Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγω παλι δεν θελω να σκεφτομαι.. Η γιαγια μου ειναι 87 και τα τελευταια 2 χρονια μας εχει κανει τη ζωη πατινι.. Αλτσχαϊμερ.. Μεχρι και φωτια κοντεψε να μας βαλει..

Αλλα ξερω πως οταν "φυγει" θα μου κοστισει, οποτε προτιμω να μην το σκεφτομαι! Δεν λεω πως σε εσας δεν κοστιζει, ε? Ισα - ισα που ξερω πως στεναχωριεστε.. Απλα εγω εχω βρει αυτον τον τροπο να προφυλασσω τον εαυτο μου.. Σωστος - λαθος.. δεν ξερω! Με εχει βολεψει παντως!

Καλο κουραγιο Χαρλοου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νίτσα μου, έχω να σου πω διάφορα για τον μικρό σου - γραφή, δυσλεξία, α τεστ κ.λ.π. αλλά δεν έχω χρόνο, θα μπω αργότερα! δεν νομίζω όμως (απ' ότι έχεις πει) ότι το παιδί έχει πρόβλημα...

σας φιλώ όλες!

Ήρθα για λίγο γιατί έχουμε επίσκεψη...

Ζούπυ με ενδιαφέρουν πάρα πολύ αυτά που έχεις να πεις, μην τα κρατάς μέσα σου. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Εγω παλι δεν θελω να σκεφτομαι.. Η γιαγια μου ειναι 87 και τα τελευταια 2 χρονια μας εχει κανει τη ζωη πατινι.. Αλτσχαϊμερ.. Μεχρι και φωτια κοντεψε να μας βαλει..

Αλλα ξερω πως οταν "φυγει" θα μου κοστισει, οποτε προτιμω να μην το σκεφτομαι!

Είναι δύσκολο όταν φεύγει κπ δικός σου άνθρωπος και ειδικά όταν είναι νέος. Όταν είναι μεγάλος λες ησύχασε, έζησε τη ζωή του κλπ κλπ αν και είναι σκληρό κι αυτό. Η ζωή είναι γλυκιά...

Εμένα έχουν συγχωρεθεί και οι 2γιαγιάδες μου.

Η μαμά της μαμάς μου η οποία και μας μεγάλωσε, πέθανε στο δρόμο πάνω σε ηλικία 60ετ. Η καϋμένη, πόσο μου έχει λείψει... και πόσες φορές την έχω σκεφτεί. Τράβηξε πολλά, πάρα πολλά. Την ταλαιπώρησαν. Περάσαν 13 χρόνια. Μετά από 2χρόνια πέθανε και η άλλη γιαγιά 85ετ., στο χωριό, την οποία τη βλέπαμε 1φορά το χρόνο που ανεβαίναμε. Πολλά προβλήματα υγείας. Δυνατή γυναίκα, με κύρος. Όλοι τη σέβονταν και τη φοβούνταν συνάμα. Έπιανε την πέτρα και την έκανε σκόνη. Στα τελευταία της βέβαια είχε σαλέψει κι έλεγε διάφορα... Πόσο μας αγαπούσε, κάθε φορά που πηγαίναμε με δάκρυα μας υποδεχόταν και με δάκρυα μας αποχαιρετούσε. Ο παππούς πέθανε πριν 3χρόνια 97ετ., ψηλός άντρας δυνατός. Αλλά είχε πάθει τύφλωση λόγω καταρράκτη και τα τελευταία χρόνια δεν έβλεπε. Ήρωας η θεία μου, τον περιποιόταν μέχρι τα τελευταία του.

Να αυτό δε θέλω. Να γίνω βάρος στα παιδιά μου αργότερα..

Διαφημίσεις

δεν πρόλαβα να σας διαβάσω.

η προγιαγιά μου 101-102. σας έφαγε λάχανο.

είμαστε καλά. καθαρίζω από το πρωί. με έπιασε μανία. πάω για απογευματινό και σας ξαναέρχομαι.

μάκια

δεν πρόλαβα να σας διαβάσω.

η προγιαγιά μου 101-102. σας έφαγε λάχανο.

είμαστε καλά. καθαρίζω από το πρωί. με έπιασε μανία. πάω για απογευματινό και σας ξαναέρχομαι.

μάκια

Οοοοοοοοο :eek:

πετυχαίνω τη νοικοκυρά συμπεθέρα μ'! Αιωνόβια η γιαγιά...

Πάω για μπάνιο..

Εμείς μόλις φάγαμε μεσημεριανό!!!! Γιατί η κυρία αποκοιμήθηκε γυρνώντας σπίτι οπότε την βάλαμε στο κρεβάτι... δεν υπολογίσαμε σωστά όμως... είχε κάνει διάρροια και έμεινε έτσι η πάνα 2.5 ώρες που κοιμόταν... κόλλησε στον κώλο της! σαν της μαιμούς είναι ο κώλος της... κλάααααααααμα... μέχρι να την συνεφέρουμε και να αρχίσει να κάνει δράση η verdal πήγε 5.15... να φάμε λέει ο μπαμπάς μας... να φαμε λέω κι εγώ η ηλίθια! Αμ έλα που εμείς είχαμε πατάτες φούρνου με μπιφτέκια κι εκείνη ρύζι με κοτόπουλο... σιγά μην έφαγε ρύζι! Έφαγε τις πατάτες μας... τουλάχιστον έφαγε και σταμάτησε και να πονάει και ο κώλος της (την είχα ξεβράκωτη 45 λεπτά να πάρει αέρα το κωλί!)

βρε αερικάκι πολλά παιδάκια παρουσιάζουν αλλεργία στην αντιβίωση και αυτο εκδηλώνεται με εμετό ή διάρροια....

πάρε ένα τηλέφωνο γιατρό μήπως...λέω εγώ τώρα

η δικιά μου μόλις έφαγε ένα γιαούρτι πρόβειο 300 γρ..δεν είχα μικρό και ό,τι ανοιγει πρέπει να το τρώει όλο.....γκρρρρρρρρ

σιγά μην της δώσω και βραδυνό ε???

γιαγιάδες δεν έχωωωωωωωω...και η ζωίτσα μια έχει δυστυχώς!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια...

να ρωτησω κατι???

Ενα κοριτσακι λιγο μικροτερο απο την δικια μου,κορη συγγενους μας,μπηκε στο νοσοκομειο λογω βρογχοπνευμονιας γιατι λεει ειχε πυρετο 40 επι 3 μερες και η γιατρος δεν εδινε αντιβιωση!!

Αυτο ισχυει??

Καλα..ρωταω για να μαθαινω ετσι??

Μεχρι τωρα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν αφηνουμε το παιδι τοσες μερες με τοσο υψηλο πυρετο...αλλα ας πουμε μονο η αντιβιωση ειναι ο τροπος αντιμετωπισης???

Θελω να πω...μετραει αυτος σαν σοβαρος λογος που το παιδι μπηκε νοσοκομειο????Επειδη δεν πηρε αντιβιωση??

Βρε κοριτσια...

να ρωτησω κατι???

Ενα κοριτσακι λιγο μικροτερο απο την δικια μου,κορη συγγενους μας,μπηκε στο νοσοκομειο λογω βρογχοπνευμονιας γιατι λεει ειχε πυρετο 40 επι 3 μερες και η γιατρος δεν εδινε αντιβιωση!!

Αυτο ισχυει??

Καλα..ρωταω για να μαθαινω ετσι??

Μεχρι τωρα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν αφηνουμε το παιδι τοσες μερες με τοσο υψηλο πυρετο...αλλα ας πουμε μονο η αντιβιωση ειναι ο τροπος αντιμετωπισης???

Θελω να πω...μετραει αυτος σαν σοβαρος λογος που το παιδι μπηκε νοσοκομειο????Επειδη δεν πηρε αντιβιωση??

μάλλον για την βρογχοπνευμονία μπήκε..όχι για την αντιβίωση

πώς αλλιώς περναει αν δεν πάρεις σε αυτήν την περίπτωση?

καλησπέρα αλλοπρόσαλλες...

εγώ... παπουδογιαγιάδες... τους έχασα όλους νωρίς... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

ο γιος μου έχει μόνο τις δυο γιαγιάδες του...

χθες που ήμουνα σ' ένα παιδικό πάρτυ, μίλαγα με δυό μπαμπάδες που ως παιδιά είχαν ακριβώς την ίδια πορεία με τις... ιώσεις (λόγω χρόνιας ιγμορίτιδας) όπως ο γιος μου!

ελάχιστα κατάφεραν με την αντιβίωση... μου μίλησαν για παρακέντηση... θα δούμε!

νίτσα, είναι όντως πολλά αυτά που θέλω να σου πω - κάποια γενικά πράγματα βέβαια, δεν ξέρω το παιδί σου (ξέρω μόνο λιγουλάκι εσένα)...

συν τοις άλλοις, έχω πια - μετά από τόσες ώρες διδασκαλίας - μια μικρή, "πρακτική" εμπειρία...

και πολλές πολλές ώρες συζήτησης (άρα έμεσης ενημέρωσης) από ψυχολόγους και παιδαγωγούς που έχω τριγύρω μου!

μάλλον για την βρογχοπνευμονία μπήκε..όχι για την αντιβίωση

πώς αλλιώς περναει αν δεν πάρεις σε αυτήν την περίπτωση?

ελα μου ντε...πραγματικα δεν ξερω!!Γι αυτο και ρωταω εσας..που ειστε πιο εμπειρες...

Μου ειπαν αυτολεξει "η κορη της ταδε μπηκε νοσοκομειο απο βρογχοπνευμονια επειδη η παιδιατρος την ειχε 3 μερες χωρις αντιβιωση"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...