Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βρε κοριτσια...

να ρωτησω κατι???

Ενα κοριτσακι λιγο μικροτερο απο την δικια μου,κορη συγγενους μας,μπηκε στο νοσοκομειο λογω βρογχοπνευμονιας γιατι λεει ειχε πυρετο 40 επι 3 μερες και η γιατρος δεν εδινε αντιβιωση!!

Αυτο ισχυει??

Καλα..ρωταω για να μαθαινω ετσι??

Μεχρι τωρα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν αφηνουμε το παιδι τοσες μερες με τοσο υψηλο πυρετο...αλλα ας πουμε μονο η αντιβιωση ειναι ο τροπος αντιμετωπισης???

Θελω να πω...μετραει αυτος σαν σοβαρος λογος που το παιδι μπηκε νοσοκομειο????Επειδη δεν πηρε αντιβιωση??

της αδερφής μου η μικρή, 3 χρόνων και κάτι μηνών, κάνει από πέρισυ τον Στπτ. 40άρια. ούτε τηλέφωνο δεν παίρνει η αδεφή μου τη γιατρό.

όταν την έπαιρνε, της έλεγε να περιμένει 3 24άωρα.

εγώ θα την πήγαινα σηκωτή με το 38 στο νοσοκομείο.

ναι ξεκινησαν και αυτοι΄..μου είπαν να της φοράω πάνα βρακάκι και κάθε μισή ώρα να πηγαίνουμε στην τουαλέτα...

αλλά χλωμό το βλέπω...αν δεν κατουρηθεί πάνω της για να το καταλάβει...

μόνο βρακάκι, λεκάνη, από άνοιξη καλύτερα.

Ράννια, υπέροχα κομμάτια.

κι εγώ της κάνω ξεχωριστά φαγητό, κι ας μας έχει πει η γιατρός να τρώει από τα δικά μας.

δεν της βάζω αλάτι παρά μόνο στο αβγό.

ζάχαρη μόνο στις κρεμούλες που της κάνω εγώ. πουθενά αλλού.

ούτε μπαχαρικά έχει φάει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει πολυ ωραια πραγματα! ανετα σου εκανα ενα καλαθι 500 λιρες...αλλα ειπα να κρατηθω, γιατι θελω σε κανα μηνα να βαλω μεγαλη παραγγελια για το μικρο..μη το ξεφτιλισουμε τελειως...

παρελαβες απο περσοναλ shopper ειπες ή οχι ακομα ? οταν παραλαβεις να μας πεις εντυπωσεις ....

τι σου κοστισε η φαση? οχι οι αγορες....το περσοναλ....

εχει πολυ ωραια πραγματα! ανετα σου εκανα ενα καλαθι 500 λιρες...αλλα ειπα να κρατηθω, γιατι θελω σε κανα μηνα να βαλω μεγαλη παραγγελια για το μικρο..μη το ξεφτιλισουμε τελειως...

παρελαβες απο περσοναλ shopper ειπες ή οχι ακομα ? οταν παραλαβεις να μας πεις εντυπωσεις ....

τι σου κοστισε η φαση? οχι οι αγορες....το περσοναλ....

μεχρι Τεταρτη πιστευω θα εχει ερθει το δεμα και εννοειται θα πω εντυπωσεις επισημα...Η περσοναλ μου κοστισε 9 λιρες αμοιβη+τα εξοδα paypal 5 λιρες...πες 10% του ποσου μου...κι απο εκει και περα 30 λιρες το κουριερ για πακετο 12-13 κιλων!!!

Απλα εγω δεν προκειται να ξαναβαλω συντομα παραγγελια κι αν βαλω μια μικρη που προεκυψε για κατι δωρα της ειπα να κοιταξει να μου τα στειλει με ταχυδρομειο.

Μεχρι τωρα ειμαι σουπερ ευχαριστημενη απο την επικοινωνια μαζι της!

Διαφημίσεις

μεχρι Τεταρτη πιστευω θα εχει ερθει το δεμα και εννοειται θα πω εντυπωσεις επισημα...Η περσοναλ μου κοστισε 9 λιρες αμοιβη+τα εξοδα paypal 5 λιρες...πες 10% του ποσου μου...κι απο εκει και περα 30 λιρες το κουριερ για πακετο 12-13 κιλων!!!

Απλα εγω δεν προκειται να ξαναβαλω συντομα παραγγελια κι αν βαλω μια μικρη που προεκυψε για κατι δωρα της ειπα να κοιταξει να μου τα στειλει με ταχυδρομειο.

Μεχρι τωρα ειμαι σουπερ ευχαριστημενη απο την επικοινωνια μαζι της!

α! Μια χαρα! Και μεχρι ποσα κιλα ειναι 30 ευρω το κουριερ?

Τι σου ειπε για το ταχυδρομειο? Αν μπορει να το κανει ειναι πολυ καλο!

α! Μια χαρα! Και μεχρι ποσα κιλα ειναι 30 ευρω το κουριερ?

Τι σου ειπε για το ταχυδρομειο? Αν μπορει να το κανει ειναι πολυ καλο!

περιπου 13 κιλα!!

για το ταχυδρομειο μου ειπε θα ρωτησει και θα με ενημερωσει σιγουρα αφου τα ζυγισει ωστε να ξερει τι συμφερει καλυτερα!!!

μαλιστα...

ρε συ...ειδα τον αποστειρωτη της AVENT , το IQ24, που το χω παρει κι εγω, απο το prenatal 120 ευρω τον Μαρτιο που περασε. Τον εχει στην Αγγλια 55 λιρες μαζι με 4 μπουκαλια avent και το βουρτσακι για να τα πλενεις (δλδ, μπουκαλια και βουρτσακια εχουν καμια 50ρια ευρω). Αλλα δε στελνουν Ελλαδα! Και θελω να τον παρω δωρο στην ξαδερφη μου που γενναει το Μαιο. Μαλλον θα τον βαλω κι αυτον μεσα στο MyUKmail την επομενη φορα!

μαλιστα...

ρε συ...ειδα τον αποστειρωτη της AVENT , το IQ24, που το χω παρει κι εγω, απο το prenatal 120 ευρω τον Μαρτιο που περασε. Τον εχει στην Αγγλια 55 λιρες μαζι με 4 μπουκαλια avent και το βουρτσακι για να τα πλενεις (δλδ, μπουκαλια και βουρτσακια εχουν καμια 50ρια ευρω). Αλλα δε στελνουν Ελλαδα! Και θελω να τον παρω δωρο στην ξαδερφη μου που γενναει το Μαιο. Μαλλον θα τον βαλω κι αυτον μεσα στο MyUKmail την επομενη φορα!

εγω τον ειχα παρει απο Αγγλια παμφθηνα λεμε...μαζι με ολα αυτα τα παρελκομενα!!!Τωρα το δανεισα και σε φιλη μου!!!Τελειος ετσι...επισης πετυχα σε πολυ καλη προσφορα και τον θερμαντηρα Αβεντ απλα δεν με βολεψε!!

Καλυτερος ο beaba!!

εμενα τον θερμαντηρα μου τον εκαναν δωρο στη γεννα, αλλα παιζει να το χρησιμοποιησα 1-2 φορες για να ζεστανω γαλα που ειχα βγαλει με το θηλαστρο. Τωρα το χω δωσει σε μια φιλη μου....ουτε κι αυτη το χρησιμοποιει πολυ βεβαια , γιατι και αυτη θηλαζει...ψιλοαχρηστο πηγε δλδ....

Διαφημίσεις

ναι ξεκινησαν και αυτοι΄..μου είπαν να της φοράω πάνα βρακάκι και κάθε μισή ώρα να πηγαίνουμε στην τουαλέτα...

αλλά χλωμό το βλέπω...αν δεν κατουρηθεί πάνω της για να το καταλάβει...

Καλησπερα και καληνυχτα ταυτοχρονα. Θα σου πω πως το κανουμε εμεις. Ειμαστε με βρακι ολη μερα και πανα μονο στον υπνο. Καλα τα παει. Δεν εχουμε καθολου ατυχηματα. Λοιπον για κανα 2 βδομαδες ΠΡΙΝ βγαλω πανα της την αλλαζα ΑΜΕΣΩΣ με το που εκανε και της ελεγα 'πω πω χαλια μπλιαξ η πανα. Βαλουμε καθαρη' ....να συνηθισει το στεγνο. Μετα που εβαλε βρακακι την πηγαινω ανα 2ωρο ή ανα 1 ωρα (αναλογα ποσο νερο εχει πιει, την παρακολουθω) και καθομαι απεναντι της και κανω και εγω να με βλεπει και να με ακουει. Ε, πηρε 2 μερες. Την τριτη εκανε και εκεινη. Τωρα κανει κανονικα οποτε παμε. Μεσα σε 1 λεπτο εχουμε κανει και οι δυο. Σκουπιζομαστε και αδειαζουμε/πλενουμε γιογιο μαζι. Προτιμαει βρακι απο πανα, και αν βραχει πανα εξω με τραβαει και μου λεει 'μαμα μπλιαξ πανα, φερε καθαρη'......τωρα πρεπει να σταθεροποιησουμε το σπιτι για να μεταφερθουμε στο τα κανω 'εκτος σπιτιου' και μετα για τον υπνο......καλη επιτυχια......παντως αυτο το κατουριεμαι παντου και τα κανω χαλια για να μαθω εμεις δεν το ειχαμε. Ειχε ατυχηματα αλλα οχι επιτηδες να την αφηνω εγω. Εμαθε με αλλο τροπο. Με τον τροπο του 'στεγνου' και ποσο ωραια αισθηση ειναι το στεγνο.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εμενα τον θερμαντηρα μου τον εκαναν δωρο στη γεννα, αλλα παιζει να το χρησιμοποιησα 1-2 φορες για να ζεστανω γαλα που ειχα βγαλει με το θηλαστρο. Τωρα το χω δωσει σε μια φιλη μου....ουτε κι αυτη το χρησιμοποιει πολυ βεβαια , γιατι και αυτη θηλαζει...ψιλοαχρηστο πηγε δλδ....

θερμαντηρας πηγε αρχηστος και σε μενα οσο δουλευα γαλα σκονη. Μολις πηγαμε γαλα φρεσκο/ψυγειο τον χρησιμοποιω ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατι στις 11 της δινω 300 μλ και μετα στις 8 αλλα τοσα και με βοηθαει πολυ.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...