Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε γενικές γραμμές ναι οι απόψεις της δεν είναι λάθος... είναι όμως μοντεσσοριανές! Τέτοιες απόψεις θα μπορούσαν αν στραφούν προς τη σωστή κατεύθυνση να αλλάξουν πράγματα... αλλά επειδή ο δικός της στόχος είναι η υπεπροστατευτικότητα και το κίνητρο ο φόβος της κοινωνίας... πάνε χαμένες.

Μου αρέσουν οι απόψεις της θεοδώρας πειράζει??????

Εσένα δηλαδή αν σου αρέσουν τα φασόλια σου λέω τίποτα? :D:D:D

Διάλεξε άλλο όσπριο........μη κλανιάρικο

Έχετε ξεφύυυυυυυυγει εντελώς..

Κέι η κόρη σου είναι απίστευτη. Άκου εκεί να κάνει σεχ με το μαξιλάρι!:lol:

Δεν έχεις δει τίποτε.

Βγαίνω ένα απόγευμα από τη μπανιέρα και με βλέπει τσιτσίδι.

Ρωτάει "να δω λίγο τι έχεις εκεί?" ( το εκεί ξέρετε που πηγαίνει)

Άλλη ερώτηση "Γιατί έχεις τρίχες?"

Μετά βλέπει στο αιδίο αυτό που έχουμε ανάμεσα (πως το λένε) και μου λέει "Τι είναι αυτό που προεξέχει?" και "γιατί εγώ δεν έχω?"

Βέβαια επειδή δεν θέλω να νομίσει ότι κάνει κάτι κακό της απαντάω σε όλες τι απορίες της με όσο πιο απλό τρόπο μπορώ.

και το Ulitmate που κοπανιόμαστε στο γέλιο οικογενειακώς.

Βλέπει τον πατέρα της με το μποξεράκι μια μέρα κι έρχεται μέσα τρέχοντας και μου λέει

"Μαμά, ο μπαμπάς χέχτηκε πάνω του"

Βλέπεις κάτι φούσκωνε από την μπροστινή μερια στο σώβρακο.......τι άλλο μπορεί να ήταν εκτός από σκατά?

Διαφημίσεις

Βλέπεις κάτι φούσκωνε από την μπροστινή μερια στο σώβρακο.......τι άλλο μπορεί να ήταν εκτός από σκατά?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχδαχαχαχα

και το Ulitmate που κοπανιόμαστε στο γέλιο οικογενειακώς.

Βλέπει τον πατέρα της με το μποξεράκι μια μέρα κι έρχεται μέσα τρέχοντας και μου λέει

"Μαμά, ο μπαμπάς χέχτηκε πάνω του"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν υπάρχει λέμε :lol::lol::lol::lol::lol:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κικίτσα μ' έστειλες κυριολεκτικά με τη συζήτηση Νίκου-Δανέζας...

Πότε θα τους ξεπληρώσει?

Είναι γεγονός ότι σε κάτι τέτοια θέματα είμαστε πίσω ως λαός. Υποτίθεται ότι κρατάμε τα έθιμα...

Αν και ακούγεται αστείο το γεγονός ότι με το που γεννάμε παιδιά σκεφτόμαστε πως θα καταφέρουμε να τους εξασφαλίσουμε μόρφωση κι ένα σπίτι για όταν παντρευτούν, δε μπορώ να φανταστώ όμως να φεύγει το παιδί μου από το σπίτι μόλις ενηλικιωθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και να το βοηθά το κράτος... Δε θέλω να τα κλείσω σε κλουβί ούτε να τα υπονομεύσω... αλλά είμαι κλασσική Ελληνίδα μάνα... είναι κακό?

Κικίτσα μ' έστειλες κυριολεκτικά με τη συζήτηση Νίκου-Δανέζας...

Πότε θα τους ξεπληρώσει?

Είναι γεγονός ότι σε κάτι τέτοια θέματα είμαστε πίσω ως λαός. Υποτίθεται ότι κρατάμε τα έθιμα...

Αν και ακούγεται αστείο το γεγονός ότι με το που γεννάμε παιδιά σκεφτόμαστε πως θα καταφέρουμε να τους εξασφαλίσουμε μόρφωση κι ένα σπίτι για όταν παντρευτούν, δε μπορώ να φανταστώ όμως να φεύγει το παιδί μου από το σπίτι μόλις ενηλικιωθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και να το βοηθά το κράτος... Δε θέλω να τα κλείσω σε κλουβί ούτε να τα υπονομεύσω... αλλά είμαι κλασσική Ελληνίδα μάνα... είναι κακό?

Παρόλο που μέχρι την μετανάστευση σκεφτόμουν προς Σκανδιναβία μεριά, παρόλο που όποτε μιλάω για Ελλάδα την υποτιμώ, στο θέμα της οικογένειας μας προτιμάω.

Δεν το αλλάζω ρε παιδί μου. Να έχω σχέσεις αδερφικές με τα ξαδέρφια μου, μάνας-κόρης με τις θειάδες μου, που η πρώτη ένοια του γονιού είναι το παιδί του και πως αυτό θα σταθεί στην κοινωνία.

Σαφώς έχει και τα κακά του όλο αυτό...αλλά εγώ ζυγίζοντάς τα, προτιμώ την ελληνική οικογένεια;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι και πολύ καλό :D Σίγουρα υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις ανάμεσα στους Δανούς και τους Έλληνες γονείς. Οι μεσογειακοί λαοί είμαστε πιο πολύ της οικογένειας αλλά δεν νομίζεις πως πολλές φορές δημιουργούνται πολλά προβλήματα από αυτό το χαρακτηριστικό μας?

Λίγα έχουμε τραβήξει εμείς από γονείς ή πεθερικά?

Παρόλο που μέχρι την μετανάστευση σκεφτόμουν προς Σκανδιναβία μεριά, παρόλο που όποτε μιλάω για Ελλάδα την υποτιμώ, στο θέμα της οικογένειας μας προτιμάω.

Δεν το αλλάζω ρε παιδί μου. Να έχω σχέσεις αδερφικές με τα ξαδέρφια μου, μάνας-κόρης με τις θειάδες μου, που η πρώτη ένοια του γονιού είναι το παιδί του και πως αυτό θα σταθεί στην κοινωνία.

Σαφώς έχει και τα κακά του όλο αυτό...αλλά εγώ ζυγίζοντάς τα, προτιμώ την ελληνική οικογένεια;)

Ναι κι εγώ το ίδιο. Δεν θα ήθελα να αποξενωθώ με τα παιδιά μου ούτε με τους συγγενείς μου! Και ξέρεις οι Πόντιοι είναι σαν μία γροθιά...άσχετο:D

Όσο για το ότι ανακατεύονται οι γονείς και τέτοιες παραριές πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ανθρώπου, ορίων που βάζουμε και διακριτικότητας.

Απάντησα...:tongue::tongue::tongue:

ΟΡΙΑ...

Αυτό!Να βρεις τη χρυσή τομή και να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους. Ε, κάποιες στιγμές κάνεις και τον κουφαντώνη...και περνάνε όλα μέλι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Από την άλλη και πολλά παιδιά "βολεύονται" ζώντας με τους γονείς τους και αντί να βγούν στην αγορά εργασίας προτιμούν το εύκολο χαρτζιλίκι από τον μπαμπά ή αντί να μάθουν να ζουν μόνοι τους προτιμούν την ευκολία της μαμάς που μέχρι και καφεδάκι θα τους φτιάξει. Γι'αυτό και πολλοί δύσκολα παιρνουν την απόφαση να παντρευτούν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...