Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Με γιατρό δεν μίλησα γιατί είναι στο 38 οπότε ή είναι πάλι τα δόντια (δεδομένης της γκρίνιας) ή απλώς τσιμπήσαμε κάτι ελαφρύ παρά την αντιβίωση... χθες είχα κι εγώ δέκατα και αυτό με θορύβησε αν και έχω μια έντονη ενόχληση στον φρονιμήτη και σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι από αυτά τα δέκατά μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aeriko είδα ότι μου είχες απαντησει χτες...λοιπόν να σου πω, τις πρώτες μέρες το άγχος μου ξεχείλιζε...σιγά σιγά όμως ηρέμησα (στις 15 μέρες πες), αφού έβλεπα την μικρή να λερώνει πάνες, να παίρνει βάρος και να κοιμάται του καλού καιρού. Βέβαια ήταν πολύ συνεργάσιμη

Στον μήνα που την πήγα στον γιατρό μου είπε ότι είναι χάλια το βάρος της και άλλες μ*****ες...εκεί ταράχτηκα αλλά και πάλι είδα ότι έπαιρνε καλό βαρος, πήρα και μια 2η γνώμη και ξαναηρέμησα.

Γενικά προσπαθούσα να είμαι ψυχραιμη, ίσως ήμουν και τυχερή γιατί δεν είχα σοβαρα προβλήματα

Κι εμείς στο κλαμπ της αντιβίωσης.

Η μικρή με φαρυγγοαμυγδαλύτιδα, εγώ με κάτι παρόμοιο, αλλά την παίρνω "προληπτικά" γιατί έτσι και αρρωστησω θα μου δώσει να καταλάβω λόγω του προβλήματος στους πνεύμονες (βογχεκτασίες).

Η κακομοίρα γιαγιούλα μου έπαθε θρόμβωση γι'αυτο πόναγε τόσο πολύ στο πόδι της. Εϊναι με αντιβίωση και ενέσεις.

ΑΠό τη μια στιγμή στην άλλη. Μεσημέρι γύρω στις 3 την πήγε ο πατέρας μου στο κρέβάτι, γύρω στι 5-6 γύρισα εγώ από τη δουλειά και τη βρήκα να μην μπορεί να κουνήσει ρούπι. Τεσπα τι ψάχνω 101 χρονών είναι.

Καλημερα κοριτσια. Σας ειδα διπλα *σχετικα οσο προλαβα*...παλι τα μπλεξατε τα μπουτια σας ε? Παντως με το χερι στην καρδια αδυνατω να σας ακολουθησω στους ρυθμους που γραφετε. Και εδω και διπλα. Ειδικα τωρα τελευταια που εχω μπλεξει με αλλα.

Σας χαιρετω λοιπον ολες, περαστικα στους αρρωστους (Αερικο ηταν η μια που ειδα).....και κουλ ιτ.....διπλα εχει καταντησει πεδιο μαχης στην κυριολεξια.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μόλις κοιμήθηκε το τερατάκι τσέπης! Πήγαμε και βόλτα και φάγαμε και όλο το φαγητό μας ευτυχώς! Κάναμε και κακά που στουμπώσαμε χθες και δεν κάναμε :lol:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!! :D

Ειπα να γραψω κι εδω τον πονο μου :mrgreen: μπας και εχετε καμμια ιδεα να μου προτεινετε:

Η Μαρια οπως ηδη ξερετε, απο οταν τη βαλαμε στο κρεβατι της δεν κοιμαται τα βραδυα.. Δηλαδη κοιμαται απο τις 10 παρα που τη βαζω μεχρι τις 02:30 ή τις 03:30 και μετα ξεκιναμε να πηγαινοερχομαστε. Εχω εξαντληθει με αυτο και δεν ξερω τι να κανω για να σταματησει.. Δοκιμασα να ξαπλωσω μαζι της, να την παρω στο κρεβατι μου, να την περιορισω στο δωματιο της με ενα πορτακι που μας εδωσε η Χριστινα καθως με τιποτα δεν θελω να την κλειδωσω στο δωματιο, να της μιλησω ηρεμα και να της εξηγησω πως τωρα ειναι νυχτα και ολα τα παιδακια -αλλα και οι μεγαλοι- κοιμουνται, να της φωναξω και ξανα μανα τα ιδια.. Νιωθω πως δεν μου εχει μεινει αλλο αποθεμα ενεργειας και πραγματικα τα εχω δοκιμασει ολα (ή ετσι φανταζομαι, αν εχετε καποια ιδεα - ευπροσδεκτη). Ο Βασιλης ηδη απο την ταλαιπωρια θελει να ξαναστησει την κουνια και καθημερινα τσακωνομαστε γιατι ΔΕΝ θελω το παιδι να γυρναει πισω σε προηγουμενες φασεις.. Θελω να "δουλεψουμε" πανω σε αυτο.. Καμμια γνωμη?

Επιπροσθετα σημερα η μερα μας ξεκινησε ΣΚ@ΤΑ!! Καποια στιγμη ακουσα την πορτα της να ανοιγει (γιατι εχει μαθει και την ανοιγει) και σηκωθηκα γρηγορα να παω να τη βαλω πισω (η ωρα ηταν 6 παρα 20). Εκεινη ομως ακουσε τα βηματα μου και καθοταν πισω απο την πορτα, οποτε ετσι οπως την ανοιξα εγω μεσα στον υπνο μου, την πετυχα στο 2ο δαχτυλακι του ποδιου και τωρα το νυχι της ειναι ετοιμο να φυγει.. Ξερετε μηπως τι να κανω εκει? Την πηγα στο μπανιο, την επλυνα, βαλαμε και betadine αλλα αυτο το σκασμενο για νυχι κρεμεται.. Φυσικα και δεν ξαπλωσαμε απο εκεινη την ωρα και επειτα, δεν ηθελα να νιωθει απαρηγορητη μετα το χτυπημα!

Απλα επειδη δεν ξερω αν με καταλαβαινετε σας διευκρινιζω πως δεν ειμαι θυμωμενη με το παιδι, απλα αισθανομαι λιγο κουρασμενη μετα απο τοσα ξενυχτια και λιγο απογοητευμενη. Αυτο!

Καθε γνωμη σας ευπροσδεκτη! :D

Φαίη (το γλυκέ Φλεβάρη μου έρχεται μεγάλο:tongue:) δεν το έχω διαβάσει ακόμη, το έχω όμως και θα το διαβάσω μάλλον ΣΚ που θα είμαι χαλαρά. Το no-crying solution. Αν θες στο στέλνω με mail. Λένε ότι είναι πολύ καλό. Και αρκατά αναίμακτο.

Καλημέρα... σπίτι σήμερα...

Λευκή νομίζω πως όταν ξανανοίξει το θέμα την παράγραφο για το διάβαζα και αισθανόμουν θα πρέπει να την βάλεις δίπλα... η Eve έχει δώσει πολύ ωραία πάσα με την ερώτησή της και έχει πιάσει το νόημα όσων γράφτηκαν... είναι κρίμα να πάνε ανεκμετάλλευτα. Στόχος πρέπει να είναι η αλλαγή του κλίματος από τις γνώστριες στα θέματα θηλασμού προκειμένου να μπορέσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βοηθήσουν και να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη! Τουλάχιστον ο δικός μου στόχος αυτός είναι... δεν με νοιάζει να αλλάξω άποψη σε κανέναν... θέλω όμως κοπέλες που βρίσκονται στη θέση μας να βρίσκουν λύση και όχι χλευασμό ή απογοήτευση.

Αυτό!Περαστικά σας πάλι!Η Ολίβια έδωσε το οκ. Θα το μεταφέρω το κείμενο.

Το έγραψα και δίπλα, ότι για μένα σαμποτάζ είναι αυτά που ειπώνονται για τις μη θηλάζουσες.

στο θέμα του θηλασμού...

με τις υγείες μας!

νάναι καλά οι άνθρωποι...

:shock: Εν τω μεταξύ ήσουν η πιο ήπια. Τίποτα δεν έγραψες που να είναι κάπως.

Προβλέπω μπατιρντι στα εμβόλια.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Harlow kai se eσένα περαστικά!

Εγώ από το πρωί έκανα γενική με τη μανούλα μου. Η οποία μου έριξε ένα άγριο βρισίδι για το νυκοκοιριό...Το κάναμε όμως το σπίτι, γυαλί!

Η μικρή μου υγρό στο αυτί. Otrivin και Synalar otic.

Καλημέρααααααα

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...