Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κική μην χρησιμοποιείς το θέμα των αυτοκτονιών σε ό,τι αφορά την κοινωνική ζωή και τις υποδομές... οι αυτοκτονιές τους αποδεδειγμένα έχει να κάνει με το περιβαλλοντικό και με την απουσία του ήλιου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική νομίζω πως ανέφερε και το hs στην Αμερική...ναι εκεί που όλοι έχουν όπλα στα σπίτια τους και κάθε τόσο μπαίνουν ένοπλοι σε σχολεία και στέλνουν αδιάβαστους 20-30 μαθητές και δασκάλους :(:(:(:(

Για την Αυστραλία που λέει έχω την εντύπωση ότι εφαρμόζεται "αναγκαστικά"

Δηλ. οικογένειες που έχουν φάρμες ζουν απομονωμένες (μια φάρμα μπορεί να είναι όσο η θεσσαλία) και είναι αδύνατο να φτιαχτούν σχολεία. Γι'αυτό καταφεύγουν στα κατ'οίκον μαθηματα.

Τώρα τι μας λέει η θεοδώρα είναι άλλη ιστορία....απορώ πως κυκλοφορεί στους ίδιους δρόμους με τους κοινούς θνητούς

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει και πολύ γιατί με βρίσκει από την αρχή αντίθετη σαν ιδέα το hs. Απλά στις πρώτες σελίδες αναφέρθηκε ως επιχείρημα κατά του hs ότι στην Ελλάδα υπάρχει η δομή της οικογένειας κτλ, μια κοπέλα υπέρμαχος του hs αναφέρθηκε στη Δανία είναι καλύτερη η οικογένεια. Γι αυτό και ήθελα να το πω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει και πολύ γιατί με βρίσκει από την αρχή αντίθετη σαν ιδέα το hs. Απλά στις πρώτες σελίδες αναφέρθηκε ως επιχείρημα κατά του hs ότι στην Ελλάδα υπάρχει η δομή της οικογένειας κτλ, μια κοπέλα υπέρμαχος του hs αναφέρθηκε στη Δανία είναι καλύτερη η οικογένεια. Γι αυτό και ήθελα να το πω.

Και πού να μπεις και στις επόμενες :D:D:D Η κοπέλα αναφέρει μόνο αυτά που την συμφέρουν φυσικα

Μαμώ τον αυχένα μου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

μου'ρχεται να βγάλω τ'αντερά μου από τον πόνο (μετά συγχωρήσεως κιόλας)

Έχεις αυχενικό Harlow?

Κική μην χρησιμοποιείς το θέμα των αυτοκτονιών σε ό,τι αφορά την κοινωνική ζωή και τις υποδομές... οι αυτοκτονιές τους αποδεδειγμένα έχει να κάνει με το περιβαλλοντικό και με την απουσία του ήλιου.

Και όχι μόνο. Η Δανία πχ που για χρόνια είχε το υψηλότερο ποσοστό στον κόσμο έχει πολύ καλό κλίμα και δεν έχει απουσία ήλιου. Στο Odense πηγαίνουν οι Γερμανοί για καλοκαιρινές διακοπές.

Εντάξει, δεν είναι και Ελλάδα στο κλίμα, αλλά είναι οκ. Έχω πάει, και μάλιστα Χριστούγεννα και δεν κρύωνα περισσότερο από ότι εδώ σε πολύ κρύες μέρες.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως από αυτά που διαβάζω από την κοπέλα την κάνω για Μορμονα! Κάποια από αυτά που γράφει φωτογραφίζουν Μορμόνους.

Πάρε τηλ τον γιατρό...

Δεν με παρακολουθεί κάποιςο συγκεκριμένος, έχω βρει ένα πολύ καλό στο ΙΚΑ της περιοχής μου, αλλά τι να του πω?

ξέρω τι έχω.

Έχεις αυχενικό Harlow?

και αυχενικό και μεσικό και ψυχολογικό και ότι θες

Εγώ πάντως από αυτά που διαβάζω από την κοπέλα την κάνω για Μορμονα! Κάποια από αυτά που γράφει φωτογραφίζουν Μορμόνους.

Αμις?:)

Οι Μορμόνοι δεν είναι αυτοί που εφαρμόζουν κατά γράμμα τας γραφάς απομονωμένοι από τον σύγχρονο κόσμο και ζουν από τη γη και για τη γη; Χωρίς οικονομικές συναναστροφές με ανταλλαγή προϊόντων, υπηρεσιών κ.λπ.

Διαφημίσεις

Οι Μορμόνοι δεν είναι αυτοί που εφαρμόζουν κατά γράμμα τας γραφάς απομονωμένοι από τον σύγχρονο κόσμο και ζουν από τη γη και για τη γη; Χωρίς οικονομικές συναναστροφές με ανταλλαγή προϊόντων, υπηρεσιών κ.λπ.

Ιδέα δεν έχω....

και αυχενικό και μεσικό και ψυχολογικό και ότι θες

Με κίνδυνο να ακουστώ γραφική, η μάνα μου είχε ιλίγγους από αυχενικό και σώθηκε με ομοιοπαθητική.

Αυτοί. Απέχουν από κάθε είδους τεχνολογία. Απαγορεύεται ακόμη και η φωτογραφική μηχανή. Δεν έχουν ρεύμα πχ.

Καλά στην Αμερική μπορείς να βρεις ότι φρούτο θες. Εδώ υπάρχουν και κοινωνίες πολυγαμικών οικογενειών. 1 άντρας, 3 γυναίκες 7-8 παιδιά.

Έχω δει στην εκπομπή της Όπρα τέτοιες. 2 κοινωνίες παρουσίαζε. Η 1 ήταν οκ. Ήταν καλά με την πολυγαμία, άνοιξαν τα σπίτιτα τους να δει ο κόσμος πως ζούνε. Ήταν συνειδητή επιλογή. Η άλλη...μέχρι και νόμιμη παιδεραστία είχε.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αυτοί. Απέχουν από κάθε είδους τεχνολογία. Απαγορεύεται ακόμη και η φωτογραφική μηχανή. Δεν έχουν ρεύμα πχ.

Καλά στην Αμερική μπορείς να βρεις ότι φρούτο θες. Εδώ υπάρχουν και κοινωνίες πολυγαμικών οικογενειών. 1 άντρας, 3 γυναίκες 7-8 παιδιά.

Έχω δει στην εκπομπή της Όπρα τέτοιες. 2 κοινωνίες παρουσίαζε. Η 1 ήταν οκ. Ήταν καλά με την πολυγαμία, άνοιξαν τα σπίτιτα τους να δει ο κόσμος πως ζούνε. Ήταν συνειδητή επιλογή. Η άλλη...μέχρι και νόμιμη παιδεραστία είχε.

Και μετά έχουμε πρόβλημα με τους gay :evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...