Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ελπίζω από αύριο να μην έχεις λόγο να αγωνιάς :D

ναι είναι ζευγάρι και κλωνάρι που λέμε και στα μέρη μας χιχιχχι... το Μάνο όμως, το δημοσιογράφο, όχι τον αδερφό του τον κυβερνητικό εκπρόσωπο... κι άμα δεις το κοριτσάκι τους είναι ίδιο ο μπαμπάς!

Μπράβο, μπράβο! ναι το κατάλαβα..

Ναι κι εγώ αυτό ελπίζω Φωτεινούλα μου... τι κάνει το παιδί?

Ο γιός μου με παρακαλάει να κοιμηθεί μαζί μου, τον έπιασε οξεία αγαπουλίτιδα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ ζω στη φωλιά του κούκου-τααααα ως συνήθως :D χτες το βράδυ η μικρή ανά 1 ώρα ξυπνούσε. Και στο κρεβάτι μας ακόμα που την πήρα κάποια στιγμή που δεν την πάλευα άλλο, πάλι τα ίδια είχαμε. Το πρωί δε, μας σήκωσε από τις 7 :confused: είμαστε με τον καλό μου να μας κλαίνε οι ρέγγες! κι αυτός έχει και τρελό πήξιμο σήμερα...

Κατά τα άλλα χιόνισε πάλι, πάνω που είχε καθαρίσει εντελώς το προηγούμενο και μας έκανε και ζέστες... ψευτοχάρηκα ότι ήρθε η άνοιξη αλλά φευ!

Προς το παρόν σιδερώνω και σας παρακολουθώ :P

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Βρέχει πάλι... η μικρή έχει δέκατα πάλι αλλά αυτή τη φορά έχω κι εγώ... Της μικρής παίζει να είναι από δόντια αφού όλη μέρα είναι μες στη γκρίνια... τα δικά μου από την άλλη μάλλον κρύωμα γιατί έχω και πολλές... εξαερώσεις :lol: σόρρι!

Καλησπέρα κούκλες!! Τι κάνετε?? Εγώ καλούτσικα λίγο πληγωμένη από μια κατάσταση γελοία αλλά κατα τ άλλα καλά... Κούραση πολλή, τρέχω και δεν φτάνω και σήμερα είχα λίγο χρόνο (περιμένω να τελείωσει το πληντύριο ) και είπα να σας πω μια καλησπέρα!

Γεια σας γεια σας!

Μόλις γυρίσαμε από παιδότοπο με πάρτυ μασκέ!Πέρασε τέλεια το πουλάκι μου.

Πιο πριν πήγα τη μικρή στο γιατρό γιατί είχε πολύ κγρίνια και μας βρήκε υγρό στο αυτάκι. Synalar otic και otrivin. Γμτ αυτή αρρωσταίνει συνέχεια, ενώ ο μεγάλος δεν ήταν έτσι:(

Πρώτα θα σου βάλουμε καυτά αυγά στις μασχάλες και μετά θα σου βγάλουμε τα νύχια. Καθίστε παρακαλώ...

Γιατί αγωνιάς για το γυναικολόγο καλή μου;

Για τους θηλασμούς λέμε για το θεματάκι που προέκυψε πάλι δίπλα, το γνωστό δουλειά δεν είχε ο διάολος για το θηλασμό μιλούσε... ;)

Σ'αγαπώ:tongue::tongue::tongue::tongue:(για δίπλα)

Βρέχει πάλι... η μικρή έχει δέκατα πάλι αλλά αυτή τη φορά έχω κι εγώ... Της μικρής παίζει να είναι από δόντια αφού όλη μέρα είναι μες στη γκρίνια... τα δικά μου από την άλλη μάλλον κρύωμα γιατί έχω και πολλές... εξαερώσεις :lol: σόρρι!

Μωρέ αερικό δε λέτε να συνέλθετε!

Θέλω την άδειά σου να δημοσιεύσω δίπλα το λινκ από την Ολίβια.

Ζώπυ, Στίνα, Νίτσα αλλό! Όντως Δωράκι και Αγγελίνα είναι χαμένες.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Από μένα παιδί μου τι άδεια; Από την Ολίβια να το ζητήσεις :lol: Αν και δεν νομίζω πως θα έχει αντίρρηση! Ας διαβάσουν και τι έχουν να πουν και σε κανά άλλο φόρουμ μπας και ξεστραβωθούν!

Καληνυχτώ... ελπίζω να κοπεί η σύνδεση στο 148 μπας και γίνει καμια συζήτηση της προκοπής δίπλα!

Τι σου έκαναν στινούλα;

με εκανε unfriend ενασ φιλος στο φεισμπουκ(είμασταν συμμαθητες στο δημοτικο, τοτε που ζουσα ελλαδα και εκανα αμαν να τον βρω) γιατι ειμαι λέει γαυρος!!!:shock::shock: αλλα του έστειλα μηνυμα και αποκαταστάθηκε η φάση!

μου λείψατε πολύ κούκλες.... αλλά δεν βρίσκς χρόνο..:( σας φιλώ γλυκά...

άπλωσα πληντύριο, μαγείρεψα, πάω να ταίσω νινί και νάνι!

Από μένα παιδί μου τι άδεια; Από την Ολίβια να το ζητήσεις :lol: Αν και δεν νομίζω πως θα έχει αντίρρηση! Ας διαβάσουν και τι έχουν να πουν και σε κανά άλλο φόρουμ μπας και ξεστραβωθούν!

Δίκιο έχεις!Έστειλα mail;)

Καληνυχτω κι εγώ γιατί νιώθω ότι το διαζύγιο θα βγει οσονούπω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...