Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχα να 'σαι καλά ρε Ράννια :)

Θα πω κατι, που εκτος του οτι μου φαινεται καπως "παλιο", ταυτοχρονα μου φαινεται και πολυ αστειο, αλλα αυτο μου βγαινει! (Οποια γελασει θα φαει αναφορα! Μπουχαχα!)

Τι λεβεντης ειν' αυτος! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω με το θηλασμο, νιωθω λες και μου ρουφαει ολο μου το ειναι το παιδι. Σωματικα εννοω, και παντα ξαπλωτη θηλαζω, εκτος αν ειμαστε εξω φυσικα.

Ενα θα σου πω....λογω θηλασμου, εχασα 15 κιλα. Που δε θα τα εχανα που να εσκαβα τα χωραφια 24 ωρες το 24ωρο για 10 μηνες. Κατι λεει και αυτο....καπου παει αυτη η ενεργεια....

Αυτό πάλι με τα κιλά μην μου το λες γιατί εγώ δεν έχασα ούτε γραμμάριο...γκρρρρρ

Με την τύπισσα τα πήρα γιατί πήγε να μου κάνει την έξυπνη ενώ έχει 3-4 μ@*&%ες που τους τρέχει (άντρα, πεθερό, πεθερά) και εγώ δεν είχα κανένα...

Με το Mega τι εννοούσες....? :confused::confused::confused:

Αυτό πάλι με τα κιλά μην μου το λες γιατί εγώ δεν έχασα ούτε γραμμάριο...γκρρρρρ

Με την τύπισσα τα πήρα γιατί πήγε να μου κάνει την έξυπνη ενώ έχει 3-4 μ@*&%ες που τους τρέχει (άντρα, πεθερό, πεθερά) και εγώ δεν είχα κανένα...

Με το Mega τι εννοούσες....? :confused::confused::confused:

Μα ειναι να δυνατον να καθεσαι να ακους τον καθενα ? Πες της ενα Μπραβο και τα θερμα μου συγχαρητηρια και......... οξω απο δω και τελος.

Ρε τσολιαδες στ' αρχ...ια μας τους εχουμε βαλει? Γουσταρω να θηλασω μεχρι το παιδι να παει στο πανεπιστημιο? μαγκια μου! Δε γουσταρω να θηλασω καθολου? Μαγκια μου επισης!

Ρε κατι κολληματα που τρωει ο κοσμος λεμεεεεεεεεεε

Προσωπικά το θέμα θηλασμός με πονάει γιατί ήθελα και δεν τα κατάφερα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ούτε καν να υπονοήσει κάποιος πως έχω κάνει κάτι λιγότερο για το παιδί μου από μια θηλάζουσα.

Αλλά όσο κι αν προσπάθησα δίπλα, ό,τι κι αν είπα πήγαν στο βρόντο γι'αυτό δεν ασχολούμαι καθόλου.

Φαίη μου περαστικά να είναι.

Ράννια, σε λίγο δεν ξέρουμε αν θα έχουμε δουλειά, όχι τηλεόραση.

πες καλέ τί έδειχνε.

και παρεμπιπτόντως ζηλεύω που είσαι σπίτι με το γιόκα σου.

βαρέθηκα να την ξυπνάω και να νυστάζει το παπάκι μου.

το δίπλα είναι σε κατάσταση αφασίας. δεν ανοίγει.

Διαφημίσεις

Α καλά, μην νομίζεις και το μεσημέρι έφαγα με όρεξη και το βράδυ κοιμήθηκα :D:D:D Το ξεπέρασα μια χαρά :D:D:D

Απλά λέω ότι δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να δυσκολεύτηκε κάποια, όχι μόνο στον θηλασμό αλλά και σε άλλα πράγματα. Και δεν είναι ο θηλασμός το μοναδικό δικαίωμα που έχει το παιδί...

Επίσης ρε κορίτσια κάτι που έχω γράψει και δίπλα, δεν πιστεύω πως είμαστε όλοι οι οργανισμοί το ίδιο...Άλλη μπορεί να μην έχει πολύ γάλα και άλλη μπορεί να μην έχει...τι να κάνουμε δηλαδή?????

Τελικά το mega τι είχε???????????????

Πες του βαλει MEGA o βλακας!

images?q=tbn:ANd9GcQ9jm2j6fH6_jgk9PDz_jQRXk8jWkzOE3epFCF8dtgt8LugVIk5ng

Προεδρε μου! Τα σεβη μουυυυυυυυυυυυυυυ! ματς μουτς ματς μουτς μουτς μουτς!

δε με παρακολουθειτε...δε με παρακολουθειτε!

παω να παρω το βλασταρι μου κι ερχομαι!

Διαφημίσεις

Πες του βαλει MEGA o βλακας!

images?q=tbn:ANd9GcQ9jm2j6fH6_jgk9PDz_jQRXk8jWkzOE3epFCF8dtgt8LugVIk5ng

Προεδρε μου! Τα σεβη μουυυυυυυυυυυυυυυ! ματς μουτς ματς μουτς μουτς μουτς!

ντεν κατάλαβα τίποτις...:confused:

εγώ είχα βοήθεια από τη μάνα μου στο θηλασμό, είχα την πεθερά εχθρό μου, του θηλασμού, του γάμμου μου, στο σπίτι μου, τον άντρα μου κουρέλι από την αυπνία, λες κι εγώ κοιμόμουν...

γραμμάριο δεν έχανα. και το βρίσκω λογικό, αφού έτρωγα σούπερ.

και θα ήθελα, αν δεν είχαν φτάσει οι σχέσεις μας στο μη παρέκει με πεθερά, σύζυγο να συνέχιζα το θηλασμό.

αλλά είναι κουραστικό. και φυσικά δεν κουνούσα ρούπι, εκτός αν χρειαζόταν να πάω σε γιατρό.

πάντως έμαθα πολλά πράγματα από την αγλαϊα και τις φανατικές του θηλασμού. πριν γεννήσω.

τα άσχετα, προσβλητικά και επικίνδυνα, απλά τα προσπερνώ. τώρα. παλιά τσίμπαγα σαν τσιπούρα.:rolleyes::tongue:

Αχχχχχχχχχχχχχ τι ωραίο αγοράκι είναι αυτό!!!!!!

Βέβαια θα είχα δίλλημα μεταξύ αυτού και του Χειλάκη:rolleyes:

Για εμένα, οι μητέρες που κάνουν αυτοκοπό τους το θηλασμό, ή ότι άλλο, θεωρούν δλδ ότι η μητρότητα ξεκινάει και τελειώνει με το θλασμό, ή υστερούν κάπου αλλού ως μανούλες και αισθάνονται κόμπλεξ (γιατί όλες υστερούμε, ουδείς άσφαλτος που λέει κι η λαίδη:mrgreen:) ή έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα.

2 γνωστές μου που πήγαν στην Πατσούρου. Η μία θήλασε 4 μήνες. Μετά σταμάτησε και το είπε στην Πατσούρου αισθανόμενη τύψεις (πήγε στη δουλειά) και της είπε η παιδίατρος!Δεν πειράζει και μόνο που έκανες φυσικό τοκετό έκανες πολλά για το παιδί σου:?.Χμμμ δηλαδή:roll::roll:?

Η συγκεκριμένη σταμάτησε να πηγαίνει γιατί μετά χτυπούσε 100άρια για επισκέψεις και δεν τα διέθετε.

Η δεύτερη δίδυμα. Πάει στην Πατσούρου.Της λέει:όλη μέρα θα θηλάζεις δε θα κάνεις τίποτα άλλο. Ξέρεις, λέει η κοπέλα, είμαι εγώ κι ο άντρας μου ο οποίος δουλεύει όλη μέρα. Δεν έχω καμμιά βοήθεια. Να πάρεις γυναίκα της απαντάει, δεν έχω λεφτά λέει η άλλη. Έφυγε κλαίγοντας και δεν ξαναπήγε. Θήλασε αποκλειστικά 6 μήνες.

Α, και μια τρίτη μου είπε ότι είναι ολίγον βρωμιαρούλα.

Ε, όταν τα ανέφερα αυτά δημόσια, με πλάκωσε στα πμ η σύμβουλος θηλασμού να κατεβάσω τα ποστ:shock:.

Που να έλεγα και τα υπόλοιπα που ξέρω:rolleyes:

Σε συνάντηση δε του συνδέσμου θηλασμού, άκουγα μανούλα θηλάζουσα να κατακρίνει γνωστή της που άφησε το μωρό (20 μηνών) στη γιαγιά του να κοιμηθεί για να βγει...Που να της έλεγα ότι εγώ τα έχω αφήσει από μηνών. Έλεγε μάλιστα ότι τότε τι τα έκανε τα παιδιά...πως δε μπορώ...

Πάντως η Ράννια που είναι θηλάζουσα αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι αυτοσκοπός ο θηλασμός.

Προσωπικά θαυμάζω τις γυναίκες που θηλάζουν.Πιστεύω ότι αν το έψαχνα πιο μπροστά, από το γιο μου, κι αν το είχα πάρει πιο ζεστά στην κόρη μου θα τα κατάφερνα.Το μετανιώνω. Όταν αποθήλασα τη μπέμπα αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση μεν, ζηλευοθαυμάζω όμως την κουμπάρα μου που θηλάζει. Θα ήθελα να το είχα πολεμήσει περισσότερο.

Κι ενώ θεωρώ ότι μέχρι το χρόνο είναι καλά, και παραπάνω δε θα θήλαζα, το βρίσκω υπερβολή για μένα. Οι μητέρες όμως που το επιλέγουν να θηλάσουν τα παιδιά τους και αργότερα πρέπει να το κάνουν και δημόσια μάλιστα για να φύγει ο κόσμος από την αρρωστημένη νοοτροπία να τον ενοχλεί η εικόνα μιας θηλάζουσαας. Ταίζει το παιδί της.

Για μένα, το παιδί είναι μέρος της ζωής μου. Το σημαντικότερο βέβαια. Αλλά έχω ανάγκη και το χρόνο με τον άντρα μου, και το δικό μου χρόνο. Έτσι αισθάνομαι καλά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Α καλά, μην νομίζεις και το μεσημέρι έφαγα με όρεξη και το βράδυ κοιμήθηκα :D:D:D Το ξεπέρασα μια χαρά :D:D:D

Απλά λέω ότι δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να δυσκολεύτηκε κάποια, όχι μόνο στον θηλασμό αλλά και σε άλλα πράγματα. Και δεν είναι ο θηλασμός το μοναδικό δικαίωμα που έχει το παιδί...

Επίσης ρε κορίτσια κάτι που έχω γράψει και δίπλα, δεν πιστεύω πως είμαστε όλοι οι οργανισμοί το ίδιο...Άλλη μπορεί να μην έχει πολύ γάλα και άλλη μπορεί να μην έχει...τι να κάνουμε δηλαδή?????

Τελικά το mega τι είχε???????????????

Όλες έχουν...απλά για μερικές, γι αυτές που δε συνεργάζεται το νωρό κυρίως, είναι δύσκολο να εδραιώσουν γαλουχία.

Επίσης παίζει και το άλλο που είπες:όταν δεν έχεις βοήθεια...σκούρα...

Σέβη μάλλον Τετάρτη θα κατέβουμε Λάρισα. Αν η μικρή είναι καλά και η μάνα μου δε δουλεύει να την κρατήσει...θα πιούμε καφέ λέμε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...