Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Πτώμα όρθιο εδώ και γω και η μικρή ξεκίνησε πυρετό από Κυριακή ξημερώματα..... έχει φαρυγγοαμυγδαλύτιδα και περιμένουμε κι εμείς να περάσει αυτό το ρημάδι το τριήμερο. (κιουλτάκι πάλι καλά που δεν ήρθαμε.... θα κολλούσε κι η δικιά σου).

Βασικά μέχρι 38 έχει ανεβάσει γι'αυτό είμαι "κουλ" προς το παρόν.

Με το που κάνει πως ανεβαίνει περισσότερο καυτευθείαν γιατρός..........μένει απέναντί μου........βολικότατο:).

Τι κάνετε κορίτσια?Καλησπέρα! Εμείς ήμασταν στον πεθερό και το απόγευμα θα πάω στη μάνα μου να κάνει επίδειξη τάπερ η συννυφάδα μου.

Πήγα και το πρωί να απαντήσω σε κάποια ποστ που ήθελα αλλά το έχασα.:evil:

Εμείς ταίζουμε το μεγηάλο ότι τρώμε εμείς. Κάνω δλδ ένα φαγητό. Απλά κρατάω πρόγραμμα. Δλδ 1 φορά την εβδομάδα κρέας μία κοτόπουλο, ψάρι κτλ. Και φροντίζω πχ να τρώμε κρέας με λαχανικά όχι με ζυμαρικά ή τηγανητά.

Ζάχαρη δεν του έχω δώσει ακόμη και γενικώς σοκολάτες και γλυκά. Αν και όταν μου ζητήσει θα του δώσω. Τις βλακείες (γαριδάκια, γκούντις κτλ) τώρα που μπορώ τα αποφεύγω.

Γλυκά ούτως ή άλλως δεν τρώμε ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του. Ειδικά την σοκολάτα τη σιχαινόμαστε, οπότε δύσκολα να βρει μέσα στο σπίτι.

Επίσης πήραμε τσουκάλι. Κάθε φορά που τον αλλάζω του μιλάω για τα κακά και του δείχνω το τσουκάλι. Μέχρι στιγμής μια φορά μου έδειξε το τσουκάλι λέγοντάς μου κακά. Του είπα να του βγάλω τα βρακιά να κάνει, αλλά δεν ήθελε. Κάθησε με τα παντελόνια και το πάμπερς στο τσουκάλι και τα έκανε. Κάτι είναι κι αυτό.

Από μια βόλτα δίπλα κατάλαβα ότι έγινε ένα μπάχαλο με έναν ανώμαλο...αλλά δεν το πρόλαβα.Τι να πω:evil:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Πτώμα όρθιο εδώ και γω και η μικρή ξεκίνησε πυρετό από Κυριακή ξημερώματα..... έχει φαρυγγοαμυγδαλύτιδα και περιμένουμε κι εμείς να περάσει αυτό το ρημάδι το τριήμερο. (κιουλτάκι πάλι καλά που δεν ήρθαμε.... θα κολλούσε κι η δικιά σου).

Βασικά μέχρι 38 έχει ανεβάσει γι'αυτό είμαι "κουλ" προς το παρόν.

Με το που κάνει πως ανεβαίνει περισσότερο καυτευθείαν γιατρός..........μένει απέναντί μου........βολικότατο:).

Ωχ...περαστικά σας!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ευχαριστώ Κικίτσα.

Ειμαι κι εγώ κάπως. παίρνω από χτες αυτά τα Panadol cold and flue για να κρατηθώ όρθια.....τουλάχιστον μέχρι που "παρέδωσα" τη γιαγια................μετά κλάταρα.

Ευχαριστώ Κικίτσα.

Ειμαι κι εγώ κάπως. παίρνω από χτες αυτά τα Panadol cold and flue για να κρατηθώ όρθια.....τουλάχιστον μέχρι που "παρέδωσα" τη γιαγια................μετά κλάταρα.

Σε βοηθάνε? Εγώ αυτά τα έπαιρνα όταν θήλαζα για να μην πάρω comtrex και δε μου έκαναν τίποτα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ειλικρινά δεν ξέρω αν με βοηθήσανε χτες που τα άρχισα και έπρεπε οποσδήποτε να είμαι στα πόδια μου. Πάντως μέχρι σήμερα το μεσημέρι ήμουν όρθια..............τώρα κατέρρευσα, πήρα άλλα δυο πριν από λίγο ,αλλά ο λαιμός μου είναι χάλια και τα αυτιά μου βουϊζουν.

Θα δείξει μέχρι το βράδυ.

Σας είπα ότι μέσα σε όλο αυτό δεν έχω και κρεβάτι να κοιμηθώ ε?

Ότι πούλησα το στρώμα μου για να πάρω άλλο και ήθελε μια κοπέλα να το πάρει εδώ και τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι για τα μπάζα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...