Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ποιός πρόεδρος? ποιο νησι? πείτε μου και εμένααααα :oops::oops::oops::oops:

Κική εμένα δεν της έφτανε το γάλα μου μετά τον 2ο μηνα. Είπα στην παιδίατρο να δώσω συμπλήρωμα γιατί δεν άντεχα να την έχω στο στήθος όλη μερα. Και εγώ θα κουραζόμουν και αυτή θα πείναγε.

Άραγε οι γυναίκες πριν ανακαλυφθούν τα νοσοκομειακά θηλαστρα τι εκαναν??? πιστευω πως έδιναν γάλα από τις κατσίκες τους (μου το έχουν πει αυτο)

Μετά κουράστηκα, αγανάκτησα και το γάλα κόπηκε ακόμα περισσότερο...ε τελικα αποθηλασα.

Μα είπε τετοιο πράγμα για τον φ.τ. η άλλη??? :shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλες έχουν...απλά για μερικές, γι αυτές που δε συνεργάζεται το νωρό κυρίως, είναι δύσκολο να εδραιώσουν γαλουχία.

Οτι έχεις γάλα έχεις OK, αλλά πόσο??? γιατί εμένα ποτέ δεν μου έτρεχε πχ και μιας συναδέλφου που θήλαζε όσο και εγώ (ανά 4 ώρες) της έτρεχε και έβγαζε 200μλ για την πλάκα της????

Ρε συ Κική... τι να πω κι εγώ που η μικρή δεν ΓΟΥΣΤΑΡΕ λέμε να θηλάσει; Ξέρεις τι είναι ημερών το σκατό να σε σπρώχνει με πόδια και χέρια και να ωρύεται; Και να έχεις τους πάντες πάνω από το κεφάλι σου να βαράνε την πιπίλα: "πρέπει να πάρει βάρος είναι μικρή!"

Η πεθερά μου δεν το πίστευε ότι η μικρή δεν Γουσταρε! Έπρεπε να το δει για να πειστεί! Τώρα βέβαια λέει σε όλους ότι εγώ δεν είχα γάλα... δεν μαμιέται! Η ουσία είναι μία... το παιδί μου για όποιο λόγο (φυσικά και γίνανε τραγικά λάθη τις πρώτες ώρες) δεν ήθελε να θηλάσει! θα του έκανα δηλαδή κεφαλοκλείδωμα ή θα το άφηνα νηστικό; με ικτερο και αδύνατο; Όχι φυσικά! Του έδωσα ξένο! Και όχι δεν το έκανα ελαφρά την καρδία! Αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από κάποιο σημείο και μετά! Βάρεσα κατάθλιψη 4 μήνες!!!! Και τις διαβάζω να απαξιώνουν όσες δεν θήλασαν όπως τις διάβαζα και τότε και σκέφτομαι άλλες μανούλες που έχουν βρεθεί στη θέση μου που ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ έκαναν παιδιά και που βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο διαβάζοντας...

Αρνούμαι να δεχτώ ότι το παιδί μου θα έχει χαμηλό IQ επειδή δεν θήλασε! Πως να το κάνουμε; Είναι 19 μηνών και κάνει πολύ περισσότερα από παιδιά που θηλάζουν ακόμα όπως της γειτόνισας για παράδειγμα! Δεν δίνει από μόνος του ο θηλασμός ερεθίσματα στο παιδί. Δεν είναι η μοναδική έκφραση αγάπης και τρυφερότητας από τη μητέρα! Δεν τελειώνει το έργο της μητέρας στο θηλασμό!

Ποιός πρόεδρος? ποιο νησι? πείτε μου και εμένααααα :oops::oops::oops::oops:

Κική εμένα δεν της έφτανε το γάλα μου μετά τον 2ο μηνα. Είπα στην παιδίατρο να δώσω συμπλήρωμα γιατί δεν άντεχα να την έχω στο στήθος όλη μερα. Και εγώ θα κουραζόμουν και αυτή θα πείναγε.

Άραγε οι γυναίκες πριν ανακαλυφθούν τα νοσοκομειακά θηλαστρα τι εκαναν??? πιστευω πως έδιναν γάλα από τις κατσίκες τους (μου το έχουν πει αυτο)

Μετά κουράστηκα, αγανάκτησα και το γάλα κόπηκε ακόμα περισσότερο...ε τελικα αποθηλασα.

Μα είπε τετοιο πράγμα για τον φ.τ. η άλλη??? :shock::shock::shock::shock:

Ναι...γιατί έκανε φυσικό όχι φυσιολογικό, δλδ χωρίς επισκληρίδιο παρεμβάσεις και τέτοια. Και μάλιστα έβγαλε έναν κορίτσαρο 4600 με φτ!!!Όταν το άκουσα την κοιτούσα με δέος! Φαντάσου τι μάνα είμαι εγώ που επέλεξα συνειδητά κτ:mrgreen:. Ο Εωσφόρος!:mrgreen:.

Κοίτα, μόνο το 0.0001 % δεν έχουν γάλα (συνήθως όισες έχουν γαλακταζοαιμία:confused: κάτι τέτοιο δε θυμάμαι ακριβώς).

Υπάρχει και ένα 10-15% περίπου παιδιών που δε συνεργάζονται και εμποδίζουν το θηλασμό. Εκεί είναι που αρχίζουν μαραθώνιοι θηλαμσοί κτλ. Α, και το συμπλήρωμα είναι ο νούμερο 1 εχθρός του θηλασμού. Οδηγεί σε αποθηλασμό.

Γενικώς είναι επιστήμη ο θηλασμός. Αν το ψάξεις στην ενότητα δίπλα θα μάθεις πολλά.

Όσο για το άλλο που μου είπες, υπάρχουν γυναίκες που έχουν υπερπαραγωγή.

Κυρίως όμως υπάρχουν παιδιά εύκολα (1 τέταρτο κάθε 2 ώρες) και δύσκολα (7 ώρες στο βυζί, 1 τέταρτο διάλλειμα κι άλλες 4 ώρες μετά).

Αν τα ήξερα όλα αυτά πριν...θα τα είχα κάνει και καλύτερα...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια εμένα ποτέ το γάλα δεν έτρεχε από το στήθος μου...και με το θήλαστρο δεν έβγαλα ποτέ! δεν έβγαινε μιλάμε!!!!

συμφωνω με το αερικό..πρέπει να σε βοηθήσει και το παιδί για να θηλάσεις....

εμένα η μικρή ακριβώς το αντίθετό...βρε να της δίνω γάλα με μπιμπερό , εγώ, ο μπαμπάς, η πεθερά τίποτα!!!!! ακόμη και τώρα αν δει μπιμπερό το πετάει κάτω...

γιαυτό θηλάζω ακόμη μην με περάσετε για ψώνιο ε! :);)

Ρε συ Κική... τι να πω κι εγώ που η μικρή δεν ΓΟΥΣΤΑΡΕ λέμε να θηλάσει; Ξέρεις τι είναι ημερών το σκατό να σε σπρώχνει με πόδια και χέρια και να ωρύεται; Και να έχεις τους πάντες πάνω από το κεφάλι σου να βαράνε την πιπίλα: "πρέπει να πάρει βάρος είναι μικρή!"

Η πεθερά μου δεν το πίστευε ότι η μικρή δεν Γουσταρε! Έπρεπε να το δει για να πειστεί! Τώρα βέβαια λέει σε όλους ότι εγώ δεν είχα γάλα... δεν μαμιέται! Η ουσία είναι μία... το παιδί μου για όποιο λόγο (φυσικά και γίνανε τραγικά λάθη τις πρώτες ώρες) δεν ήθελε να θηλάσει! θα του έκανα δηλαδή κεφαλοκλείδωμα ή θα το άφηνα νηστικό; με ικτερο και αδύνατο; Όχι φυσικά! Του έδωσα ξένο! Και όχι δεν το έκανα ελαφρά την καρδία! Αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από κάποιο σημείο και μετά! Βάρεσα κατάθλιψη 4 μήνες!!!! Και τις διαβάζω να απαξιώνουν όσες δεν θήλασαν όπως τις διάβαζα και τότε και σκέφτομαι άλλες μανούλες που έχουν βρεθεί στη θέση μου που ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ έκαναν παιδιά και που βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο διαβάζοντας...

Αρνούμαι να δεχτώ ότι το παιδί μου θα έχει χαμηλό IQ επειδή δεν θήλασε! Πως να το κάνουμε; Είναι 19 μηνών και κάνει πολύ περισσότερα από παιδιά που θηλάζουν ακόμα όπως της γειτόνισας για παράδειγμα! Δεν δίνει από μόνος του ο θηλασμός ερεθίσματα στο παιδί. Δεν είναι η μοναδική έκφραση αγάπης και τρυφερότητας από τη μητέρα! Δεν τελειώνει το έργο της μητέρας στο θηλασμό!

Η τελευταία σου παράγραφος με εκφράζει απόλυτα.

Για τη μη συνεργασία του παιδιού...ξέρω...το παράδειγμα με τις 7 ώρες στο βυζί είναι η κόρη μου. Στο γιο μου ήμουν πολύ οκ που δε θήλασα και ήμουν πεπεισμένη ότι δε θα θηλάσω ούτε 1 μέρα την κόρη μου. Δεν ήξερα όμως τι θα πει θηλασμός.

Ο λόγος που το ήθελα είναι και η τρυφερότητα αλλά κυρίως τα αντισώματα.

Ύστερα δε μπορώ να δεχτώ ότι όλοι τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές...Οκ, οι παιδίατροι κι εγώ πιστεύω ότι δε γνωρίζουν από θηλασμό στο μεγαλύτερο μέρος τους, όχι όμως απαραίτητα γιατί τα παίρνουν από τα γάλατα.

Ο άντρας μου όταν με έβλεπε να καταρρέω ψυχολογικά και να κλαίω συνέχεια φώναζε να το κόψω. Δεν το έκανε γιατί τον βόλευε ή ότι άλλο. Το έκανε γιατί με έβλεπε έτσι και ήθελε να είμαι καλά. Κι ήταν αυτός ο τρόπος του να με βοηθήσει. Το λέω γιατί ακούω να μιλάνε υποτιμητικά για τους άντρες τους οι θηλάζουσες.

Α, και το κιουλτάκι βλέπω κουλ με τις μη θηλάζουσες, μην την ξεχάσω:-D

Κρίμα πάντως, γιατί πολλές φορές θέλησα να μπω να ζητήσω βοήθεια στο τόπικ του θηλασμού, αλλά ο τρόπος τους ήτασν αποτρεπτικός και δεν το έκανα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κοίτα, μόνο το 0.0001 % δεν έχουν γάλα (συνήθως όισες έχουν γαλακταζοαιμία:confused: κάτι τέτοιο δε θυμάμαι ακριβώς).

Υπάρχει και ένα 10-15% περίπου παιδιών που δε συνεργάζονται και εμποδίζουν το θηλασμό. Εκεί είναι που αρχίζουν μαραθώνιοι θηλαμσοί κτλ. Α, και το συμπλήρωμα είναι ο νούμερο 1 εχθρός του θηλασμού. Οδηγεί σε αποθηλασμό.

Γενικώς είναι επιστήμη ο θηλασμός. Αν το ψάξεις στην ενότητα δίπλα θα μάθεις πολλά.

Από την προσωπική μου εμπειρία διαφωνώ πως το συμπλήρωμα οδηγεί από μόνο του σε αποθηλασμό. Στην δικιά μου περίπτωση η παραγωγή ήταν σταθερή μέχρι που μια μέρα σκέφτηκα "ας αργήσω και λίγο στη δουλειά, δεν θα τρεχω σαν την τρελλή να την ταϊσω, άλλωστε μπορεί να πιει λίγο από το μπιμπερό". Ε, με αυτή την σκέψη η παραγωγή μου μειώθηκε μαχαίρι στο μισό. Ο θηλασμός έχει να κάνει και με την ψυχολογια, ο εγκέφαλός μου πήρε το μήνυμα ότι δεν ήθελα να θηλάσω και αναλόγως προσαρμόστηκε. Δεν έφταιγε το συμπλήρωμα

Και δεν θέλω να το ψάξω...τόσες χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες τι έκαναν χωρίς συμβούλους κλπ???? ;)

(αντιστρέφω το γνωστό επιχείρημα, τι έκαναν χωρίς κ.τ., συμπλήρωμα, πάνες, βρεφικές κρέμες...)

Δεν μου απαντήσατε ποιος είναι ο κύριος στο mega :(:(:(:(

γιαυτό θηλάζω ακόμη μην με περάσετε για ψώνιο ε! :);)

εσύ έφτασες στο άλλο άκρο :D:D:D απολογείσαι γιατί θηλάζεις :D:D:D:D:D

Πραγματικά όσο καιρό διάβαζα το φόρουμ δεν σε είχα δει να πεις κάτι για τις κοπέλες που δεν θήλασαν καθόλου/αρκετα

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου όταν με έβλεπε να καταρρέω ψυχολογικά και να κλαίω συνέχεια φώναζε να το κόψω. Δεν το έκανε γιατί τον βόλευε ή ότι άλλο. Το έκανε γιατί με έβλεπε έτσι και ήθελε να είμαι καλά. Κι ήταν αυτός ο τρόπος του να με βοηθήσει. Το λέω γιατί ακούω να μιλάνε υποτιμητικά για τους άντρες τους οι θηλάζουσες.

Μα για όλους μιλάνε υποτιμητικά! Αυτό είναι που με εξοργίζει! Όλοι είναι άσχετοι, βλάκες, βαλτοί και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!

Κρίμα πάντως, γιατί πολλές φορές θέλησα να μπω να ζητήσω βοήθεια στο τόπικ του θηλασμού, αλλά ο τρόπος τους ήτασν αποτρεπτικός και δεν το έκανα.

Αυτό πια... Ξέρεις πότε έκανα το πρώτο post στο δίπλα; 1,5 χρόνο μετά την εγγραφή μου! Και είχα γραφτεί με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος! Και διάβαζα! Ένα μέρος της κατάθλιψής μου οφείλεται σε αυτές! και δεν το συγχωρώ!

Από την προσωπική μου εμπειρία διαφωνώ πως το συμπλήρωμα οδηγεί από μόνο του σε αποθηλασμό. Στην δικιά μου περίπτωση η παραγωγή ήταν σταθερή μέχρι που μια μέρα σκέφτηκα "ας αργήσω και λίγο στη δουλειά, δεν θα τρεχω σαν την τρελλή να την ταϊσω, άλλωστε μπορεί να πιει λίγο από το μπιμπερό". Ε, με αυτή την σκέψη η παραγωγή μου μειώθηκε μαχαίρι στο μισό. Ο θηλασμός έχει να κάνει και με την ψυχολογια, ο εγκέφαλός μου πήρε το μήνυμα ότι δεν ήθελα να θηλάσω και αναλόγως προσαρμόστηκε. Δεν έφταιγε το συμπλήρωμα

Και δεν θέλω να το ψάξω...τόσες χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες τι έκαναν χωρίς συμβούλους κλπ???? ;)

(αντιστρέφω το γνωστό επιχείρημα, τι έκαναν χωρίς κ.τ., συμπλήρωμα, πάνες, βρεφικές κρέμες...)

Δεν μου απαντήσατε ποιος είναι ο κύριος στο mega :(:(:(:(

Είναι ο πρόεδρος του νησιού Σπιναλόγκα στη σειρά το νησι.

Κοίτα, πιστεύω ότι παίζουν πολλά. Κάποτε δεν υπήρχε η εύκολη λύση του μπουκαλιού. Υπήρχε πολύ φτώχεια και οι περισσότερες θήλαζα. Έτσι πιστεύω. Πιθανόν να παίζει και αυτό που λες. Ο ψυχολογικός είναι μεγάλος παράγοντας.

Φυσικά και δε χρειάζεται να το ψάξεις. Ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Αν έχεις όμως σκοπό για 2ο, ψάξτο;).Για να είσαι σίγουρη για την επιλογή σου.Δική μου συμβουλή. Θήλασα την κόρη μου μόνο 2 μήνες. Αλλά είμαι οκ, γιατί ήξερα τι έκανα.

Σου το λέω, γιατί δε θήλασα καθόλου το γιο μου, έβρισκα βλακώδη την ιδέα του θηλασμού, δεν έβρισκα το λόγο, το έβλεπα μόνο άχρηστο. Φοβόμουν δε πάρα πολύ την ασιτία. Ναι...κολλήματα...Ξέρεις, το πόσο τρώει με το στήθος...ενώ με το μπουκάλι σιγουράκι.

Όμως, τώρα, μετάνιωσα που δεν την έψαξα καλύτερα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

έμαθα σήμερα ότι ένας πρώην μαθητής μου 35 χρονών... σκοτώθηκε σε τροχαίο την προηγούμενη εβδομάδα...

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Μα για όλους μιλάνε υποτιμητικά! Αυτό είναι που με εξοργίζει! Όλοι είναι άσχετοι, βλάκες, βαλτοί και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!

Αυτό πια... Ξέρεις πότε έκανα το πρώτο post στο δίπλα; 1,5 χρόνο μετά την εγγραφή μου! Και είχα γραφτεί με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος! Και διάβαζα! Ένα μέρος της κατάθλιψής μου οφείλεται σε αυτές! και δεν το συγχωρώ!

Εγώ διάβαζα ώρες ατελείωτες στο τόπικ του θηλασμού, χωρίς να ποστάρω για τους ίδιους λόγους. Μόνο μια κοπέλα που θηλάζει το παιδάκι της 1 1/2 χρόνο τώρα περίπου, μου έστειλε πμ και με βοήθησε πάρα πολύ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...