Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς επιστρέψαμε πριν λίγο απο την Πέη και την Μαία και ήπιαμε γ(ι)αλ(ι)ά και ξεραθήκαμε :lol:

Νίτσα αυτό με την αντίστροφη φορά των γραμμάτων ίσως πρέπει να το κοιτάξετε... όταν ζωγραφίζει κύκλο το κάνει και αυτό ανάποδα; Το μολύβι το πιάνει κανονικά και γράφει ή κάνει τίποτα περίεργο με το χέρι του;

Όχι τον κύκλο τα σχήματα τα κάνει κανονικά. Τέλη Μαρτίου θα πάμε για το α-τεστ και θα ξέρουμε αν είναι δυσλεξία..

Θα τους κάνω πρωινό και θα ξεκινήσει την εξάσκηση..

κι εγώ τα μαθηματικά στον μπαμπά θα τα φορτώσω αλλά θα του φορτώσω και τα αγγλικά :D με όλα τα άλλα δεν θα έχω πρόβλημα μέχρι το γυμνάσιο :roll:

Μαθηματικά κι εγώ εννοείται στο Γιάννη...είναι άσσος, εγώ σκράπας τελείως:lol:

Αγγλικά εγώ...ο Γ. ντεν κατέχει...

Ετοιμάζω πρωινό στα παιδάκια μου και ακούμε ταυτόχρονα ΝΑΜΑ στον Η/Υ, ο σύζυξ έχει πάει για δουλειά... τα παιδιά τρέχουν και παίζουν και το σπίτι πεντακάθαρο με όλα τα παράθυρα ορθάνοιχτα και θέα Πάρνηθα... Τι ωραία ατμόσφαιρα...

Εσείς ακόμα κοιμάστε?

Καλημέρα!Νίτσα μου εγώ έχω ώρα που ξύπνησα!

Ήπια καφέ με τον αντρούλη μου άλλαξα, έντυσα, τάισα, κι ετοιμάζομαι για βόλτα οικογενειακώς.

Χθες πέρασα πάρα πάρα πολύ ωραία. Είχα πολύ καιρό να βρεθώ με τα κορίτσια και μιλάμε, βρεθήκαμε στις 21:00 και φύγαμε στις 01:00. Όλο το μαγαζί άκουσε τα γέλια μας.

Πάντως, πραγματικά, θυμόμασταν τι κάναμε στη δουλειά και καταλήξαμε ότι ήταν σαν 5ήμερη:rolleyes:

Ο γραφικός του χαρακτήρας είναι απαίσιος, τα πεζά του είναι τεράστια και τα γράφει με ανάποδη φορά, δυσκολεύεται να αφήσει κενά και μονίμως σβήνει κ ξαναγράφει δημιουργώντας μουντζούρες...Φοβάμαι ότι μέχρι το Σεπ. δεν θα τον έχει βελτιώσει κι έχω αγχωθεί! Τι λέτε? είναι υπερβολή?

Μην ανησυχείς, αν απλά κάνει άσχημα γράμματα. Ο αδερφός μου έκανε τόσο απαίσια, που όταν άφηνε σημείωμα, κάναμε οικογενειακό συμβούλιο για να καταλάβουμε τι λέει:mrgreen:. Και τώρα είναι δάσκαλος.

πλακα κανεις?

για στειλε κανα λινκ!

αυτες ειναι δουλειες φιλε....να παιζεις ολη μερα στο νετ, και να σε πληρωνουν και απο πανω!

τιβι που κανει?

Την έχω πετύχει...είμαι στο μπλογκ της αλλά δεν έχει πολύ κίνηση... και από ότι την έχω παρακολουθήσει είναι της σχολής vbac όχι εμβόλια φυσικός τοκετός στο σπίτι κτλ.

οχι καλε......Ιατρικη εχει τελειωσει νομιζω κι επισης εκανε ραδιοφωνικες εκπομπες στην Σαλονικη!

Ο συζυγος ειναι δημοσιογραφος...Μανος Αντωναρος.

Απο αυτο το blog εγινε τοσο γνωστη...

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έχει δλδ τον Ευάγγελο Αντώναρο κουνιάδο?Ιιιιιιιιιιιιιι η πιο αποτυχημένη επιλογή εκπροσώπου κυβερνητικού ever. Που δεν ήθελε να πληρώσει και εισιτήριο στο πλοίο γιατί λέει ήταν βουλευτής. Χοχοχοχοχο

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε? εγώ πολύ τρέξιμο σήμερα... πάλι...!

νίτσα μου, έχω να σου πω διάφορα για τον μικρό σου - γραφή, δυσλεξία, α τεστ κ.λ.π. αλλά δεν έχω χρόνο, θα μπω αργότερα! δεν νομίζω όμως (απ' ότι έχεις πει) ότι το παιδί έχει πρόβλημα...

σας φιλώ όλες!

καλημέρααααααααα..περιμένω την harlow για καφέ!!!!!

να δω θα έρθει??

να δεν βλέπεις........τσακίστηκα..............άσε και τα'παμε οι δυο μας, μην ψυχοπλακώσω και τις άλλες.

Στο μεταξύ ήθελα να αλλάξω στρώμα στο κρεβάτι μου και είπα να το πουλήσω αυτό πουλήσω αφού είναι σε άριστη κατάσταση, έχω και την απόδειξη αγορά τους ακόμα.

Και βρέθηκε μια κοπέλα που το ήθελε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και πριν από λίγο μ ου έστειλε φορτηγό και το πήρε.

Δηλαδή εν ολίγοις μέχρι να μου φέρουν το άλλο θα κοιμάμαι στο πάτωμα???????????????????:lol::lol::lol::lol:

Δεν μπορεί να μου συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα:lol::lol::lol::lol:

Δηλαδή αν ανοίξω κα'να θεμάτακι δίπλα δεν πρόκειτα να με πιστέψει κανείς. θα φάω το κράξιμο της ζωής μου.............και ίσα που θα ζητήσω εγώ η ίδια να με μπανάρουνε γιατί όπως λέει κι ένας φίλος μου............. "ούτε σε ταινία του Αλμοδοβαρ δεν γίνονται αυτά που σου συμβαίνουν εσένα":lol::lol::lol::lol:

Τι έγινε ρε Χάρλοου; Γιατί δεν πήγες για καφέ; :confused: Μόλις έκατσα! Και η μέρα είναι ακόμα μεγάααααααλη!

Μην ανησυχείς, αν απλά κάνει άσχημα γράμματα. Ο αδερφός μου έκανε τόσο απαίσια, που όταν άφηνε σημείωμα, κάναμε οικογενειακό συμβούλιο για να καταλάβουμε τι λέει:mrgreen:. Και τώρα είναι δάσκαλος.

Συμφωνω...ο γραφικος χαρακτηρας ειναι σχετικος οσον αφορα την εξελιξη ενος παιδιου!!Δειτε τους γιατρους π.χ

Την έχω πετύχει...είμαι στο μπλογκ της αλλά δεν έχει πολύ κίνηση... και από ότι την έχω παρακολουθήσει είναι της σχολής vbac όχι εμβόλια φυσικός τοκετός στο σπίτι κτλ.

Αυτη που λες ειναι η yogamama...η ολιβια καμια σχεση..οχι τοσο εντονα τουλαχιστον!!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έχει δλδ τον Ευάγγελο Αντώναρο κουνιάδο?Ιιιιιιιιιιιιιι η πιο αποτυχημένη επιλογή εκπροσώπου κυβερνητικού ever. Που δεν ήθελε να πληρώσει και εισιτήριο στο πλοίο γιατί λέει ήταν βουλευτής. Χοχοχοχοχο

ναι,ναι...αυτος!!χαχα...ο αδελφος του τελειως αλλος...απο τα γραφομενα του δηλαδη...αλλη φαση!!

Διαφημίσεις

Τι έγινε ρε Χάρλοου; Γιατί δεν πήγες για καφέ; :confused:

Η γιαγιά δεν μπορεί να κουνηθεί ρουπι από το κρεβάτι πλέον, η κακομοίρα ουρλιάζει από τον πόνο αν την ακουμπήσεις.

Βρήκα μια γυναίκα εδώ της γειτονιάς να της δώσω ένα μεροκάματο να με βοηθήσει για σήμερα.

Κανόνισα αύριο να την πάω στη θεία μου με ιδιωτικό ασθενοφόρο.

Και τι θα κάνει δηλαδή κι εκεί η γρια? Αντί να πονάει στον Πειραιά θα πονάει στην Βάρη.

Όλο λέει να πεθάνει και γιατί δεν με αφήνετε να πεθάνω κι άλλες "χαριτωμενιές".

Κι εσείς τι την κρατάτε και δεν την αφήνετε; Τα ίδια λέει και η δική μας γιαγιά... την στείλαμε στο χωριό στην κόρη της τουλάχιστον αν αποφασίσει να μας αφήσει να μην βλέπει κεραίες τηλεόρασης αλλά δέντρα ;) 90 χρονών η δική μας.

Ποιος την κρατάει ρε αερικούλι?

Κακία αυτό που θα πω αλλά θα ανακουφιστεί πολύ η θεία μου άμα πεθάνει η γιαγιά.............αλλά είναι αλήθεια..... δεν γινότανε να μην πονάει μόνο ρε γαμώτο? τρελλαίνομαι που την ακούω να βογκάει από τους πόνους.

Σας ρίχουμε στ'αυτιά..............101 η δικιά μας.

Δεν είναι κακία... εγώ κάθε φορά που"φεύγει" μεγάλος ταλαιπωρημένος άνθρωπος αυτό ακριβώς σκέφτομαι... τη λύτρωση αυτών που μένουν και του ίδιου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...