Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι ο πρόεδρος του νησιού Σπιναλόγκα στη σειρά το νησι.

Ιδέα δεν έχω...δεν το βλέπω :oops:

Κοίτα, πιστεύω ότι παίζουν πολλά. Κάποτε δεν υπήρχε η εύκολη λύση του μπουκαλιού. Υπήρχε πολύ φτώχεια και οι περισσότερες θήλαζα. Έτσι πιστεύω. Πιθανόν να παίζει και αυτό που λες. Ο ψυχολογικός είναι μεγάλος παράγοντας.

Σίγουρα θηλαζαν επειδή δεν είχαν εναλλακτική αλλα πιστευω πως έδιναν ξένο γαλα με κάποιο τρόπο όταν χρειαζόταν (από την κατσικούλα τους). Επίσης έχω ακούσει για ξένες γυναικες που θηλαζαν παιδιά

Φυσικά και δε χρειάζεται να το ψάξεις. Ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Αν έχεις όμως σκοπό για 2ο, ψάξτο;).Για να είσαι σίγουρη για την επιλογή σου.Δική μου συμβουλή. Θήλασα την κόρη μου μόνο 2 μήνες. Αλλά είμαι οκ, γιατί ήξερα τι έκανα.

Δεν συμφωνώ με το ύφος τους και φοβάμαι ότι θα με αποτρέψουν :wink: Και στο πρώτο ήξερα πάνω κάτω τι έπρεπε να κάνω αλλά ΔΕΝ μπορούσα... δεν άντεχα, μου φαινόταν βουνό από ένα σημείο και μετα

Σου το λέω, γιατί δε θήλασα καθόλου το γιο μου, έβρισκα βλακώδη την ιδέα του θηλασμού, δεν έβρισκα το λόγο, το έβλεπα μόνο άχρηστο. Φοβόμουν δε πάρα πολύ την ασιτία. Ναι...κολλήματα...Ξέρεις, το πόσο τρώει με το στήθος...ενώ με το μπουκάλι σιγουράκι.

Όμως, τώρα, μετάνιωσα που δεν την έψαξα καλύτερα.

Εγώ είχα σκυλιάσει στην αρχή να την θηλάσω. Έκοψα και την αντιβίωση νωρίτερα. Δεν μάσησα ούτε όταν ο πρώτος παιδίατρος βρήκε δήθεν χαμηλό το βάρος της...είδα ότι έπαιρνε βάρος, λέρωνε πάνες, μια χαρα έτρωγε και χωρίς να ξέρω πόσα μλ ακριβώς. Μετά όμως πείναγε.... τι να έκανα να την άφηνα όλη μερα στο στηθος με αμφίβολλα αποτελέσματα? και οι δουλειες που έπρεπε να γίνουν??? επέλεξα και έδωσα συμπλήρωμα...σιγά που θα έσκαγα

Για τη μη συνεργασία του παιδιού...ξέρω...το παράδειγμα με τις 7 ώρες στο βυζί είναι η κόρη μου. Στο γιο μου ήμουν πολύ οκ που δε θήλασα και ήμουν πεπεισμένη ότι δε θα θηλάσω ούτε 1 μέρα την κόρη μου. Δεν ήξερα όμως τι θα πει θηλασμός.

η δικιά μου ήταν τόσο συνεργάσιμη......

Ο λόγος που το ήθελα είναι και η τρυφερότητα αλλά κυρίως τα αντισώματα.

τα ίδια. ήμασταν ένα πάλι.

Ύστερα δε μπορώ να δεχτώ ότι όλοι τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές...Οκ, οι παιδίατροι κι εγώ πιστεύω ότι δε γνωρίζουν από θηλασμό στο μεγαλύτερο μέρος τους, όχι όμως απαραίτητα γιατί τα παίρνουν από τα γάλατα.

συμφωνώ σε όλα.

Ο άντρας μου όταν με έβλεπε να καταρρέω ψυχολογικά και να κλαίω συνέχεια φώναζε να το κόψω. Δεν το έκανε γιατί τον βόλευε ή ότι άλλο. Το έκανε γιατί με έβλεπε έτσι και ήθελε να είμαι καλά. Κι ήταν αυτός ο τρόπος του να με βοηθήσει. Το λέω γιατί ακούω να μιλάνε υποτιμητικά για τους άντρες τους οι θηλάζουσες.

τυχαίο; δεν νομίζω.

κι ο δικός μου όταν έκλαιγα νόμιζε ότι έφταιγε ο θηλασμός, όμως ............

Και δεν θέλω να το ψάξω...τόσες χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες τι έκαναν χωρίς συμβούλους κλπ???? ;)

(αντιστρέφω το γνωστό επιχείρημα, τι έκαναν χωρίς κ.τ., συμπλήρωμα, πάνες, βρεφικές κρέμες...)

τα θήλαζαν οι γειτόνισσες. δεν ειρωνεύομαι. η γιαγιά μου θήλασε και ξένα παιδάκια.

αντί για κρέμες έβαζαν λίπος από μη ρωτάτε. ή λάδι και αλεύρι.

εγώ βάζω ελαιόλαδο και νισεστέ. μάλλιασε η γλώσσα μου με αυτά.

αντί για κρέμες στο σώμα για ευαισθησίες τα βούταγαν σε αλάτι, να ψηθεί το δέρμα τους, :shock:

τα βούταγαν πατώκορφα σε χαμοηλόνερο (αυτό το τελευταίο μου το έκανε η γιαγιά μου, για να γυαλίσει η επιδερμίδα μου και όντως είχε αποτέλεσμα),

οι υφασμάτινες πάνες ήταν σαφώς καλύτερες. τα μωρά μάθαιναν χωρίς πανιά πριν χρονίσουν. όπως εγώ στους 11 μήνες περπάτησα και καθάρισα. ντεν είχε πάμπερς η μαμά μου, ούτε λεφτά για πέταμα.

και αντί για συμπλήρωμα ασβεστίου, έτριβαν τοίχους κι έτρωγαν οι θηλαζουσες σε πολλά χωριά.

και άλλα σοκαριστικά...

επίσης, όσες δεν θήλαζαν, γιατί πήγαιναν αμέσως μετά τη γέννα στα χωράφια, έδιναν αραιωμένο αγελαδινό γάλα. και όσα επιβίωναν, επιβίωναν.

όσοι είχαν κατσίκα, καλά. όσοι μπορούσαν να πάνε στο γιατρό να τους δώσει γάλα-λεφτά δεν είχαν, γιατροί μόνο στις πόλεις- επιβίωναν.

τί έπαθε ο διακομιστής ωρέ;

πού χαθήκατε όλες;

στο δεύτερο θέλω να θηλάσω περισσότερο και απερίσπαστη από καβγάδες.

σεβη αυτό λεω και εγώ...αλλά το τι έκαναν οι γυναίκες τόσα χρόνια το θυμόμαστε μόνο όταν μιλάμε για την κ.τ. Άσχετο αν εγώ δεν θα είχα γεννηθεί αν δεν υπήρχε η κ.τ. και δεν θέλω να ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει με την κόρη μου.

Εντάξει αν έχεις γάλα δεν έχεις κάποιον σοβαρό λόγο να δώσεις συμπλήρωμα. Το ίδιο και αν είσαι σπίτι και δεν δουλεύεις και έχεις βοήθεια. Μην ξεχνάμε ότι οι παλιές ζούσαν με την οικογένειά τους ή σε γειτονιές που όλοι βοηθούσαν...

Αν όμως κάτι δεν πάει καλά γιατί να το ρισκάρεις?

Ο άντρας μου ήθελε να θηλάσω και άλλο :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγω το δευτερο, δε ξερω αν θα το θηλασω. Την ακουσα πολυ καλα με το πρωτο, και τα πραγματα τωρα ηταν ευκολα. Δεν ειχα να φροντιζω κανενα αλλο μικρο....

Βλεποντας και κανοντας παντως....

Εγω το δευτερο, δε ξερω αν θα το θηλασω. Την ακουσα πολυ καλα με το πρωτο, και τα πραγματα τωρα ηταν ευκολα. Δεν ειχα να φροντιζω κανενα αλλο μικρο....

Βλεποντας και κανοντας παντως....

Και εγώ το 2ο θα το θηλάσω. Μάλιστα ελπίζω να φανώ περισσότερο παλικάρι απ'ότι στο πρώτο...

Τελικά το Σάββατο στα ψηλαλώνια ήταν τέλεια :D:D:D:D Μας τράβηξαν και τα κανάλια :D:D:D:D

Επειδή λέγαμε για την Ολίβια προχθές εδώ είναι η δικη της ιστορία με το θηλασμό: http://blog.eimaimama.gr/2010/06/blog-post_10.html

έγραψα αυτό:

Μαργιότα οι μητέρες που δεν θήλασαν δεν σνομπάρουν και δεν σαμποτάρουν το θηλασμό... στο παρόν φόρουμ υπάρχει το πρωτότυπα παγκόσμιο φαινόμενο όποια μητέρα δεν κατάφερε να θηλάσει να αφορίζεται! Σε αυτό το τόπικ δε αφορίζονται και τα παιδάκια σε δημοσιεύματα αμφιβόλου προέλευσης, που δεν θήλασαν αλλά δεν είδα καμία να τα υπερασπίζεται με το ίδιο σθένος ούτε τα ίδια ούτε τις μητέρες που μπήκαν στον κυκεώνα της κακής πληροφόρησης και του πολέμου και ηττήθηκαν! Γενικά η κατανόηση και η συμπαράσταση αρχίζει και τελειώνει μόνο ανάμεσα στις θηλάζουσες! Όλες οι άλλες είναι ανίκανες μάνες που δημιουργούν εν γνώση τους πρόβλημα στα παιδιά τους! Ε κάποιος πρέπει να τις υπερασπιστεί κι εκείνες...

Όσο για το πρώτο μου σχόλιο μείνατε πάλι στο επιφανειακό... την ουσία δεν την είδατε!

Διαφημίσεις

θα διαφωνήσω αερικάκι...

μπορεί να μην με σαμποτάρανε αλλά ξέρεις από πόσες άκουσα "ε τι θέλεις και θηλάζει τώρα", "θα προσκολληθείι το παιδί πάνω σου κλπ από τον 6ο μήνα μαι μετά", "δεν του προσφέρεις τίποτα πια" και τα γνωστα????

άσε!

και απο συγγενικά πρόσωπα κατ'εξοχήν :(

Μιλάω για το φόρουμ κιουλτάκι... για τους έξω από δω ξέρω ότι υπάρχουν δύο όψεις στο νόμισμα... τις έζησα και τις δύο ;)

Aeriko άσχετο αλλά έχεις γράψει και σε φόρουμ για ταξίδια? :D

Εγώ θυμάμαι ότι και ο γυναικολόγος συνέστησε ξένο γάλα τις πρώτες ημέρες και η δευτερη παιδίατρος ψιλοστράβωσε που ο πρώτος μου είχε πει για την αρχή μόνο στήθος (αλλά μετά με έπρηξε ότι δεν είχε καλό βάρος η μικρή, ακόμα του το φυλάω του καραγκιόζη) γιατί στην αρχή υπάρχει κίνδυνος αφυδάτωσης. Εμένα στην αρχή το γάλα άργησε πολύ να μου έρθει αν και έβαζα το μωρό στο στήθος. Θα το άφηνα νηστικό? Σιγά σιγά ήρθε γάλα και έκοψα το συμπλήρωμα. Αλλά ούτε και αυτό καταλαβαίνουν...

Επίσης όποια γράψει στο φόρουμ ότι δεν μπορούσε για οποιοδήποτε λόγο να θηλάσει ή δεν νιώθει άσχημα που αποθήλασε σχετικά νωρίς, αυτόματα μετατρέπεται σε εχθρό όσων θηλάζουν :shock::shock::shock::shock:

Λες και εγώ θα κερδίσω κάτι αν αποθηλάσει η culte για παράδειγμα...

Εδώ κολλάει το "έλα ***** στον τόπο σου"

Απλώς θα ήθελα το φόρουμ να είναι λίγο πιο φιλικό ως προς τις μητέρες που δεν κατάφεραν να θηλάσουν ή που δεν τα καταφέρνουν να θηλάσουν ... αλλά πως να γίνει αυτό όταν έχουν πάρει αέρα από τους κακούς τρόπους της "αρχηγού" και ανάλογα με το χαρακτήρα της η καθεμία κάνει διαγωνισμό κακίας με τις άλλες;

Διαβάζω τώρα το φόρουμ του eimaimama... μα καμμία σχέση όμως! Εκεί πραγματικά γράφουν μανούλες προς μανούλες και καμία δεν κατακρίνει κανέναν! Αυτό κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε ένα φόρουμ με το όνομα PARENTS?????

όχι malecon μου :) Αυτή την εποχή γράφω μόνο σε εμάς... ένα άλλο που έγραφα δεν είχε καμμία σχέση με ταξίδια :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...