Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Άμα μου δώσεις και τα λεφτά, θα πάω σίγουρα:tongue::tongue::tongue:

Προς το παρόν έχουμε "στάση πληρωμών" στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Κάνε τουλάχιστον συχνά διαλείμματα και διατάσεις για να ανακουφίζεται ο αυχένας σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με κίνδυνο να ακουστώ γραφική, η μάνα μου είχε ιλίγγους από αυχενικό και σώθηκε με ομοιοπαθητική.

Το συζητάγαμε με τον άντρα μου προχτές γιατί κι αυτός έχει σοβαρό πρόβλημα και του έγραψε κι άλλα φάρμακα ο γιατρός .... αλλά φτάνει.... φαρμακαποθήκη έχουμε καταντήσει.

Αλλά για να πάμε επίσκεψη σε ομοιπαθητικό (3 άτομα), θέλουμε μια 200αρα μες το νερό.

Πάω για μεροκάματα κατά Φυλής μερια..........αλλά με την κρίση που υπάρχει δεν ξέρω αν τα βγάλω κι εκεί:P

Κάνε τουλάχιστον συχνά διαλείμματα και διατάσεις για να ανακουφίζεται ο αυχένας σου

πρέπει να σηκωθώ από το pc...........αλλά με παρασύρετε εδώ μέσα..............φάουσες.............I love you girls.

Διαφημίσεις

Πάω για μεροκάματα κατά Φυλής μερια..........αλλά με την κρίση που υπάρχει δεν ξέρω αν τα βγάλω κι εκεί:P

Μπα... μην πας... μπορεί να σου ζητήσουν να πληρώσεις κιόλας!

πρέπει να σηκωθώ από το pc...........αλλά με παρασύρετε εδώ μέσα..............φάουσες.............I love you girls.

Διατάσεις του λαιμού θα κάνεις για τον αυχένα...δεν χρειάζεται να σηκώνεσαι

δεξια-αριστερά να ακουμπήσει το αυτί στον ώμο (εντάξει όσο αντέχεις)

δεξια-αριστερά σαν να κοιτάς προς την αντίστοιχη κατεύθυνση

Πίσω-μπροστά

Με αργές κινήσεις, 10 επαναλήψεις

:lol::lol::lol::lol:

εχμμμ ελληνικό blog είναι αυτό; και γιατί είναι στα αγγλικά όλα;

Εχμ...θα σε γελάσω...έχει αναφορά και στο πάρεντς...στα σχόλια... δες:http://homeschooling-greece.blogspot.com/2010/05/homeschooling.html

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μπα... μην πας... μπορεί να σου ζητήσουν να πληρώσεις κιόλας!

Μη σου πω ότι θα με περάσουν για αγόρι.

Ψηλή(αρκετά για τα γυναικεία δεδομένα), άβαφτη με μεγάλη μύτη και στρατιωτικό κούρεμα.

ιδίως το χειμώνα που φοράω μπουφάν ξέρεις πόσες φορές μου'χουν φωνάξει "Ε! ψιτ νεαρέ.....ναι εσύ, να σε ρωτήσω τι ωρα είναι?":lol:

Πιθανόν αυτό το homeschooling να έχει καποια πλεονεκτήματα...αλλά μη μου λες πως το κανονικό σχολείο σχεδόν καταστρέφει τα παιδιά και όλοι οι δάσκαλοι είναι επικίνδυνοι και άλλες τέτοιες π****ες....

Διαφημίσεις

Διατάσεις του λαιμού θα κάνεις για τον αυχένα...δεν χρειάζεται να σηκώνεσαι

δεξια-αριστερά να ακουμπήσει το αυτί στον ώμο (εντάξει όσο αντέχεις)

δεξια-αριστερά σαν να κοιτάς προς την αντίστοιχη κατεύθυνση

Πίσω-μπροστά

Με αργές κινήσεις, 10 επαναλήψεις

Σαν την γυμνάστηριά μου στο λύκειο ακούγεσαι μα την Παναγία.

Με πειράζει και το ότι είμαι πόλύ ώρα μπροστά στην οθμόνη του pc.

Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι πολλές ώρες αυξάνεται η τάση προς εμετό.

Οπότε παιζουν και τα μάτια κάποιο ρόλο.

Μη σου πω ότι θα με περάσουν για αγόρι.

Ψηλή(αρκετά για τα γυναικεία δεδομένα), άβαφτη με μεγάλη μύτη και στρατιωτικό κούρεμα.

ιδίως το χειμώνα που φοράω μπουφάν ξέρεις πόσες φορές μου'χουν φωνάξει "Ε! ψιτ νεαρέ.....ναι εσύ, να σε ρωτήσω τι ωρα είναι?":lol:

:D:D:D:D

Το πάθαινα και εγώ πιο παλια που είχα πολύ κοντο μαλλι

Πιθανόν αυτό το homeschooling να έχει καποια πλεονεκτήματα...αλλά μη μου λες πως το κανονικό σχολείο σχεδόν καταστρέφει τα παιδιά και όλοι οι δάσκαλοι είναι επικίνδυνοι και άλλες τέτοιες π****ες....

Όλα έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους. Και πάντα α ζυγίζουμε να βρούμε τι μας ταιριάζει και πράττουμε ανάλογα.

Αλλά όχι στην προσπάθειά μας να βγούμε οι σούπερ ντούπερ α βγάζουμε σκάρτους τους υπόλοιπους.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σαν την γυμνάστηριά μου στο λύκειο ακούγεσαι μα την Παναγία.

Με πειράζει και το ότι είμαι πόλύ ώρα μπροστά στην οθμόνη του pc.

Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι πολλές ώρες αυξάνεται η τάση προς εμετό.

Οπότε παιζουν και τα μάτια κάποιο ρόλο.

Σοβαρά σου τα λέω, εγώ νομίζεις δεν τραβάω τα ίδια? Και τα μάτια θέλουν ξεκούραση

Όλα έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους. Και πάντα α ζυγίζουμε να βρούμε τι μας ταιριάζει και πράττουμε ανάλογα.

Αλλά όχι στην προσπάθειά μας να βγούμε οι σούπερ ντούπερ α βγάζουμε σκάρτους τους υπόλοιπους.

Διαβάζω τώρα το άρθρο της Ελευθεροτυπίας (ευτυχώς η διευθύντρια δεν βιάζεται την βλακεία που μου έχει βάλει να ετοιμάσω)

"Στο Οχάιο, μια πολιτεία που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές, χτυπάει η καρδιά της «βαθιάς» Αμερικής που υποφέρει από την οικονομική κρίση και βλέπει τη συντηρητική ιδεολογία να εξαπλώνεται σε κοινωνικά στρώματα και χώρους που εύκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι κλίνουν προς τα αριστερά(1). "

Νομίζω αυτό λεει πολλά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...