Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ακριβως και εγω με τον ιδιο τροπο κοιμιζω τον δικο μου ΕLL. Αν φυγω απο το δωματιο γινεται ο κακος χαμος και παει ο υπνος περιπατο. Οποτε τον χαλαρωνω και κανω οτι κοιμαμαι και αυτος κανει τα δικα του χτυπιεται αριστερα χτυπιεται δεξια αλλαζει 182 στασεις στην πανω πλευρα του κρεβατιου μετα στην κατω και μοιλς βγαλει ολη την υπερενταση του και ενω εσυ πιστευεις οτι δεν θα κοιμηθει ποτε ετσι οπως κανε,ι ξαφνικα κλεινει τα ματια και κοιμαται.

Ναι αμα αρχισω να της μιλαω/τραγουδαω κλπ μονο υπνο δεν θα κανει. Παρτι ισως. Αδιαφορω εντελως και ηρεμω εγω και ηρεμει και εκεινη μετα απο λιγο. Καμια φορα μου χαιδευει εκεινη λιγο τα μαλλια και μετα ρυθμικη ανασα και γεια σας. Αλλα οχι παντα. Πολλες φορες τα καταφερνει μονη της. Μετα που εβγαλα το καγκελο πρεπει να παω μεσα καποιες φορες γιατι βγαινει απο το κρεββατι.....σημερα μαλλον κοιμηθηκε μονη τελικα.....:mrgreen:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α καλα εγω αν φυγω Ελλ κοβει βολτες μεσα στο σπιτι. Δεν καθεται με τιποτα μονος του στο δωματιο του. Κανουμε τις αγκαλιτσες μας και χαλαρωνουμε σιγα σιγα και λεει η μαμα ονειρα γλυκα και μεγεμενα οπως ελεγε και σε εμενα η γιαγια μου και μετα δεν ξαναμιλαω, κανω τον ψοφιο χοβιο οτι κοιμαμαι!!!!!!

Άμα δεν μου πεις όνομα έτσι θα σε λέω :P :p :P

δεν θα υποκύψω στις πιέσεις σου!:rolleyes:

Εμένα μαρή τσουτσού μ' άφησες στην απ'όξω... ε βέβαια... λες μικρή κι ανόητη είναι τι να την κάνουμε!!!:roll:

εχθές όταν το συζητάγαμε, σε ποιόν ουρανό πέταγες?:mrgreen:

Καλα εμενα ο δικος μου δεν χρειαζεται να δει Ασκητη. Δεν θελει ΟΥΤΕ τωρα η μικρη να τον βλεπει ουτε με μποξερακι.....

εγώ είμαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τον μικρό οπότε μοιραία πολλές φορές με βλέπει γυμνή:roll: ο άντρας μου δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά γενικά το αποφεύγει...

καλησπέρα ράννια!

τι κάνετε βρε κόρες? πριν λίγο μπήκα στο σπίτι! ήμαρτον πια, από τις 7 στο πόδι, νοιώθω ερείπιο!:twisted:

Εμείς επιστρέψαμε πριν λίγο απο την Πέη και την Μαία και ήπιαμε γ(ι)αλ(ι)ά και ξεραθήκαμε :lol:

Νίτσα αυτό με την αντίστροφη φορά των γραμμάτων ίσως πρέπει να το κοιτάξετε... όταν ζωγραφίζει κύκλο το κάνει και αυτό ανάποδα; Το μολύβι το πιάνει κανονικά και γράφει ή κάνει τίποτα περίεργο με το χέρι του;

κι εγώ τα μαθηματικά στον μπαμπά θα τα φορτώσω αλλά θα του φορτώσω και τα αγγλικά :D με όλα τα άλλα δεν θα έχω πρόβλημα μέχρι το γυμνάσιο :roll:

Διαφημίσεις

Νίτσα αυτό με την αντίστροφη φορά των γραμμάτων ίσως πρέπει να το κοιτάξετε... όταν ζωγραφίζει κύκλο το κάνει και αυτό ανάποδα; Το μολύβι το πιάνει κανονικά και γράφει ή κάνει τίποτα περίεργο με το χέρι του;

Καπου το ειχα διαβασει αυτο.. Γιατι ομως?

Καλησπερα κοριτσακια! Εμεις βαλαμε για υπνο το ταλιμπανακι αλλα εχει ηδη σηκωθει 2 φορες.. Δυσκολη νυχτα και παλι (Μακροπουλος!! :lol:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Λοιπόν για να καταλάβει η Νίτσα μας όμως βρήκα ένα ωραίο pdf για την δυσγραφία και την δυσπραξία (κάνε κι ένα search στο ιντερνετ). Σου επισημαίνω Νίτσα ότι αν συμβαίνει ένα μόνο από τα συμπτώματα δεν μιλάμε οπωσδήποτε για διαταραχή απλώς το έχουμε στο νου μας και το παρακολουθούμε... αν συνυπάρχουν δύο... μιλάμε με παιδοψυχολόγο για να επιβεβαιώσει ή όχι το πρόβλημα και μετα με εργοθεραπευτή που θα μας συστήσει... οκ;

http://www.doyk.gr/vivliothiki/pdf/ygeia/psihiki_ygeia/paidiki_ilikia/i_grafi_kai_i_simasia_tis.pdf

γειά σου γλυκέ μου φλεβάρη!

κυρία σκάρλετ... μην τα λες αυτά στη νίτσα - θα παραφρονήσει πλήρως!

έχει μεγάλο άγχος με το παιδί... την είχες διαβάσει από κει στο σχετικό θέμα?

Διαφημίσεις

Όχι δίπλα δεν την έχω διαβάσει... αλλά ξέρω ότι είναι αγχωμένη γι' αυτό έκανα ολόκληρη εισαγωγή πριν της βάλω το pdf για να μην φρικάρει! Ο περισσότερος κόσμος ξέρει 3-4 διαταραχές (τις πιο σοβαρές)... υπάρχουν και άλλες μικρότερες που αν τις δεις έγκαιρα διορθώνονται και κάνουν την ποιότητα της ζωής του παιδιού καλύτερα...

Έχω διαβάσει το δίπλα θέμα για τη δυσλεξία που είχε βάλει μια μαμά που έγραφε και σε ένα blog... με είχε προβληματίσει πολύ... την ίδια εποχή ακριβώς μας έγινε το σεμινάριο στον παιδικό της μικρής για τις διαταραχές και έτσι είμαι λίγο περισσότερο υποψιασμένη αλλά και ενημερωμένη ταυτόχρονα. Αν βρεις τον σωστό άνθρωπο πάντως όλα διορθώνονται ή τέλος πάντων σχεδόν όλα :D με κάποια πρέπει να πας με τα νερά τους...

Επίσης ξέρω κι άλλη μία μανούλα που φρικάρει με το παραμικρό... δεν χρειάζονται φρίκες... ψυχραιμία, παρατηρητικοτητα, ενημέρωση :D

Όχι δίπλα δεν την έχω διαβάσει... αλλά ξέρω ότι είναι αγχωμένη γι' αυτό έκανα ολόκληρη εισαγωγή πριν της βάλω το pdf για να μην φρικάρει! Ο περισσότερος κόσμος ξέρει 3-4 διαταραχές (τις πιο σοβαρές)... υπάρχουν και άλλες μικρότερες που αν τις δεις έγκαιρα διορθώνονται και κάνουν την ποιότητα της ζωής του παιδιού καλύτερα...

σωστά σωστά! θα διαβάσω αυτό που πρότεινες!

Έχω διαβάσει το δίπλα θέμα για τη δυσλεξία που είχε βάλει μια μαμά που έγραφε και σε ένα blog... με είχε προβληματίσει πολύ... και μένα! την ίδια εποχή ακριβώς μας έγινε το σεμινάριο στον παιδικό της μικρής για τις διαταραχές και έτσι είμαι λίγο περισσότερο υποψιασμένη αλλά και ενημερωμένη ταυτόχρονα. Αν βρεις τον σωστό άνθρωπο πάντως όλα διορθώνονται ή τέλος πάντων σχεδόν όλα :D με κάποια πρέπει να πας με τα νερά τους... σωστά...!

Επίσης ξέρω κι άλλη μία μανούλα που φρικάρει με το παραμικρό... ποιά?

δεν χρειάζονται φρίκες... ψυχραιμία, παρατηρητικοτητα, ενημέρωση :D

εεεεεεεεεε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...