Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Hello!!!

Μπαινω κατευθειαν στο ζουμι

Κικη τα λαδακια

http://www.iherb.com/Now-Foods-Avocado-Oil-4-fl-oz-118-ml/899?at=0

απο τους ιδιους(Now Foods)εχω παρει το jojoba oil,το apricot kernel oil κι αυτο που σου εβαλα λινκ.

Με αυτα σε συνδυασμο με ελαιολαδο κανω και μασκα για τα μαλλια!!!

Ζωπυρον,Αερικο,Νιτσα και λοιπες κοπελες τι νεα??

Ολα καλα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τούβλο πήγα στο ΙΚΑ, τσιμεντόλιθος γύρισα. Τίποτα!!!!!!!!! Μετά έστειλα κι εγώ τον σύζυγο που φωνάζει, έκανε το 80% της δουλειάς. Μένει μια τελευταία εξουσιοδότηση (εκτός αν μας βγάλουν και τίποτα άλλο στην πορεία) και θα πάρουμε αισίως τα λεφτά μας του αγίου φούφουτου. 2 μέρες άδειας του άντρα μου χαμένες, να γυρνάμε από υπηρεσία σε υπηρεσία έχοντας όλα τα χαρτιά στα χέρια αλλά η δουλειά ΔΕΝ έγινε φυσικά.

είχε απόλυτο δίκιο ο αρχικοπρίτης που τους έλεγε κοπρίτες....:(:(:(

και το Ulitmate που κοπανιόμαστε στο γέλιο οικογενειακώς.

Βλέπει τον πατέρα της με το μποξεράκι μια μέρα κι έρχεται μέσα τρέχοντας και μου λέει

"Μαμά, ο μπαμπάς χέχτηκε πάνω του"

Βλέπεις κάτι φούσκωνε από την μπροστινή μερια στο σώβρακο.......τι άλλο μπορεί να ήταν εκτός από σκατά?

χαχαχαχαχαχα εμας ειδε το ΙΔΙΟ πραγμα και γυρναει και κοιταει και εμενα και λεει 'μαμα οχι πανα, Στεση οχι πανα, μπαμπας φοαει πανα' και του τα ΠΙΑΝΕΙ!.....εκει να δεις. Τιναχτηκε στο ταβανι ο δικος σου και εφυγε τρεχοντας στο δωματιο μεσα.......:-D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Μόλις έθιξες ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό...τελικά για όλα φταίει η ανατροφή μας? Δεν υπάρχει καθόλου η ευθύνη μας σαν ώριμα άτομα? Δεν το λέω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα. Πες ότι έχουμε έναν άντρα που βαράει την γυναίκα του επειδή έκανε το ίδιο κ ο πατέρας του. Τι θα πούμε "δεν φταίει αυτός αλλά ο πατέρας του?" Πού σταματάει η ευθύνη των γονιών και που ξεκινάει η δική μας????

(Τι σκέφτομαι και εγώ Παρασκευή μεσημέρι :confused::confused::confused::confused:)

Αν σκεφτείς ότι ο χαρακτήρας ενός παιδιού πλάθεται από 1-4ετ., από 4-8 διαμορφώνεται και από 8-12 ολοκληρώνεται βγάζεις πολλά συμπεράσματα... Η ευθύνη η δική μας ξεκινά όταν βγαίνουμε έξω στον πραγματικό κόσμο χωρίς πλέον να είμαστε υπό την επίβλεψη των γονιών μας, όπου βάσει διδαχών πράττουμε...

Και ναι, είσαι γνήσια Ελληνίδα κόρη. Σου απονέμεται βραβείο 2ου ρόλου διότι το 1ο το παίρνει η Κέι...:tongue:

Καλησπέρα σε όλες...χάλια ο καιρός ε?

με σένα κυρία σκάρλετ ακόμη δεν έχω ξεθυμώσει, να το ξέρεις!:tongue:

αυτό που λέγαμε χθες να συναντηθούμε οι ΑνΑλ, το γράψατε εκεί που δεν πιάνει...

Εμένα μαρή τσουτσού μ' άφησες στην απ'όξω... ε βέβαια... λες μικρή κι ανόητη είναι τι να την κάνουμε!!!:roll:

χαχαχαχαχαχα εμας ειδε το ΙΔΙΟ πραγμα και γυρναει και κοιταει και εμενα και λεει 'μαμα οχι πανα, Στεση οχι πανα, μπαμπας φοαει πανα' και του τα ΠΙΑΝΕΙ!.....εκει να δεις. Τιναχτηκε στο ταβανι ο δικος σου και εφυγε τρεχοντας στο δωματιο μεσα.......:-D

Του πιασε τα καλαμπαλίκια??? ε όχι... ο δικός μου ίσα που θα 'χε αλλάξει 1000 χρώματα...

Λοιπόν, ο σύζυξ άκουσε τον Ασκητή που έλεγε ότι τα αγοράκια από 5ετ.+ δεν πρέπει να βλέπουν τη μητέρα γυμνή διότι πονηρεύονται... και με έχει πρήξει, κυριολεκτικά!

Τίποτα?

Καμία?

Όλες ταϊζετε-κοιμίζετε?

Ταιζω-κοιμιζω.....θα δουμε αν θα κοιμηθει μονη ή αν θα πρεπει να παω να ξαπλωσω κοντα στο κρεββατι της σημερα.....τι διαολεμενος καιρος ρε παιδι μου. Φυσαει λυσσασμενα και εχει και βροντες, βραστα χαραλαμπε....μαλλον θα με φωναξει να παω διπλα της σε λιγο......

Καλα εμενα ο δικος μου δεν χρειαζεται να δει Ασκητη. Δεν θελει ΟΥΤΕ τωρα η μικρη να τον βλεπει ουτε με μποξερακι.....

Διαφημίσεις

Τι κολλημένοι που είναι... εγώ μπορεί να βγω γυμνή από το μπάνιο, με την πετσέτα στα μαλλιά και να πάω στο δωμάτιο κι αν με δει, τσιρίζει!

Σήμερα είχα καθαρίστρια, επέστρεψα από το γραφείο κ το σπίτι άστραφτε. Ανακούφιση...

Πήγα για αποτρίχωση στις 17.00 κ αφού επέστρεψα έφυγε ο σύζυξ.. Έκανα μπάνιο τα τέκνα και ξεκινήσαμε με τον Π. την εργασία του νηπίου (η μικρή κοιμήθηκε νωρίς ως συνήθως).

Κι επιστρέφω στους "παλιούς" προβληματισμούς...απόψεις please...

Η εργασία του νηπίου, η οποία δίδεται κάθε Π, είναι η εξής.. Κάθε παιδάκι δανείζεται 1βιβλίο από τη δανειστική βιβλιοθήκη. Η μαμά πρέπει να διαβάσει το βιβλίο κι έπειτα σε μία φωτοτυπία πρέπει να γράψει (το παιδί) ονομ/υμο, τίτλο βιβλίου και να ζωγραφίσει ότι τον εντυπωσίασε...

Όταν ξεκινώ την ανάγνωση με διακόπτει, όχι τόσο συχνά όσο πριν βέβαια. Αφού τελειώσω του γράφω το ονομ/υμο του ούτως ώστε να το κάνει αντιγραφή -είναι και τεράστιο γμτ... Επειδή λοιπόν τα γραμματάκια του πάνε το 1 στην ανατολή και το άλλο στη δύση, σήμερα του χάραξα γραμμές για να τον καθοδηγήσω...

ε δεν υπάρχει.... Ο γραφικός του χαρακτήρας είναι απαίσιος, τα πεζά του είναι τεράστια και τα γράφει με ανάποδη φορά, δυσκολεύεται να αφήσει κενά και μονίμως σβήνει κ ξαναγράφει δημιουργώντας μουντζούρες...Φοβάμαι ότι μέχρι το Σεπ. δεν θα τον έχει βελτιώσει κι έχω αγχωθεί! Τι λέτε? είναι υπερβολή?

Ταιζω-κοιμιζω.....θα δουμε αν θα κοιμηθει μονη ή αν θα πρεπει να παω να ξαπλωσω κοντα στο κρεββατι της σημερα.....τι διαολεμενος καιρος ρε παιδι μου. Φυσαει λυσσασμενα και εχει και βροντες, βραστα χαραλαμπε....μαλλον θα με φωναξει να παω διπλα της σε λιγο......

Τη χαϊδεύεις και τη νανουρίζεις να υποθέσω

Καλα εμενα ο δικος μου δεν χρειαζεται να δει Ασκητη. Δεν θελει ΟΥΤΕ τωρα η μικρη να τον βλεπει ουτε με μποξερακι.....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν εχω ιδεα για νηπια/προνηπια και γραμματα. Μπηκα στην φαση του Δημοτικου με την προγονη μου(αρχες) οποτε ηξερε ηδη να ψιλογραφει. Τωρα ειμαστε στην φαση των μαθηματικων/Αγγλικων - βοηθα με Κελλακι με τα Αγγλικα.....και να της λεω αν στα διορθωσω και σε βοηθησω ΠΩΣ θα ξερει η δασκαλα σου τι ΔΕΝ ξερεις? Αμα στα διορθωνει δασκαλα στο σπιτι? ... (σημειωση εχω διορθωσει την δασκαλα της απειρες φορες, που τις βρισκουν δεν εχω ιδεα....δεν ξερει την τυφλα της-τες πα).....και μετα αρχιζει τα γλυψιματα......και ετσι και γιουβετσι.....και παντα ξεφευγω λεγοντας της θα τα κανεις ΜΟΝΗ σου, θα τα δω και θα σου πω ποσα λαθη εχεις αλλα ΟΧΙ πια....ενταξει?......και ετσι την γλιτωνουμε......(με τα Αγγλικα/Ιστορια/Γεωγραφια εγω, τα μαθηματικα ειναι το μπαμπα.....)

Και οχι Νιτσα μου δεν την ενοχλω οταν παει για υπνο. Ξαπλωνω να με αισθανεται κοντα αλλα ΔΕΝ της μιλαω, δεν την αγγιζω και δεν υπαρχω......κανω απλα πως κοιμαμαι......και κοιμαται και αυτη ;)

Ακριβως και εγω με τον ιδιο τροπο κοιμιζω τον δικο μου ΕLL. Αν φυγω απο το δωματιο γινεται ο κακος χαμος και παει ο υπνος περιπατο. Οποτε τον χαλαρωνω και κανω οτι κοιμαμαι και αυτος κανει τα δικα του χτυπιεται αριστερα χτυπιεται δεξια αλλαζει 182 στασεις στην πανω πλευρα του κρεβατιου μετα στην κατω και μοιλς βγαλει ολη την υπερενταση του και ενω εσυ πιστευεις οτι δεν θα κοιμηθει ποτε ετσι οπως κανε,ι ξαφνικα κλεινει τα ματια και κοιμαται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...