Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Με έχει επηρεάσει απίστευτα ψυχολογικά η αθώωση των υπευθύνων για το θάνατο του παναγιώτη :( Το έβλεπα στον ύπνο μου το μεσημέρι... ελπίζω ότι ο συνονόματός του που ταλαιπωρείται αυτό το διάστημα να έχει καλύτερη τύχη :(

Κάτι έχει πάρει το μάτι μου στο νετ.

Για να δούμε...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με έχει επηρεάσει απίστευτα ψυχολογικά η αθώωση των υπευθύνων για το θάνατο του παναγιώτη :( Το έβλεπα στον ύπνο μου το μεσημέρι... ελπίζω ότι ο συνονόματός του που ταλαιπωρείται αυτό το διάστημα να έχει καλύτερη τύχη :(

:confused::confused::confused::confused: πες......

...Ζούπυ, τον έβαλα χθες το απόγευμα να κάνει γραμματάκια... έκανε το Αα, μετά έγραψε 6φορές τις λέξεις αλάτι/μαμά κι αφού αγανάκτησε άρχισε τα παράπονα. Ότι πονάει το χέρι του, πεινάει, κουράστηκε κλπ κλπ. Και λέω τώρα εγώ... το Σεπ. που θα έχει κανονικά μαθήματα τι θα κάνει?:rolleyes:

νίτσα, με όλο το θάρρος... το έχεις μαμήσει το θέμα κανονικά!

Ο Παναγιώτης Βασιλέλης πέθανε ενώ είχαν μαζευτεί τα χρήματα για να φύγει στο εξωτερικό να εγχειριστεί γιατί οι υπεύθυνοι της τράπεζας δεν αποδέσμευαν το ποσό που είχε μαζευτεί για να το δώσει στους γονείς... πέθανε δύο μέρες πριν αποδεσμευτούν τα χρήματα...

Ο μικρός παναγιώτης που πρόσφατα ζήτησε τη βοήθειά μας μαθαίνω πως φεύγει για Αγγλία αλλά ακόμα χρειάζονται πολλά καθώς θα είναι πολύμηνη η παραμονή τους εκεί:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_166393826742250&ap=1 Υποψιάζομαι ότι μπορείτε να το δείτε και χωρίς εγγραφή αλλά υπάρχει σχετικό τόπικ και διπλα...

Και κάτι ακόμα... διαδώστε και αυτό:

eZqpAA6DRr0

Είναι απαράδεκτο εν έτει 2011 να χτυπάει γονιός βρέφος γιατί δεν κοιμήθηκε ή γιατί δεν έφαγε ή γιατί έτσι του την βάρεσε! Θέλω να σκοτώσω με τα χέρια μου σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά ξέρω πως και ο γονιός είναι θύμα!

Διαφημίσεις

Περαστικά κι από μένα Χριστινάκι...

Ζούπυ, τον έβαλα χθες το απόγευμα να κάνει γραμματάκια... έκανε το Αα, μετά έγραψε 6φορές τις λέξεις αλάτι/μαμά κι αφού αγανάκτησε άρχισε τα παράπονα. Ότι πονάει το χέρι του, πεινάει, κουράστηκε κλπ κλπ. Και λέω τώρα εγώ... το Σεπ. που θα έχει κανονικά μαθήματα τι θα κάνει?:rolleyes:

Κοριτσάκι μην αγχώνεσαι άνευ λόγου και αιτίας και το περνάς και στο παιδί. Δεν είναι καλό.Σου μιλάω εκ πείρας.

Εμένα η μάνα μου με πίεζε πάρα πολύ για το σχολείο. Δεν είχαμε άλλα προβλήματα, γκομενικάκαι τέτοια και είχαμε με το κωλόσχολο!

Ήταν της άποψης ότι η γυναίκα πρέπει να κάνει εύκολη δουλειά γι αυτό να μορφώνεται...ε, και λίγο απωθημένα. Ήταν απουσιολόγος βλέπετε που γνώρισε τον πατέρα μου και παντρεύτηκε στα 18!

Έτρωγα τρομερή πίεση. Να μη με αφήνει να βγω έξω επειδή πήρα 15.5 γενικό 2α γυμνασίου!Έλεος! Με είχε καταδυναστεύσει. Αντιδραστική κι εγώ βεβαίως.

1η Λυκείου πήγα Proficiency 1 χρόνο υπερεντατικά. 5η δημοτικού πήγαινα και γερμανικά! Και αγγλικά πήγαινα με το λεωφορείο, γιατί το φροντιστήριο που πήγαινα ήτανε λέει το καλύτερο.

Χριστιανή μου ολόκληρη κΚαλαμαριά ένα φροντιστήριο καλό δεν υπήρχε να με στείλεις?Έλεος!

Αποτέλεσμα: Έβγαλα το Λύκειο και δεν έκανα τίποτα. Και ενώ δεν το περίμενα ποτέ να το πω, της το χρεώνω. Γιατί ήμουν αστέρι στα μαθήματα. Εκθέσεις σούπερ!Τις καλύτερες μέχρι τέλος του σχολείου. Με πολύ λίγο διάβασμα έπαιρνα 17.

Αν με χειριζόταν διαφορετικά, χωρίς πίεση θα περνούσα κάπου. Δεν της τ χρεώνω εξ'ολοκλήρου, να ξηγούμαστε. Μισή ευθύνη δική της, μισή δική μου.

Γι αυτό σου λέω, μην αγχώνεσαι και μην πιέζεις.

Εγώ λέω, έξω από το χορό βέβαια, γιατί ακόμη τα παιδιά μου είναι μικρά, ότι θέλω να τα δείξω να αγαπάνε τη γνώση. Ότι η γνώση είναι δύναμη κι ελευθερία. Τίποτα άλλο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ο Παναγιώτης Βασιλέλης πέθανε ενώ είχαν μαζευτεί τα χρήματα για να φύγει στο εξωτερικό να εγχειριστεί γιατί οι υπεύθυνοι της τράπεζας δεν αποδέσμευαν το ποσό που είχε μαζευτεί για να το δώσει στους γονείς... πέθανε δύο μέρες πριν αποδεσμευτούν τα χρήματα...

Ο μικρός παναγιώτης που πρόσφατα ζήτησε τη βοήθειά μας μαθαίνω πως φεύγει για Αγγλία αλλά ακόμα χρειάζονται πολλά καθώς θα είναι πολύμηνη η παραμονή τους εκεί:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_166393826742250&ap=1 Υποψιάζομαι ότι μπορείτε να το δείτε και χωρίς εγγραφή αλλά υπάρχει σχετικό τόπικ και διπλα...

Και κάτι ακόμα... διαδώστε και αυτό:

eZqpAA6DRr0

Είναι απαράδεκτο εν έτει 2011 να χτυπάει γονιός βρέφος γιατί δεν κοιμήθηκε ή γιατί δεν έφαγε ή γιατί έτσι του την βάρεσε! Θέλω να σκοτώσω με τα χέρια μου σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά ξέρω πως και ο γονιός είναι θύμα!

Σε παρακαλώ μπορείς να δώσεις λινκ να το κάνω ανάρτηση στο fb στο προφίλ του κουνιάδου μου?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εννοεί ότι έφυγε για Αγγλία!

Κική στο facebook θα κάνετε join το group και μετά share...

Για το χαμομηλάκι....

Διαφημίσεις

Με στεναχώρησε πάρα πολύ...

Ε, όχι να μην μείνουν ατιμώρητοι...Αλήτες!!!!!!

Κικίτσα, Ζούπυ τα συζητάμε αύριο διότι τα μάτια μου κλείνουν από μόνα τους..

Καληνλυχτα..

ναι... το ξέρω το θέμα και για τα 2 παιδάκια... τα παρακολουθώ...

αερικό, μ' ακούς? με το βίντεο που παράθεσες... άνοιξε νέο θέμα αύριο δίπλα...

Με στεναχώρησε πάρα πολύ...

Ε, όχι να μην μείνουν ατιμώρητοι...Αλήτες!!!!!!

Κικίτσα, Ζούπυ τα συζητάμε αύριο διότι τα μάτια μου κλείνουν από μόνα τους..

Καληνλυχτα..

Θα το συζητήσουμε όμως!Δε θα σε αφήσω έτσι! Αγχώνεσαι από τώρα για το Σεπτέμβρη! Το καημένο το παιδί:tongue:

ΚΑληνύχτα κι από μένα, γιατί ο άντρας μου με στραβώνει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εγώ αποφεύγω να μιλάω για τέτοια, όπως ο Παναγιώτης...γιατί με στενοχωρούν πάρα πολύ...και κυρίως το ότι δε μπορώ να βοηθήσω...ναι...ίντερνετ μπορώ να έχω και δε μπορώ να βοηθήσω...αισθάνομαι άσχημα γι αυτό. Ελπίζω ότι θα φτάσω κάποια στιγμή στο επίπεδο που θέλω να βοηθάω και να μην αισθάνομαι άσχημα γι αυτό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...