Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες μου ότι δεν έχεις πέσει ποτέ πάνω της; Ξεκίνησε ως απλή blogger και τώρα κάνει και tv και έχει και φόρουμ :) που συναγωνίζεται το parents :lol:

πλακα κανεις?

για στειλε κανα λινκ!

αυτες ειναι δουλειες φιλε....να παιζεις ολη μερα στο νετ, και να σε πληρωνουν και απο πανω!

τιβι που κανει?

πες μου ότι δεν έχεις πέσει ποτέ πάνω της; Ξεκίνησε ως απλή blogger και τώρα κάνει και tv και έχει και φόρουμ :) που συναγωνίζεται το parents :lol:

και πάνω που πήγαινα να κλείσω τα ρημαδομάτια μου!:twisted:

Διαφημίσεις

η Ολιβια εγραφε παλιοτερα και στο parents.

Με το ονομα mamoli αν δεν απτωμαι!!

μαρη Ραννια...ειναι και στο Πρωινο μου καποιες φορες(ασχετο αν δεν την εχω δει ποτε) κι εκπομπη κανει ιντερνετικη(κι αυτη δεν την εχω καταφερει μεχρι τωρα)

Διαφημίσεις

οχι καλε......Ιατρικη εχει τελειωσει νομιζω κι επισης εκανε ραδιοφωνικες εκπομπες στην Σαλονικη!

Ο συζυγος ειναι δημοσιογραφος...Μανος Αντωναρος.

Απο αυτο το blog εγινε τοσο γνωστη...

mamoli ειναι μια κοπελα 27 χρονων απο ο,τι ειδα...αυτη ειναι?

Καλα, ασχετο Marsy...εφτιαξα φακες σημερα στο beaba με το ειδικο εξαρτηματακι! Αισχος! Σε δυο κυκλους και ηταν κοτρωνια μιλαμε! αυτο ηθελε 4 κυκλους σιγουρα για να γινει! :(

οχι καλε......Ιατρικη εχει τελειωσει νομιζω κι επισης εκανε ραδιοφωνικες εκπομπες στην Σαλονικη!

Ο συζυγος ειναι δημοσιογραφος...Μανος Αντωναρος.

Απο αυτο το blog εγινε τοσο γνωστη...

A , τωρα καταλαβα ποια λες....αυτος ο Αντωναρος ειναι αδερφος του Αντωναρου του εκπροσωπου τυπου της ΝΔ....την ειχα πετυχει καποια στιγμη οταν ημουν εγκυος....

καληνυχτα Ζωπυρον!Καλη ξεκουραση

Ραννια...εγω τετοιο τολμημα στον beaba δεν εχω κανει ακομη..χαχα.Πιστευω οτι δεν θα γινουν καλες οποτε το ξεχναω προς το παρον...Ας τις μαγειρεψουμε κλασσικα μωρε τις φακουλες...δεν θα παθουμε τιποτε!!

Αυτη ειναι...τοσο ειναι 27-28 ετων!!Ναι,κι ο κουνιαδος ειναι ο εκπροσωπος τυπου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...