Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ρε κορίτσια γιατί κάθεστε και ασχολείστε με το τι λέει η καθεμιά σε ένα φόρουμ??

έξω είναι η αληθινή ζωή...

εδώ έχουν μαζευτεί΄όλες οι τέλειες. μανάδες, γυναικες, νοικοκυρές!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα διαφωνήσω αερικάκι...

μπορεί να μην με σαμποτάρανε αλλά ξέρεις από πόσες άκουσα "ε τι θέλεις και θηλάζει τώρα", "θα προσκολληθείι το παιδί πάνω σου κλπ από τον 6ο μήνα μαι μετά", "δεν του προσφέρεις τίποτα πια" και τα γνωστα????

άσε!

και απο συγγενικά πρόσωπα κατ'εξοχήν :(

Αυτό που δεν προσφέρεις τίποτα νομίζω έχει παρεξηγηθεί λίγο... είναι λογικό όταν έχουμε ένα μεγάλο παιδί, που τρώει απ'όλα να μην περιμένουμε από τον θηλασμό να τραφεί. Αυτό καταλαβαίνω εγώ όταν ακούω πως ο θηλασμός από κάποιο σημείο κ μετά δεν προσφέρει στο παιδι

Όσο για το αν θα προσκολληθεί ίσως συμφωνήσω στην περίπτωση που η μητέρα καλύπτει μέσω του παιδιου τις όποιες "ανασφάλειές" της. (sorry για την λέξη ίσως είναι υπερβολική αλλά δεν είχα άλλη πρόχειρη). Και δεν το λέω μόνο για τον θηλασμό. ;)

ρε κορίτσια γιατί κάθεστε και ασχολείστε με το τι λέει η καθεμιά σε ένα φόρουμ??

έξω είναι η αληθινή ζωή...

εδώ έχουν μαζευτεί΄όλες οι τέλειες. μανάδες, γυναικες, νοικοκυρές!!!!!

δεν έχω δουλειά από τις 11 (ενώ ξεκίνησα να κάνω δουλειά στις 10.30:D:D:D:D) Πες μου τι να κάνω για να περάσει η ώρα μου ευχάριστα??????

Αυτό που δεν προσφέρεις τίποτα νομίζω έχει παρεξηγηθεί λίγο... είναι λογικό όταν έχουμε ένα μεγάλο παιδί, που τρώει απ'όλα να μην περιμένουμε από τον θηλασμό να τραφεί. Αυτό καταλαβαίνω εγώ όταν ακούω πως ο θηλασμός από κάποιο σημείο κ μετά δεν προσφέρει στο παιδι

μαλεκον δλδ εσύ δεν δίνεις γάλα στο παιδί σου????

εγώ γάλα του προσφέρω τίποτα παραπάνω!

Επειδή λέγαμε για την Ολίβια προχθές εδώ είναι η δικη της ιστορία με το θηλασμό: http://blog.eimaimama.gr/2010/06/blog-post_10.html

έγραψα αυτό:

Είχα πολύ διαφορετική εικόνα για την Ολίβια...έχω γράψει εδώ τι πίστευα. Μάλλον έκανα λάθος:oops:

Το φόρουμ δε βρίσκω, γιατί?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

μαλεκον δλδ εσύ δεν δίνεις γάλα στο παιδί σου????

εγώ γάλα του προσφέρω τίποτα παραπάνω!

:D:D:D:D:D:D μ****κια έγραψα έτσι όπως το έγραψα έχεις δίκιο :D:D:D

Αλλά πιστεύω πως ακόμα και έτσι κατάλαβες τι εννοώ (ότι εννοούν οι άλλοι)

Ρε συ Αερικόοοοοοοο από το μπλογκ που διαβάζεις:

"Η επόμενη ομιλία στο "Περί... θηλασμού" αφορά την αύξηση του γάλακτος και τον επαναγαλακτισμό. Υπάρχουν πολλές απορίες, πολλοί μύθοι και πολλές αντικρουόμενες θεωρίες σχετικά με τα δύο αυτά θέματα.

Ομιλήτρια θα είναι η κυρία Αγλαία Παπαδήμα (Πιστοποιημένη Σύμβουλος θηλασμού και γαλουχίας IBCLC), η οποία θα απαντήσει φυσικά σε όλες τις ερωτήσεις."

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

http://forum.eimaimama.gr/

Ειλικρινά θα ήθελα τον θαυμασμό που νιώθω εγώ για το κιουλτάκι που θηλάζει ακόμα και που επιθυμεί να αποθηλάσει ήπια η Ζωούλα και όποτε θέλει να τον ένιωθαν και δίπλα όσες έγιναν μανάδες και ξέρουν πως αισθάνεται η μάνα που δεν μπόρεσε! ή μήπως τελικά δεν ξέρουν γιατί δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους;

μαλεκόν βάζεις στοίχημα πως αν βάλουν την αγλαία στο φόρουμ τους θα έχουν τα ίδια με το δικό μας; Μέχρι στιγμής που διάβαζα για θηλασμό στο φόρουμ τους καμμία δεν κατακρίνει καμμία... άπαξ και μπει η ειδικός είμαι σίγουρη πως θα τα κάνει... τατιάνα!

Πάω σπίτι!

:D:D:D:D:D:D μ****κια έγραψα έτσι όπως το έγραψα έχεις δίκιο :D:D:D

Αλλά πιστεύω πως ακόμα και έτσι κατάλαβες τι εννοώ (ότι εννοούν οι άλλοι)

Ρε συ Αερικόοοοοοοο από το μπλογκ που διαβάζεις:

"Η επόμενη ομιλία στο "Περί... θηλασμού" αφορά την αύξηση του γάλακτος και τον επαναγαλακτισμό. Υπάρχουν πολλές απορίες, πολλοί μύθοι και πολλές αντικρουόμενες θεωρίες σχετικά με τα δύο αυτά θέματα.

Ομιλήτρια θα είναι η κυρία Αγλαία Παπαδήμα (Πιστοποιημένη Σύμβουλος θηλασμού και γαλουχίας IBCLC), η οποία θα απαντήσει φυσικά σε όλες τις ερωτήσεις."

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το περί θηλασμού είναι μαγαζί και είναι χορηγός του εν λόγω μπλογκ. Δεν έγινε και κάτι.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Το περί θηλασμού είναι μαγαζί και είναι χορηγός του εν λόγω μπλογκ. Δεν έγινε και κάτι.

α διαφήμιση ήταν ε? είπα κ εγώ...

Πάω σπίτι!

και εγώ...πάω να πλακωθώ με τον άντρα μου γιατί έχασα το δίπλωμά μου και μάλλον φταίει αυτός :(

Διαφημίσεις

Για τον θηλασμο βαρανε παλι οι καμπανες??

Τωρα τι να πω???

Να πω οτι εχω βαρεθει αυτον τον πανικο???

Να πω οτι υπαρχει μια αυλη που γινεται χειροτερη κι απο την βασιλισσα???(Μεταφορικη χρηση)

Θαυμαζω ολες τις μαναδες που θηλασαν και θηλαζουν!!!

Και τις ζηλευω καλοπροαιρετα..

Αλλα εγω δεν τα καταφερα...

Οχι δεν ηθελα,οχι δεν προσπαθησα δεν ΜΠΟΡΕΣΑ...

Η μικρη με σπασμενη κλειδα που την μαθαμε λιγες ωρες πριν βγουμε...απλα δεν ΓΟΥΣΤΑΡΕ και δεν ΜΠΟΡΟΥΣΕ να θηλασει..την εβαζα στο στηθος και λυσσαγε στο κλαμμα...Τις λιγες φορες που επιανε την θηλη μετα απο λιγο της εφευγε και εσκουζε...

Δεν υπηρχε καμια περιπτωση να την αφησω χωρις γαλα...

Και ηπιε φορμουλα...

Στο σπιτι ειχα ολη την καλη διαθεση για θηλαστρο...Νοικιασα...Μολις εμαθα το πρωτοκολλο αντλησεων...απλα δεν επαιζε να το ακολουθησω.

Εβαζα τις χοανες...και απο το ρυθμικο βζβζβζ...κοιμομουνα ορθια..Στο μονο που με βοηθησε..κοπηκε το γαλα χωρις χαπι κι εδωσα 56 γευματα μητρικο

Μετα απο μια εξαντλητικη εγκυμοσυνη δεν αντεχα με τιποτε να κανω το παραμικρο-ημουν ενας απιστευτα εξασθενημενος οργανισμος που απορω πως τα εβγαλα περα..ακομη και με φορμουλα η μικρη ξυπναγε ανα 2ωρο για γαλα...

Ενιωθα χαλια...μπηκα στο φορουμ στα θεματα και περιεργως πως....βρηκα λυση!!

Ειλικρινα...αν η απαντηση που ελαβα ηταν αλλη...θα ειχα μεγαλο προβλημα.Αλλα ευτυχως η απαντηση που πηρα με εκανε να σταματησω τα αυτοβασανιστηρια,τις ενοχες και να χωνεψω την πραγματικοτητα!!!

Απο τοτε δεν με ξανααπασχολησε το θεμα..

Διαβαζω οποιοδηποτε αρθρο υπερ του θηλασμου χωρις να τρελλαινομαι που εγω δεν τα καταφερα.Μακαρι να μπορουσα...δεν μπορεσα...στοπ.Το παιδι μου ειχε κι εχει αναγκη μια μανα που ειναι στα ισα της!!

Ισως...Αν...Γιατι...δεν χωρανε πια

Στο επομενο βλεπουμε...κι αναλογα τις συνθηκες θα πραξω!!!

Γειά σας κορίτσια...

είναι καμία εδώ?

Σήμερα είχα μία πολύ πολύ δύσκολη μέρα. Για πολύ τρέξιμο, ρε κορίτσια... Αύριο έχω και γυναικολόγο το πρωί κι έχω πεθάνει από την αγωνία!

Τι έγινε? τελικά ποιός αντέγραψε ποιόν?

Για θηλασμούς λέτε πάλι...

Μπράβο στις μανούλες που θηλάζουνε, εγώ δεν θήλασα πολύ... ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ??? Ή ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ???

Γειά σας κορίτσια...

είναι καμία εδώ?

Σήμερα είχα μία πολύ πολύ δύσκολη μέρα. Για πολύ τρέξιμο, ρε κορίτσια... Αύριο έχω και γυναικολόγο το πρωί κι έχω πεθάνει από την αγωνία!

Τι έγινε? τελικά ποιός αντέγραψε ποιόν?

Για θηλασμούς λέτε πάλι...

Μπράβο στις μανούλες που θηλάζουνε, εγώ δεν θήλασα πολύ... ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ??? Ή ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ???

Πρώτα θα σου βάλουμε καυτά αυγά στις μασχάλες και μετά θα σου βγάλουμε τα νύχια. Καθίστε παρακαλώ...

Γιατί αγωνιάς για το γυναικολόγο καλή μου;

Για τους θηλασμούς λέμε για το θεματάκι που προέκυψε πάλι δίπλα, το γνωστό δουλειά δεν είχε ο διάολος για το θηλασμό μιλούσε... ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Πρώτα θα σου βάλουμε καυτά αυγά στις μασχάλες και μετά θα σου βγάλουμε τα νύχια. Καθίστε παρακαλώ...

:shock::shock::shock:

Γιατί αγωνιάς για το γυναικολόγο καλή μου;

Αγωνιώ... αγωνιώ...:cry:

Για τους θηλασμούς λέμε για το θεματάκι που προέκυψε πάλι δίπλα, το γνωστό δουλειά δεν είχε ο διάολος για το θηλασμό μιλούσε... ;)

Ναι χμ...:|

Βαριέμαι να ασχοληθώ.. Κάτι άσχετο... η Όλιβ είναι σύζυξ με τον Αντώναρο?

Ναι χμ...:|

Βαριέμαι να ασχοληθώ.. Κάτι άσχετο... η Όλιβ είναι σύζυξ με τον Αντώναρο?

Ελπίζω από αύριο να μην έχεις λόγο να αγωνιάς :D

ναι είναι ζευγάρι και κλωνάρι που λέμε και στα μέρη μας χιχιχχι... το Μάνο όμως, το δημοσιογράφο, όχι τον αδερφό του τον κυβερνητικό εκπρόσωπο... κι άμα δεις το κοριτσάκι τους είναι ίδιο ο μπαμπάς!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...