Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σου αρέσει? Την προτιμάς από Ελλάδα?

Έχω ακούσει τα εξής για Κύπρο:ότι είναι πιο κοντά στους Άγγλους σα νοοτροπία, ότι δεν έχουν νυχτερινή ζωή, ότι υπάρχουν 2 ειδών: οι Κύπριοι που είναι φαντατισμένοι με την Ελλάδα και την υπεραγαπούν (αλλά είναι λίγοι λένε) και εκείνοι που δε μας χωνεύουν καθόλου, που είναι οι περισσότεροι. Μάλιστα, λένε ότι αν τους ρωτήσεις που θέλουν να προσκολληθούν θα σου πουν στην Αγγλία.

ι λες?Ισχύει τίποτα από αυτά?

μεγάλη συζήτηση ανοίγεις!!! Λοιπόν... την Κύπρο την αγαπώ, με φιλοξενεί , με μεγάλωσε, με αποδέχτηκε και με ένταξε στο σύνολο της.... Οι Κύπριοι είναι υπέροχοι άνθρωποι, φιλόξενοι, ανοιχτοχέριδες, έξω καρδιά...Η Κύπρος όπως τη θυμάμαι εγώ από τα παιδικά μου χρόνια , ήταν και είναι ένας τόπος αγνός, με αγνούς ανθρώπους, τίμιους,παραδοσιακούς και με αγωνίες λόγω του γνωστού προβληματος... πρίν 10 χρόνια για να καταλάβεις εφευγες και άφηνες το σπίτι σου ανοιχτό και δεν στο πείραζε κανείς....

Δυστυχώς όμως η παγκοσμιοποίηση έφτασε και εδώ... Οι Κύπριοι αλλοιωθηκαν... υπάρχουν μικτές οικογένειες πλέον, γάμοι με ρώσσους, βούλγαρους , ρουμάνους , ακόμα και με Σριλανκέζους,Βιετναμέζους και τα λοιπά.... Επίσης έχουν έρθει και εδώ πολλοί αλλοδαποί οι οποίοι έφεραν και νέα συστήματα στην Κύπρο... Πλέον η Κύπρος δεν είναι τόσο ασφαλής (αλλά βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη μοίρα από την Ελλάδα). Υπάρχει και πιο καλό βιωτικό επίπεδο (αν και η κρίση έφτασε και εδώ) . Κάποιους τους χτύπησε και ο νεοπλουτισμός και την είδαν κάπως... και επειδή εδώ είναι μια μικρή κοινωνία (πληθυσμός λιγότερος του 1 εκατομυριου, είμαστε πιο λίγοι από τους θεσσαλονικείς για να καταλάβεις)..όλο αυτό με τους πλούσιους και ξιπασμένους είναι πολύ φανερό σε σημείο κάποιοι να πεφτουν στην παγίδα να παριστάνουν κάτι που δεν είναι...

Όσο αφορά τα δύο είδη Κυπρίων υπάρχουν όντως, δεν μπορώ να σου πώ αναλογία όμως... Και έχει να κάνει με τις πολιτικές πεπιθίσεις του καθε ενός.. Οι αριστεροί θεωρούν υπαίτια για το πραξικόπημα την Ελλάδα και γι αυτό υπάρχει και μία περίεργη αντιμετώπιση (όχι όμως σε προσωπικό επίπεδο, εγώ ρατσισμο βίωσα από μεμονωμένη μερίδα φανατισμένων ελαφρόμυαλων κι όχι από οργανωμένα σύνολα). Απο την άλλη οι δεξιοί είναι εθνικιστές και λάτρεις του Ελληνικου έθνους και κατ επέκταση και της Ελλάδας...

Αν την προτιμώ?? χμμμ Λοιπόν , η νοοτροπία μου δεν είναι Κυπριακή, πλησιάζει πιο πολύ την Ελληνική γι αυτό και μερικές φορές δυσκολεύομαι να ενταχθώ σε συγκεκριμένες παρέες..αλλά ως εκεί.. Η Ελλάδα είναι για μένα η μητέρα πατρίδα... αλλά αυτή τη στιγμή προτιμώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου εδώ....

Για τη νυχτερινή ζωή που σου είπαν.. καμμία σχέση, η Λεμεσός που μένω εγώ είναι γεμάτη με κλάμπς! Απλά υστερούν στο θέμα των μπουζουκιών (βλ. νυχτερινά κέντρα ελλάδας)μιας και όλα τα μεγάλα ονόματα τραγουδουν εκεί!!!

Δεν μπορείς πχ να πας να δεις Πλουταρχο!!!

Ελπίζω να σε κάλυψα... για άλλες απορίες είμαι όλη αυτια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υ.γ. Νοοτροπία πιο κοντά στους Άγγλους δεν έχουν, απλά επειδή υπήρξε Αγγλική αποικία, μας έμειναν κατάλοιπα, τα οποία εγώ προσωπικά θεωρώ καλά... Πχ, πέρα από την οδήγηση, που οδηγάμε ανάποδα, η Κύπρος από πολύ παλιά έχει οργανωμένο κτηματολόγιο, και άλλες τέτοιες υπηρεσίες, όπως και ιατρική περίθαλψη και τα λοιπά.. Αλλά των Κυπρίων βράζει το αίμα τους , καμία σχέση με τους κρυόκ@λους τους Αγγλους.. Λόγω Κυπριακής προφοράς, οι Κύπριοι μιλάνε πιο ευκολα και τα Αγγλικά και αυτό είναι όλο... Α! και πως τελευταίως υπάρχει μία τάση από τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους για σπουδές στην Αγγλία γιατί προσπαθούν να αποφύγουν το μπάχαλο που επικρατεί στα Ελληνικά πανεπιστημια τα τελευταία χρόνια...

Το λινκ που βάλατε από τα μωράκια... υπάρχει και σε εμάς... δεν είναι καινούργιο... είναι περσινό... και γι' αυτό οι περισσότεροι είματε ψιλιασμένοι με τους φέικ γιούζερς ;)

Το λινκ που βάλατε από τα μωράκια... υπάρχει και σε εμάς... δεν είναι καινούργιο... είναι περσινό... και γι' αυτό οι περισσότεροι είματε ψιλιασμένοι με τους φέικ γιούζερς ;)

αχααααα

μου θύμησε το παιχνίδι "η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο"

Αερικό σε ψηφίζω.. είσαι "δολοφονος" έξω!!!

γεια σας κοριτσιαααααα...

ολα καλα???

Για την Κυπρο λετε??

Ααααχ...τοσα χρονια με παρακαλαγε η φιλη μου το Ελενακι μου να παω Λεμεσο να με φιλοξενησει να οργωσουμε τα κλαμπακια...κι εγω η ηλιθια δεν πηγα...

Τωρα με την μικρη....ουτε ξερω ποτε θα τα καταφερω!!!

Μια χαρα κοπελα,κι οσους Κυπριους εχω γνωρισει καλα παιδια ηταν!!!Την αγαπω πολυ την φιλεναδιτσα μου αυτη!!!

Διαφημίσεις

Σκέφτεσαι να πας?

Γενικώς σκέφτομαι τη μετανάστευση και συζητώ όλα τα ενδεχόμενα.

υ.γ. Νοοτροπία πιο κοντά στους Άγγλους δεν έχουν, απλά επειδή υπήρξε Αγγλική αποικία, μας έμειναν κατάλοιπα, τα οποία εγώ προσωπικά θεωρώ καλά... Πχ, πέρα από την οδήγηση, που οδηγάμε ανάποδα, η Κύπρος από πολύ παλιά έχει οργανωμένο κτηματολόγιο, και άλλες τέτοιες υπηρεσίες, όπως και ιατρική περίθαλψη και τα λοιπά.. Αλλά των Κυπρίων βράζει το αίμα τους , καμία σχέση με τους κρυόκ@λους τους Αγγλους.. Λόγω Κυπριακής προφοράς, οι Κύπριοι μιλάνε πιο ευκολα και τα Αγγλικά και αυτό είναι όλο... Α! και πως τελευταίως υπάρχει μία τάση από τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους για σπουδές στην Αγγλία γιατί προσπαθούν να αποφύγουν το μπάχαλο που επικρατεί στα Ελληνικά πανεπιστημια τα τελευταία χρόνια...

Για να σου είμαι ειλικρινής, τα παραπάνω μου τα έχει πει ο άντρας μου. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ και δεν έχω άποψη. Θα σου πω ακριβώς τι μου έχει πει.

Α, να σημειώσω ότι πρόκειται για Ελληνάρα. Όταν πρωτομείναμε μαζί ήθελε να κρεμάσει το σήμα με τις ειδικές δυνάμεις που έχει υπηρετήσει στο σαλόνι.

Εγώ πάλι καμμία σχέση. Έχω απόψεις που σοκάρουν σε αυτά τα θέματα.

Ήταν εκεί σερβιτόρος πριν πάρα πολλά χρόνια, 10 νομίζω. έλεγε ότι ήταν πολύ πλούσια χώρα. Εκείνος τότε γύρισε με λεφτά, όχι αστεία. Γενικώς έλεγε ότι μας λένε Καλαμαράδες, δε μας χωνεύουνε ακριβώς για το λόγο που ανέφερες κι εσύ. Αγνοώντας όμως λέει ότι είχαμε χούντα και δε μπορούσαμε να κάνουμε τπτ. Επίσης λέει ότι υπεύθυνος ο Καραμανλής, υπεύθυνος κι ο Μακάριος για τα τότε γεγονότα.

Έλεγε επίσης ότι μετά τις 00:00 που σχολούσε (δούλευε σε εστιατόριο σε ξενοδοχείο, δε θυμάμαι σε ποιο, αν έρθει θα τον ρωτήσω) δεν υπήρχε τπτ για να βγει. Α, και οι μερίδες του ποτού λέει Αγγλικές.

Όσο για το ότι μιλούσαν Αγγλικά, του την έσπαγε αφάνταστα (αθάνατος Ελληνάρας) γιατί δε δεχόταν λέει το ότι ήταν αγγλική αποικία. Κι εμείς ήμασταν σκλαβωμένοι στην Τουρκία πόσα χρόνια δε μιλάμε τουρκικά!

Κυρίως εστιάζει στο γεγονός ότι προτιμούν να ενωθούν με την Αγγλία παρά με την Ελλάδα, οπότε γιατί ζητάνε συνεχώς τη βοήθειά μας.

Να πω, ότι δεν ασπάζομαι σε καμμία περίπτωση τα λεγόμενά του. Δεν έχω πάει ποτέ Κύπρο και δεν έχω άποψη.

Απλά μιας και είσαι δεκτική (να σε εκμεταλλευτώ ένα πράμα:tongue:) θέλω να ακούσω και την άλλη πλευρά, για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα στο μυαλό μου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Τον διάβασα τον τύπο...τι να πω... και το θέμα με τα εμβόλια έχω διαβάσει.

με ενόχλησε πολύ η στάση "μπουκάρει ο κάθε άσχετος"... αλλά κρατήθηκα :)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

κορίτσια, η νίτσα που είναι? δεν εμφανίστηκε όλη μέρα!

και κυρίως

που είναι η αγγελίνα? έχει να φανεί μέρες!!!!!

Απίστευτος συγχρονισμός...Μόλις ρώτησες εμφανίστικα..

Έχω 20' που γύρισα από τη δουλειά κι ευτυχώς που ετοίμασε η πεθερά μου τα παιδιά για ύπνο.

Πήγα και στη γυναικολόγο το πρωί, όλα καλά ευτυχώς..:-D

Εσείς τι νέα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...