Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αερικό, αν σε παρηγορεί, δεν θα είσαι η μόνη στο καθιστό ξενύχτι. Πάω-γυρνάω από τις 9 με τον μικρό. Ξεσηκώθηκε κι ο μεγάλος και βρυκολακιάζει. Και το γουίντερ μπαλμ το ίδιο είναι, βάλτης το, καλό θα της κάνει. Από πού είναι αυτός ο βήχας τώρα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σέβη, επίσης, αν σε παρηγορεί, πρόσθεσε άλλη μια ΚΟΡΟΙΔΑΡΑ συνάδελφο στο θέμα "κοιμίζω-ξενυχτάω το παιδί μου"...:(:(:( Κότσους μας έχουν πιάσει, άσε.

Τι ιστορία ήταν αυτή πάλι ρε Αερικούλι? Μωρέ μήπως να καθόσουν να έγραφες κανένα μυθιστόρημα? Μπεστ σέλλερ θα γινότανε! Μάνες σου λέει μετά ο άλλος...:evil::evil::evil:

Νίτσα, το σκεφτόμουν κι εγώ το μανικιούρ, αλλά πώς στην ευχή καταφέρνεις να αλλάζεις πάνα? :confused:

O πατέρας της μικρής είχε προσπαθήσει όταν ήταν μικρή να τα βρει με τη μάνα της... τον έδιωξε και του απαγόρευσε να την πλησιάσει... εκείνος δεν ξέρω για κάποιο λόγο αμφισβήτησε ότι ήταν δικό του παιδί αργότερα... ίσως αυτό να τον έκανε να νιώθει καλύτερα για το ότι δεν το κυνήγησε... αλλά μάλλον δεν το κυνήγησε γιατί τον ενδιέφερε η γκόμενα και όχι το παιδί... τέσπα... αυτός ακολουθεί... η μικρή θέλει να τον συναντήσει. Και έχω βρει που είναι απλως δεν έχουμε ευκαιρήσει να το κανονίσουμε.

Δεν με παρηγορεί Αγγελίνα. Δεν μπορώ να την ακούω να κλαίει με αυτό το γοερό κλάμα...

Το winter balm να της το βάλω κάτω από τη μύτη; Ή στο λαιμό;

Είχα πει ότι κάποια στιγμή θα έγραφα την ιστορία της μικρής δίπλα... αλλά... δεν ξέρω... κάτι με κρατάει γιατί είναι τόσο τραβηγμένη από τα μαλλιά αυτή η ιστορία που πως να την πιστέψει κανείς;

Άσε, μη μπλέξεις καλύτερα. Θα πεταχτεί η καινούρια σου κολλητή και θα σου κάνει το θέμα...χάλια, ας πούμε. :mrgreen: Πες τα καλύτερα εδώ στις φιλενάδες σου.

Να της αλείψεις όλο το στηθάκι και την πλατούλα και να βράσεις νερό, να ρίξεις λίγο μπαλμ μέσα και να το βάλεις σε ένα δοχείο πάνω στο καλοριφέρ. Αυτό μπορείς να το κάνεις και τώρα οπου κοιμάται. Κάνει θαύματα! Και σκέψου και τον υγραντήρα.

Δεν μου είπες όμως, από πού είναι ο βήχας?

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αγγελίνα μου τι βήχας είναι αυτός... ξεκίνησε σαν ξερός χθες τη νύχτα που βήχαμε πρίμο σεκόντο αλλά δεν ξύπνησε... και σήμερα είχε και μυξούλες και είναι πιο υγρός... πρέπει να έχει και φλέμματα για να βάζει τα κλάμματα... συνήθως το κάνει όταν απο το συνεχόμενο βήχα της έρχεται εμετός και ο συνεχόμενος υγρός βήχας σημαίνει φλέμμα... το έμαθα καλά αυτές τις μέρες πάνω μου!

Δεν έχει νόημα να το βάλω στο καλοριφέρ είναι κλειστά... αυτό που μπορώ να κάνω αλλά θα κρατήσει λίγο είναι να βράσω νερό στον βραστήρα και να τον αφήσω ανοικτό στο δωμάτιο να βγάλει τους υδρατμούς...

Τώρα κλαίει χωρίς βήχα! Τι σκατά την ξυπνάει; Λέτε να είναι αυτός ο ιός που λένε με την δύσπνοια; Δεν έχει κάνει όμως πυρετό!

κοριτσακια περαστικουλια στα ζουζουνακια.

κι επειδη κι ο δικος μου ειναι καπως αποψε......

και προβλεπω ξενυχτη.......παω να κοιμηθω οσο προλαβαινω!!!

καλο ξημερωμα σε εμας και στα παιδακια μας.

(και στα αντρακια μας φυσικα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καληνυχτα και το πρωι καλυτερα!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...