Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μωρέ δεν την πιέζω καθόλου και θέλει πολύ να πηγαίνει!

αλλά τσίσα γιοκ.....ξέρω ότι κανονικά πρεπει να της βγάλω την πάνα για να κατουρηθεί και να το καταλάβει....

αλλά το σπίτι έχει χαλιά γμτ...και δεν μπορώ να περιμένω ως το καλοκαίρι νιωθω ότι αργήσαμε ήδη :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρέ δεν την πιέζω καθόλου και θέλει πολύ να πηγαίνει!

αλλά τσίσα γιοκ.....ξέρω ότι κανονικά πρεπει να της βγάλω την πάνα για να κατουρηθεί και να το καταλάβει....

αλλά το σπίτι έχει χαλιά γμτ...και δεν μπορώ να περιμένω ως το καλοκαίρι νιωθω ότι αργήσαμε ήδη :(

Σιγά ρε τι θα πάθει για 2-3 μήνες?

Φεβρουάριο έχουμε, Μάιο βγάλε τα χαλιά.

Πρέπει να κατοιυρηθεί πάνω της ρε παιδί μου, πως αλλιως θα καταλάβει τι πρέπει να κάνει?

Σιγά ρε τι θα πάθει για 2-3 μήνες?

Φεβρουάριο έχουμε, Μάιο βγάλε τα χαλιά.

Πρέπει να κατοιυρηθεί πάνω της ρε παιδί μου, πως αλλιως θα καταλάβει τι πρέπει να κάνει?

σωστά..μωρέ λες να το σταματήσω????? θα δω....

Κοίτα αν είναι να το αρχίσεις , να το αρχίσεις για καλά.

Δηλαδή μην κάνεις πισωγυρίσματα στο παιδί.

Αν θες να περιμένεις μέχρι το Μαίο, κάντο...............αλλά μετά άμα την ξεκινήσεις, μην την σταματήσεις .............απλά θα μαζεύεις κατρουλιά!!!!!!

Δεν παίζει η μάνα να μην ήθελε να το πάει στον παιδίατρο! 3 μέρες με 40 πυρετό... καμια μας δεν είναι τόοοοοοοοοοοοοοσο ψύχραιμη!

κι εγω ετσι λεω βρε Αερικο μου...η κοπελα εχει 3 παιδακια...αυτο ειναι το 3ο...Δεν γινεται να μην ειναι υποψιασμενη...

Τεσπα...μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε γιατι κι εγω δεν ξερω τι ακριβως προηγηθηκε...δυστυχως μονο την καταληξη και το οτι κατηγορουν την γιατρο...

Εγω παντως με 40 πυρετο δεν την αφηνα σπιτι...θα την πηγαινα γιατρο μετα το πρωτο 24ωρο!!

Ωχ...κριμα τι καημενο το κοριτσακι μωρε...οτι κι αν εφταιξε..συμπτωσεις η οχι...το λυπαμαι!!

Διαφημίσεις

Μπήκα για μια καληνύχτα κορίτσια. Έχω φουλ Σαββατοκύριακο.

Εμείς μόλις φάγαμε μεσημεριανό!!!! Γιατί η κυρία αποκοιμήθηκε γυρνώντας σπίτι οπότε την βάλαμε στο κρεβάτι... δεν υπολογίσαμε σωστά όμως... είχε κάνει διάρροια και έμεινε έτσι η πάνα 2.5 ώρες που κοιμόταν... κόλλησε στον κώλο της! σαν της μαιμούς είναι ο κώλος της... κλάααααααααμα... μέχρι να την συνεφέρουμε και να αρχίσει να κάνει δράση η verdal πήγε 5.15... να φάμε λέει ο μπαμπάς μας... να φαμε λέω κι εγώ η ηλίθια! Αμ έλα που εμείς είχαμε πατάτες φούρνου με μπιφτέκια κι εκείνη ρύζι με κοτόπουλο... σιγά μην έφαγε ρύζι! Έφαγε τις πατάτες μας... τουλάχιστον έφαγε και σταμάτησε και να πονάει και ο κώλος της (την είχα ξεβράκωτη 45 λεπτά να πάρει αέρα το κωλί!)

Χριστίνα 2 ερωτήσεις. Τι είναι η verdal?Για σύγκαμα?Είναι καλύτερη από sudocream? Χθες ξύπνησε ο γιος μου και ο πωπουδάκος του είε πληγές ανοιχτές. Κι ενώ του έβαζα της weleda με μάλωσε ο Λ να του βάλω sudocream και να αφήσω τις μ@λ@κίες για τη χημεία. Γι αυτό σε ρωτάω.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, κάνεις 2 φαγητά σπίτι 1 για τη μικρή και 1 για εσάς. Πολύ ζόρι το βρίσκω και αναρωτιέμαι γιατί το κάνεις.

Ε ναι αλλά για να κάνει βρογχοπνευμονία σημαίνει ότι είχε και βήχα! Δεν μπορεί να μην έκανε τίποτα ρε συ!

Κι όμως, έχει δίκιο η kinkajoujou... πυρετό 40, βήχα, συνάχι για όλα αυτά, δεν το πάμε στο γιατρό για μέρες (και για πολλά άλλα) για να μην πέσουμε θύματα της κλασσικής ιατρικής, και γιατί έχουμε τελειώσει γιατροί?Κάτι τέτοιο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Της μαγειρεύω ακόμα χώρια γιατί δεν θέλω να φάει ακόμα αλάτι κι εμείς δεν έχουμε καταφέρει να το κόψουμε :D Όμως... τείνει να το αναιρέσει μόνη της γιατί τον τελευταίο καιρό πετάω πολύ φαγητό δικό της... σήμερα ειδικά όμως έπρεπε να φάει ρύζι γιατί έχει διάρροια μάλλον από την αντιβίωση. Κι εμείς είχαμε μπιφτεκοπατάτες... έφαγε μόνο πατάτες μη #έσω το κ0λ0παίδι!

Η verdal είναι αλοιφή που βάζεις για ελαφριάς μορφής μύκητες και συγκάματα. Την χρησιμοποιώ κι εγώ γιατί έχω αλλεργία στις σερβιέτες (σε όλες όμως!!!) κι εξεπλάγην όταν μου την συνέστησε η παιδίατρος την πρώτη φορά που είδα σπυράκια στο πιπί της (από κακά αλλάγματα)... ε σήμερα που ο κώλος της έγινε σαν της μαιμούς και δεν μπορούσε όχι να κάτσει αλλά ούτε να την ακουμπάει το μπλουζάκι της την έβαλα και σε 10 λεπτά είχε κοπεί κάθε γκρίνια για τον πόνο στον πωπό... στη μία ώρα τη ρωτήσαμε πονάς; ναι... που; μας έδειξε τον πωπό... στη δεύτερη την ξαναρωτήσαμε πονάς; ναι... που; μας έδειξε τα δόντια :lol: είναι ακόμα κόκκινος αλλά δεν πονάει... μένει να φύγει ο ερεθισμός τώρα. Της έβαλα και τώρα το βράδυ και από πάνω την sudocream.

Εντάξει κι εγώ είμαι κατά τον πολλών φαρμάκων αλλά δεν παίζει να φτάσει το παιδί 40 και να μην το πάω παιδίατρο... τη Δευτέρα που αρρώστησε με 38,7 και δεν περίμενα για πρώτη φορά... την πήρα τηλέφωνο απλά και την ρώτησα τι ώρα ήταν το τελευταίο της ραντεβού για να πάμε να μας δει μετά... δεν της άφησα περιθώρια! ένστικτο; μπορεί... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω 3 24ωρα με το παιδί να ψήνεται!

Διαφημίσεις

Κι εγω ξεχωριστα θα του μαγειρευω....

μας ειπε ο γιατρος οτι τη διατροφη που κανουμε τωρα θα την κρατησουμε μεχρι το ετος. προς το παρον τα κανω ολα στον ατμο, εκτος απο μακαρονια και φακες που τα βραζω.

μετα το χρονο , φανταζομαι θα μας πει να του δινουμε οτι φαγητο εχουμε κι εμεις ε?

https://www.boohoo.com

απο δω...εχει 7 λιρες περιπου μεταφορικα...αλλα οχι ακομα...αυριο μεθαυριο....δες στο site με τις ηλεκτρονικες αγορες διπλα τι εγραψα :twisted:

ωωω...ενδιαφερον αυτο για την λιρα!!!

και θελω να χτυπησω κατι bonnie jean για την μικρη απο ebay απιστευτα!!

το boohoo το εβαλε η female...χμμμ...κοιταζα τα πανωφορια,δεν ειχα φτασει ακομη στα φορεματα κλπ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...