Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην παίρνεις και όρκο...!

η μάνα θα ήθελε σίγουρα να το πάει

αλλά η γιατρός μπορεί να ήταν της γνωστής σχολής...

άσε το 3-4 μέρες (να κάνει τον κύκλο του) και βλέπουμε...!

ελα μου ντε...πραγματικα δεν ξερω!!Γι αυτο και ρωταω εσας..που ειστε πιο εμπειρες...

Μου ειπαν αυτολεξει "η κορη της ταδε μπηκε νοσοκομειο απο βρογχοπνευμονια επειδη η παιδιατρος την ειχε 3 μερες χωρις αντιβιωση"

Καλημέρα τσούπρες! Κρύο πάλι σήμερα και διαβολεμένος αέρας, οπότε για μέσα μας κόβω, άντε κανένα σούπερ μάρκετ το πολύ (και στην επιστροφή καρότσι-μωρό-ψώνια-ανηφόρα κι αέρας κόντρα, πώς λέμε βίτσα, π***τσα και στενά παπούτσια, ένα τέτοιο πράμα :tongue:).

Νομίζω σε πνευμονία μπορούν να γυρίσουν πολλά πράγματα, π.χ. η γουρουνογρίπη, και είναι κάπως σοβαρή επιπλοκή. Χοντρικά αν θυμάμαι καλά μπορεί η γουρουνογρίπη να συναντήσει τον πνευμονιόκοκκο και να σε στείλουν με πνευμονία. Μπορεί κάτι αντίστοιχο να γίνεται κι εδώ. Μπορεί η γιατρός να ήθελε να το πάει συντηρητικά και να μην πάρει αντιβίωση το παιδί, αλλά τελικά έκανε επιπλοκή. Είναι λίγο ρίσκο αυτά τα πράγματα...

Παππουδογιαγιάδες κι εγώ δεν έχω πλέον, και μάλιστα η καημένη η γιαγιά έζησε και το θάνατο της κόρης της (μαμάς μου) και μετά πέθανε αυτή, δεν έχω ξαναλυπηθεί άνθρωπο στη ζωή μου τόσο πολύ.

Ρε κορίτσια, έχω αρχίσει και προβληματίζομαι με τη μικρή (εγώ η μάνα-φλου ;)). Υπάρχει περίπτωση να είναι υπερκινητική ή απλά φυσιολογικά περίεργη; Μιλάμε αυτό το παιδί δεν σταματάει ποτέ! Στο καθισματάκι φαγητού πρέπει να πειράξει όλα τα λουριά, να τα δαγκώσει, να ξεκολλήσει ότι είναι με βέλκρο, να γυρίσει ολόκληρη προς τα πίσω να δει τι έχει πίσω της κλπ. Στο ριλάξ πλέον γυρνάει μπρούμυτα, βάζει τα πόδια κόντρα, κουνιέται πάνω-κάτω και χοροπηδάει το ριλάξ κι αυτή χαίρεται. Στο θηλασμό κάθε 2 λεπτά πρέπει να σταματήσει, να τεντωθεί ολόκληρη προς τα πίσω να δει τι παίζει. Όταν πίνει με μπιμπερό χτυπιέται, τεντώνεται, ανασηκώνεται, βγάζει το μπιμπερό από το στόμα και πατάει τη θηλή και πιτσιλιέται με το γάλα και λοιπά όμορφα. Στη μπανιέρα της πιάνεται από την μπροστινή άκρη και προσπαθεί να σηκωθεί όρθια, το ίδιο και στο καρότσι. Τα βράδια ξυπνάει, και όπως είναι μισοκοιμισμένη γυρνάει στα 4 και κουνιέται μπρος-πίσω και φωνάζει. Γενικά όλα πλέον έχουν γίνει αγώνας, παλεύω να τη σταματήσω να κουνιέται να την ταΐσω, πλύνω, αλλάξω. Είδα το κοριτσάκι μιας φίλης (λίγο μεγαλύτερο βέβαια) και καμία σχέση, πολύ πιο ήρεμη. Δεν έχω και εμπειρία από άλλα μωρά τέτοιας ηλικίας, και αναρωτιέμαι, είναι νορμάλ ή την έχει τσιμπήσει καμιά μύγα;;;; :roll:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Επειδη δεν μιλουσα με την ιδια την μητερα....δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα συγκεκριμενα!!

Τι να πω...ο θεος να φυλαει!!

Kinkajoujou...εχω εγω παρομοια εμπειρια απο μωρα τετοιας ηλικιας:mrgreen::mrgreen:Την κορη μου που περναει την Πατατινα σου 1 μηνα...Τα ιδια ακριβως κανει..Μην ανησυχεις!Η δικια μου δεν βαζει κωλο κατω...συν οτι πλεον σκαρφαλωνει οιπου βρει...!!!

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, έχω αρχίσει και προβληματίζομαι με τη μικρή (εγώ η μάνα-φλου ;)). Υπάρχει περίπτωση να είναι υπερκινητική ή απλά φυσιολογικά περίεργη; Μιλάμε αυτό το παιδί δεν σταματάει ποτέ! Στο καθισματάκι φαγητού πρέπει να πειράξει όλα τα λουριά, να τα δαγκώσει, να ξεκολλήσει ότι είναι με βέλκρο, να γυρίσει ολόκληρη προς τα πίσω να δει τι έχει πίσω της κλπ. Στο ριλάξ πλέον γυρνάει μπρούμυτα, βάζει τα πόδια κόντρα, κουνιέται πάνω-κάτω και χοροπηδάει το ριλάξ κι αυτή χαίρεται. Στο θηλασμό κάθε 2 λεπτά πρέπει να σταματήσει, να τεντωθεί ολόκληρη προς τα πίσω να δει τι παίζει. Όταν πίνει με μπιμπερό χτυπιέται, τεντώνεται, ανασηκώνεται, βγάζει το μπιμπερό από το στόμα και πατάει τη θηλή και πιτσιλιέται με το γάλα και λοιπά όμορφα. Στη μπανιέρα της πιάνεται από την μπροστινή άκρη και προσπαθεί να σηκωθεί όρθια, το ίδιο και στο καρότσι. Τα βράδια ξυπνάει, και όπως είναι μισοκοιμισμένη γυρνάει στα 4 και κουνιέται μπρος-πίσω και φωνάζει. Γενικά όλα πλέον έχουν γίνει αγώνας, παλεύω να τη σταματήσω να κουνιέται να την ταΐσω, πλύνω, αλλάξω. Είδα το κοριτσάκι μιας φίλης (λίγο μεγαλύτερο βέβαια) και καμία σχέση, πολύ πιο ήρεμη. Δεν έχω και εμπειρία από άλλα μωρά τέτοιας ηλικίας, και αναρωτιέμαι, είναι νορμάλ ή την έχει τσιμπήσει καμιά μύγα;;;; :roll:

Μωρε ποιον μου θυμιζει...ποιον μου θυμιζει....α ναι! Το γιο μου! :tongue::tongue::tongue:

Βρε κοριτσια...

να ρωτησω κατι???

Ενα κοριτσακι λιγο μικροτερο απο την δικια μου,κορη συγγενους μας,μπηκε στο νοσοκομειο λογω βρογχοπνευμονιας γιατι λεει ειχε πυρετο 40 επι 3 μερες και η γιατρος δεν εδινε αντιβιωση!!

Αυτο ισχυει??

Εγώ προσωπικά ξέρω πότε το παιδί μου έχει κάτι παραπάνω εκτός από απλή ιωσούλα. Και χτες την πήγα στον γιατρό και μόλις με βλέπει μου λέει "πάλι εδώ?" (με ξέρει ότι είμαι υστερικιά).

Έλα ντε που όμως πάντα έχω δίκιο και το "βουλώνει" μετά.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώνεις βραδυνό πυρετό και μάλιστα τόσο ψηλό και να είναι απλή ίωση.

Πριν 2 χρόνια έτσι ήμουνα επί 4-5 ημέρες και ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin ο παθολόγος που με έβλεπε, έλεγε δεν έχεις τίποτε.

Ώσπου έφτασε Κυριακή βράδυ και κόντευα να πάω καλιά μου και φώναξα τον παιδίατρο:lol::lol: (μένει απέναντι μου και είναι εύκαιρος).

Και αφού με εξέτασε ο άνθρωπος μου λέει επί λέξη "Τι αντιβίωση σου βρίσκεται πρόχειρη ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μέσα στο σπίτι?"

Μόνο του παιδιού είχα μια ξεχασμένη claripen και μου λέει πάρτη τώρα σε διπλάσια δοσολογία (αφού ήταν η παιδική ).

Είχα μια καραμπινάτη βροχγίτιδα και στο παρά τσακ γλίτωσα το νοσοκομείο.

Βέβαια αυτή η ιστορία μου έκανε ζημιά στους πνεύμονες (βρογχεκτασίες), θα το έχω για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα πρέπει να προσέχω πολύ.

Πας τώρα να τον πλακώσεις στο ξύλο το κωλο-γιατρό ή δεν πας?

Δεν παίζει η μάνα να μην ήθελε να το πάει στον παιδίατρο! 3 μέρες με 40 πυρετό... καμια μας δεν είναι τόοοοοοοοοοοοοοσο ψύχραιμη!

Κιουλτάκι... το έχεις συζητήσει με τον παιδικό ώστε να το κάνετε σε συνεργασία και να σε καθοδηγήσουν;

Διαφημίσεις

Δεν παίζει η μάνα να μην ήθελε να το πάει στον παιδίατρο! 3 μέρες με 40 πυρετό... καμια μας δεν είναι τόοοοοοοοοοοοοοσο ψύχραιμη!

μην βάζεις στοίχημαααααααα έχω παράδειγμα από παραδίπλα πρόσφατο... ;) στο βωμό του να μην πέσει το παιδί θύμα της κλασικής ιατρικής...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ε ναι αλλά για να κάνει βρογχοπνευμονία σημαίνει ότι είχε και βήχα! Δεν μπορεί να μην έκανε τίποτα ρε συ!

Κιουλτάκι... το έχεις συζητήσει με τον παιδικό ώστε να το κάνετε σε συνεργασία και να σε καθοδηγήσουν;

ναι ξεκινησαν και αυτοι΄..μου είπαν να της φοράω πάνα βρακάκι και κάθε μισή ώρα να πηγαίνουμε στην τουαλέτα...

αλλά χλωμό το βλέπω...αν δεν κατουρηθεί πάνω της για να το καταλάβει...

harlow????? καμιά συμβουλή πώς κοβουμε την πάνα?????

5 μέρες τώρα καθόμαστε στην τουαλέτα με πολύ χαρά αλλά τσίσα δεν κάνουμε..τουβλάκια παιζουμε πάντως :)

Κάθε παιδί κόβει την πάνα με το δικό του τρόπο.

Άλλα σε 3 μέρες, άλλα σε 3 μήνες.

Βασικά καλό είναι να γίνεται καλοκαίρι αυτή η δουλειά.

Εγώ είχα πολύ μεγάλους σελτέδες και τους έστρωνα στον καναπέ που καθότανε, οπότε μόλις έκανε τσίσα δεν τα ανεχότανε και έκλαιγε να την αλλάξουμε.

Την έβαζα και στο γιογιό και στην τουαλέτα και ότι γινότανε γινότανε.

Γενικώς δεν τη πίεσα ιδιαίτερα, έλεγα -έλα πάμε στην λεκάνη.

Μου έλεγε π.χ. δεν θέλω να κάνω, και της έλεγα -οκ μην κάνεις, πάμε να δώσουμε τα χαιρετίσματά μας στην "κυρία λεκάνη" και σηκώνεσαι.

Όταν πήρα χαμπάρι ότι την βραδυνή πάνα την έβγαζε στεγνή έκανα το εξής: Με το που άνοιγε το μάτι της το πρωί την βούταγα και την έβαζα κατευθείαν στην λεκάνη , οπότε και κατούραγε αμέσως τα βραδυνά τσίσα.

Στην δικιά μου περίπτωση την βραδυνή πάνα την εκοψε μαχαίρι μέσα σένα βράδυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...