Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πες γιατροσόφια.

για ποιόν τα κρατάς, αν όχι για τη νύφη σου, τις φιλενάδες της νύφης σου, τον άντρα της φιλενάδας της νύφης σου;:mrgreen:

δεν εχω νύφη μαρή!!!!

Καλά αερικό μπράβο ε! σου βγάζω το καπέλο για το θέμα της βαφτιστήρας σου!!! είσαι ΝΟΝΑΡΑ!!!

Τα γιατροσόφια... όταν αρρωσταίνουν τα πουλάκια μου κάνουμε πολύ physiomer/πολύ ορό και κομπρέσες στον πυρετό (1 λιωμένη ασπιρίνη, 1κουτ. μέλι, 1κουτ. λάδι) όλα αυτά σε γαζούλα και στο κούτελο. Πολλά χλιαρά ντουζάκια για να ρίχνουμε τον πυρετό και άντε λίγο ντεπόν αν τα βρούμε σκούρα. Αντιβίωση έδωσα μόνο σε ωτίτιδες του Παν. Κατά τ'άλλα δεν έχουν πάθει τίποτα πιο σοβαρό (ευτυχώς!). Επίσης, είναι πολυ καλό το μίγμα 1physiomer, 1garamat + 25gr. φυσιολογικού ορού (2 σταγόνες/ρουθούνι στο βαρύ κρύωμα),

Σήμερα κάναμε το εμβόλιο στη μικρή (prevenar 13άρι). Ούρλιαζε σαν τρελή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα, εδώ περιμένω γιατροσόφια για άρρωστες μανουλες, όπως κι εγώ, για άρρωστα μικράκια, όπως της ζώπυρον, όπως η Κωνστσντίνα.

πάω για τσιαγαρούμπα. έχω και ντουζάκι να κάνω. άντε να δω. έχω κολλήσει στο πισί.

μάκια.

Άρρωστη-ξεάρρωστη το τσιγάρο-τσιγάρο πάντως....

Θα έχουμε ένα δύσκολο βράδυ! Ξύπνησε και τρίτη φορά και πήγα εγώ... με βλέπω σήμερα να κοιμάμαι καθιστή με τη μικρή σε ορθή γωνία στην αγκαλιά μου!

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΗΣΥΧΗ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΛΟΒΗΧΑΣ; Μαμώ τα δόντια μου μαμώ!

Μπα δεν νιώθω νονά... Νιώθω μαμά γι' αυτό το παιδί γιατί μέχρι τα 7 του που σκοτωθήκαμε με την κουμπάρα μου και μου απαγόρευσε να πηγαίνω στο Ίδρυμα να την βλέπω είμασταν αυτοκόλλητες μέχρι εισόδου στο ίδρυμα και μετά κάθε 2 εβδομάδες που δεν την έπαιρνε η άχρηστη την είχα εγώ. Πραγματικά είναι η πρώτη μου κόρη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν μπορούσα να την γαλουχήσω ως μαμά αφού η μαμά είναι αυτή που χρειάζεται το παιδί στα πρώτα του χρόνια και όχι η νονά του...

Μπα δεν νιώθω νονά... Νιώθω μαμά γι' αυτό το παιδί γιατί μέχρι τα 7 του που σκοτωθήκαμε με την κουμπάρα μου και μου απαγόρευσε να πηγαίνω στο Ίδρυμα να την βλέπω είμασταν αυτοκόλλητες μέχρι εισόδου στο ίδρυμα και μετά κάθε 2 εβδομάδες που δεν την έπαιρνε η άχρηστη την είχα εγώ. Πραγματικά είναι η πρώτη μου κόρη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν μπορούσα να την γαλουχήσω ως μαμά αφού η μαμά είναι αυτή που χρειάζεται το παιδί στα πρώτα του χρόνια και όχι η νονά του...

Καλά είναι συγκλονιστικό... Το παιδί στο έδωσαν από το ίδρυμα κ σε τι ηλικία. Η μάνα γιατί δεν το είχε?

Διαφημίσεις

Θα έχουμε ένα δύσκολο βράδυ! Ξύπνησε και τρίτη φορά και πήγα εγώ... με βλέπω σήμερα να κοιμάμαι καθιστή με τη μικρή σε ορθή γωνία στην αγκαλιά μου!

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΗΣΥΧΗ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΛΟΒΗΧΑΣ; Μαμώ τα δόντια μου μαμώ!

Άν της έτριβες με λίγο propoline το λαιμουδάκο κ την πλάτη, θα την απάλυνες...;)

Δεν έχω επίσημα την κηδεμονία γιατί δεν την χρειάζομαι αφού είναι ανήλικη και επιλέγει. 2 μήνες πριν ενηλικιωθεί είχα πάρει τηλέφωνο για να συναντηθούμε και με το που με είδε το πρώτο πράγμα που μου είπε ηταν "πάρε με από εκεί μέσα"... Περιμέναμε να ενηλικιωθεί και έφυγε για πάντα από εκεί.

Η μάνα το είχε βάλει στο ίδρυμα γιατί είχε γκόμενο και προφανώς δεν ήθελε να της χαλάει την ησυχία άσχετα αν αργότερα έκανε άλλο παιδί του που έμενε σπίτι τους και η μικρή επί 5 χρόνια αναρωτιόταν γιατί η μικρή αδερφή κι όχι κι εκείνη! Την ύπαρξη του παιδιού αυτού δεν γνωρίζουν καν οι συγγενείς της άχρηστης μάνας! Μεγάλη ιστορία...

Έπεσα πάνω στο θέμα για τον RSV και τυχαία ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό το pdf για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού: http://www.paediatriki.gr/data/issue1/07-Xatzimixail.pdf

Διαβάστε το.

Propoline δεν έχω αλλά έχω winter balm... αν ξυπνήσει θα την αλοίψω... λες να πάω να ανοίξω το βαζάκι να μυρίσει το δωμάτιο;

Propoline δεν έχω αλλά έχω winter balm... αν ξυπνήσει θα την αλοίψω... λες να πάω να ανοίξω το βαζάκι να μυρίσει το δωμάτιο;

Δε θα κάνει διαφορά αν το ανοίξεις. Άλοιψε την στον ύπνο, το κάνω συχνά στη μικρή μου, μη φοβάσαι... Να το πάρεις το παιδικό προπολίν, είναι πολύ καλό.. Το χρησιμοποιώ πάντα όταν αρρωσταίνουν, ακόμα και σε εμάς... Αν είναι μπουκωμένη βάλε ελάχιστα κ στα δάχτυλα σου κ πέρνα τα κάτω από τα ρουθουνάκια της να της ανοίξει η μύτη. Άλοιψε την κ πες μου αύριο πως κοιμήθηκε... Περαστικουλια...

Κι επειδή κουτουλάω, πάω για ύπνο... Φιλάκια και καληνύχτα...

Διαφημίσεις

Δεν έχω επίσημα την κηδεμονία γιατί δεν την χρειάζομαι αφού είναι ανήλικη και επιλέγει. 2 μήνες πριν ενηλικιωθεί είχα πάρει τηλέφωνο για να συναντηθούμε και με το που με είδε το πρώτο πράγμα που μου είπε ηταν "πάρε με από εκεί μέσα"... Περιμέναμε να ενηλικιωθεί και έφυγε για πάντα από εκεί.

Η μάνα το είχε βάλει στο ίδρυμα γιατί είχε γκόμενο και προφανώς δεν ήθελε να της χαλάει την ησυχία άσχετα αν αργότερα έκανε άλλο παιδί του που έμενε σπίτι τους και η μικρή επί 5 χρόνια αναρωτιόταν γιατί η μικρή αδερφή κι όχι κι εκείνη! Την ύπαρξη του παιδιού αυτού δεν γνωρίζουν καν οι συγγενείς της άχρηστης μάνας! Μεγάλη ιστορία...

Έπεσα πάνω στο θέμα για τον RSV και τυχαία ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό το pdf για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού: http://www.paediatriki.gr/data/issue1/07-Xatzimixail.pdf

ελα ρε αερικο......γινονται αυτα τα πραγματα??????

εχω μεινει αναυδη!!!!!!!!!!!

και ο πατερας της τι ρολο παιζει σε ολο αυτο????

και μετα σου λενε μανα....μανα ειναι αυτη????:twisted:

χιλια μπραβο σου αερικουλη...εισαι άξια επαινων:D:D:D:D

οποτε εισαι μανουλα 2 κοριτσιων..............:lol:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...