Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"Η κυρία Τόμπκινς αποφάσισε να αποσύρει τα παιδιά της από το δημόσιο σχολείο εξαιτίας της «κακής επιρροής» του - το κυριότερο επιχείρημα της κατ' οίκον εκπαίδευσης. Η φοίτηση στο σχολείο, ακόμα και σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, θωρείται όχι μόνο αντιπαραγωγική, αλλά και επιζήμια, δεδομένου ότι μεταδίδει αξίες τις οποίες οι γονείς θεωρούν εξαιρετικά επικίνδυνες."

"Τα «προοδευτικά δόγματα», οι αξίες της ανάμειξης των διάφορων κοινωνικών στρωμάτων, η έλλειψη αυστηρής πειθαρχίας, το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής και οι απόψεις που δεν συμμερίζονται την απαγόρευση των εκτρώσεων, χαρακτηρίζονται από τους γονείς αυτούς ως εμπόδια για την αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητας των μικρών χριστιανόπουλων"

Μα τι το έβαλαν στο Blog το άρθρο αυτό? Μάλλον δυσφήμιση είναι για το homeschooling :D

"Η κυρία Τόμπκινς αποφάσισε να αποσύρει τα παιδιά της από το δημόσιο σχολείο εξαιτίας της «κακής επιρροής» του - το κυριότερο επιχείρημα της κατ' οίκον εκπαίδευσης. Η φοίτηση στο σχολείο, ακόμα και σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, θωρείται όχι μόνο αντιπαραγωγική, αλλά και επιζήμια, δεδομένου ότι μεταδίδει αξίες τις οποίες οι γονείς θεωρούν εξαιρετικά επικίνδυνες."

"Τα «προοδευτικά δόγματα», οι αξίες της ανάμειξης των διάφορων κοινωνικών στρωμάτων, η έλλειψη αυστηρής πειθαρχίας, το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής και οι απόψεις που δεν συμμερίζονται την απαγόρευση των εκτρώσεων, χαρακτηρίζονται από τους γονείς αυτούς ως εμπόδια για την αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητας των μικρών χριστιανόπουλων"

Μα τι το έβαλαν στο Blog το άρθρο αυτό? Μάλλον δυσφήμιση είναι για το homeschooling :D

Ντόινγκ!:lol::lol::lol::lol:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πού είναι η Ράννια να το διαβάσει? :D:D:D:D:D

Ρε σεις λένε πολύ τραβηγμένα πράγματα

«Κατά τη γνώμη μου, η κατ' οίκον εκπαίδευση αποτελεί μια σωστή λύση, δεδομένου ότι ο Μάο και οι ναζί χρησιμοποίησαν το δημόσιο σχολείο για να διαδώσουν την προπαγάνδα τους» μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις....

Ομως η Σάρον Κόλβιν, η μητέρα τους, δηλώνει ότι τα θρησκευτικά δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που έκαναν αυτή την επιλογή. Και συνοψίζει: «Αρνούμαστε στο κράτος το δικαίωμα να επηρεάζει την ιδεολογία των παιδιών μας».

Εντάξει έλεος....

"Οι πολύνεκρες επιθέσεις και οι συλλήψεις ομήρων που πραγματοποιήθηκαν σε πολλά λύκεια και πανεπιστημιουπόλεις έκαναν ακόμα πιο έντονη την άποψη ότι το σχολείο είναι επικίνδυνο, ακόμα και για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών." Εδώ πάω πάσο, αλλά μιλάμε για Αμερική

Εντάξει μετά από την απάντηση και της emmaki #540-543 αλλά και το απόσπασμα που έβαλες εδώ πείστηκα ότι πρέπει να σταματήσω να χάνω το χρόνο μου διαβάζοντας το θέμα... έχω καλυφθεί για όσα θα έγραφα και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε...

Διαφημίσεις

Εντάξει μετά από την απάντηση και της emmaki #540-543 αλλά και το απόσπασμα που έβαλες εδώ πείστηκα ότι πρέπει να σταματήσω να χάνω το χρόνο μου διαβάζοντας το θέμα... έχω καλυφθεί για όσα θα έγραφα και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε...

Εγώ το παίρνω στον χαβαλέ...Δυστυχώς είναι πολύ σοβαρό θέμα αλλά αφού δεν μπορώ να αλλάξω τα μυαλά κανενός, τουλάχιστον διασκεδάζω

Α καλά την είπε και στην Στυλιανάκη χαχαχαχα (προχώρησα στα γρήγορα μερικά ποστς) πάω να απολαύσω την Κει!

μα πάτε και μπλέκετε σε κάτι θέματα! σε κάτι θέματα! Ήμαρτον...

που είναι η ζούπυ και οι υπόλοιπες; Αγγελίνα;;;;;;;;;;;;;

Εγώ έχω μαμηθεί στο γέλιο με τον πουπού και την Καρλότα λέμε.........απάντησα δεν άντεξα

Το παιδί σου δεν παίζεται :D:D:D Ίσως είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε αντιμετωπίσει :D:D:D:D

Η τύπισσα δεν μασάει όμως...τον νού σας μην μου κλειδώσετε το αγαπημένο θέμα μου

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα ζωγράφισε η κυρα

Καθένας στον τομέα του... Κι εμένα θα μου άρεσε να αναλάβω την εκπαίδευση του παιδιού μου εξ' ολοκλήρου αλλά δεν μου το επιτρέπουν οι τόσο ειδικές γνώσεις που απαιτούνται.

Το παιδί σου δεν παίζεται :D:D:D Ίσως είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε αντιμετωπίσει :D:D:D:D

Η τύπισσα δεν μασάει όμως...τον νού σας μην μου κλειδώσετε το αγαπημένο θέμα μου

Oh yes!

Τι σε κόφτει τόσο πολύ σ'αυτό το θέμα καλέ?

λινκ:roll:
Ξέρω ξέρω.....

η Πουπού η Αλεπού που είναι ερωτευμένη με την κότα την Καρλότα και της στήνει παγίδα για τις πονηρές ορέξεις της

είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα για το τι περνάνε στα δημόσια νηπιαγωγεία. Και μη μου πεις ότι δεν γνωρίζεις, ή ότι είναι το μόνο βιβλιαράκι που δίνουν στα παιδάκια να διαβάσουν που έχει τέτοιο ή παρόμοιο περιεχόμενο....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40177&page=20

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...