες φορες σε πραξεις καταπτυστες.

Σκεφτειτε μονο οτι με τη σκληροτητα που θα μπορουσαμε να φερθουμε στα παιδια μας, δε θα μπορουσαμε να φερθουμε σε καποιον αλλον.

Δε ξερω αν το διατυπωνω καλα, μαλλον οχι....

Αλλα, πολλες φορες εχω ακουσει γονεις να λενε στο παιδι τους "σκασε". Τους ιδιους ανθρωπους δεν τους εχω ακουσει να το λενε -με την ιδια ευκολια τουλαχιστον- σε τριτους.

Διαφημίσεις

Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω στο παιδί μου όπως μιλάω (και μιλάω άσχημα) στους άλλους... μου είναι αδιανόητο να συμπεριφερθώ σε αδύναμο πλάσμα όπως θα φερόμουν σε ίσους μου ακόμα και όταν καταπιέζομαι ως προς τους δεύτερους και δεν το κάνω... Είναι ΔΕΙΛΙΑ και ΘΡΑΣΟΣ να τα βάζεις με κατώτερό σου!

Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω στο παιδί μου όπως μιλάω (και μιλάω άσχημα) στους άλλους... μου είναι αδιανόητο να συμπεριφερθώ σε αδύναμο πλάσμα όπως θα φερόμουν σε ίσους μου ακόμα και όταν καταπιέζομαι ως προς τους δεύτερους και δεν το κάνω... Είναι ΔΕΙΛΙΑ και ΘΡΑΣΟΣ να τα βάζεις με κατώτερό σου!

Συμφωνω απολυτα κι ακομα παραπανω!

Καληνυχτώ κορίτσια... λέμε να φάμε και να δούμε λίγη τιβί μέχρι τη μία.

Φιλιά...

Ζούπυ... ανέβα ρε... ρίχνεις κι εμένα...

και επιτέλους... που σιχτίρ είναι η Αγγελίνα; :confused:

Διαφημίσεις

Καλα, μιλαμε εχω να παω σε πορεια απο 17 νοεμβρη...κι εκει ξινη μου βγηκε...γιατι ειχαμε παρει μαζι και το παιδι και επεσε το απιστευτο δακρυγονο -απο το πουθενα κιολας- και μεχρι να το φυγαδευσουμε μουρλαθηκα στο αγχος....

Καλα, μιλαμε εχω να παω σε πορεια απο 17 νοεμβρη...κι εκει ξινη μου βγηκε...γιατι ειχαμε παρει μαζι και το παιδι και επεσε το απιστευτο δακρυγονο -απο το πουθενα κιολας- και μεχρι να το φυγαδευσουμε μουρλαθηκα στο αγχος....

xaxaxa......ε όχι η ζωίτσα δεν έχει πάει...ακόμη!

αλλά σήμερα ο μπαμπάς της το πρότεινε..."θες να μην πάς σχολείο και να έρθεις μαζί μου?"

δεν ξέρω αν κατάλαβε...

Εμεις τον πηγαμε πρωτη φορα 2 μηνων. Και ημασταν διπλα στη ντουντουκα και εριχνε κατι υπνουυυυυυυυς...μη σου πω τον νανουριζε το εμπρος λαε! χαχαχαχα

τον εχω παει αρκετες φορες....για 17/11 δε περιμενα οτι θα γινει μλκ, αλλιως δε το συζηταμε....

Αναμνηση μου απο πιτσιρικι, πριν παω δημοτικο...3-4 χρονων πρεπει να ημουν. Εγω σε πορεια με τους γονεις μου, να φοραω ενα ασπρο φορεμα με ΣΕΤ ΙΔΙΑ ΤΣΑΝΤΑ!!!!!! ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥ! Μιλαμε ενιωθαααααααααα η πριγκηπησα! Και φωναζα....Κουλε κουλε λε! Το κομμα σου λαε! χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...