Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για να χαρακτηρίζεις γάτα "εγωιστικό πλάσμα" δεν έχεις ζήσει με γάτα ;) Μόνο εγωιστικές δεν είναι όταν είναι οικόσιτες :D

μέχρι και ο συζυγάτος μου λέει ότι είναι εγωιστικά πλάσματα.

αφού κι αυτός γατούλης, συζυγατούλης είναι.

μια γατούλα είχαμε στο χωριό μου, για λίγο, γιατί την σκότωσαν με δηλητήριο, ήταν χάρμα, χαδιάρικα πλάσματα.

αλλά καμία σχέση με τα σκυλιά. αυτά είναι φίλοι, έχουν κοινωνικότητα.

άσε που αν είχα σπίτι σε χωριό θα ήθελα άλογο.

Λευκή με ακούς;

το άλογο είναι το ζώο που αγαπώ πιο πολύ.:-D

δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά τα αγαπώ.;)

κάθε φορά, σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής μου, συναντώ εικόνα από άλογα, σχήμα.

πόσο τυχαίο είναι ρε παιδί μου.:?

και δεν το δίνω σημασία εκείνη τη στιγμη, αλλά μετά το σκέφτομαι και είναι σαν να σημαίνει κάτι.:roll::confused:

είμαι για θεραπεία:rolleyes:

για να χαρακτηρίζεις γάτα "εγωιστικό πλάσμα" δεν έχεις ζήσει με γάτα ;) Μόνο εγωιστικές δεν είναι όταν είναι οικόσιτες :D

Συμφωνώ. Το ότι είναι πιο ανεξάρτητες δεν σημαίνει ότι είναι εγωιστικές. Δένονται και αυτές πάρα πολύ με τα αφεντικά τους

Παράδειγμα ο γατούλης μου, που δεν θέλω όμως να αναφέρω (κλαψ κλαψ :(:(:(:(:(:(:()

Κάτω τα χέρια από το hs!!!!!

Γκρρρρρρρ.... ΣΙΓΑΑ ΜΑΡΗ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ:tongue:

:D:D:D:D

Λοιπόν... θα είστε η αιτία που θα απολυθώ.. Το βλέπω να 'ρχεται!

Το hs μου κάνει λίγο βασιλική οικογένεια να πω, παιδιά του Michael Jackson να πω... καταλάβατε πάντως...

Επειδή τα παιδιά μου είναι κοινοί θνητοί θα τα στείλω σε δημόσιο...

Ανωμαλία ε?:mrgreen:

Διαφημίσεις

Ράννια, εγώ στα πρώτα γενέθλια της Χρύσπας έκανα τούρτα δική μου.

μη φανταστείς ότι είχα ξανακάνει. ηταν πολύ νόστιμη κι εύκολη.

γίνεται με σαβαγιάρ βουτηγμένα σε γάλα ανακατεμένο με χυμό πορτοκάλι ή λικέρ με ό,τι γεύση σου αρέσει.

ενδιάμεσα βάζεις χτυπημένη κρέμα γάλακτος σφιχτή πολύ είτε σκέτη είτε με άχνη (μπορείς να προσθέσεις σκόνη από μαστίχα Χίου ή βανίλιες). Αφού γίνει σφιχτή μπορείς να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει με φρούτα π.χ μπανάνα, μπισκότα ή ξηροκάρπια καβουρντισμένα π.χ αμύγδαλα.

αφού βάλεις την κρέμα, στρώνεις κουβερτούρα τριμμένη, μετά εγώ έβαλα καβουρντισμένα αμύγδαλα, ξανά σαβαγιάρ με την ίδια διαδικασία, κρέμα, κουβερτούρα γύρω γύρω και πάνω. όμως εδώ μπορείς να σχεδιάσεις με την κουβερτουρα την τριμμένη.

εγώ είχα κάνει καρδιά με κουβερτούρα. και στο υπόλοιπο είχα βάλει αμύγδαλα φιλέ.

μη με ρωτήσεις ποσότητες υλικών.

πολλές κρέμες γάλακτος, τις μεγάλες με τα πολλά λιπαρά, εννοείται, πολλά σαβαγιάρ. λικέρ ή χυμό από στυμμένο πορτοκάλι. ξηροκάρπι που σου αρέσει, κουβερτούρα μπόλικη-θέλει την υπομονή του στο τρίψιμο-με το ξεφλουδιστήρι για φλούδες και με τον τρίφτη για τρίμματα. νομίζω ότι υπάρχουν κι έτοιμα.

θέλει ψυγείο για πολλές ώρες να σφίξει η κρέμα.

αλλά δεν θα περισσέψει ψίχουλο.

Το hs μου κάνει λίγο βασιλική οικογένεια να πω, παιδιά του Michael Jackson να πω... καταλάβατε πάντως...

Επειδή τα παιδιά μου είναι κοινοί θνητοί θα τα στείλω σε δημόσιο...

Ανωμαλία ε?:mrgreen:

Ε ναι, και εμένα έτσι μου κάνει...Η τύπισσα πρέπει να έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, δεν ξέρω τι θεωρεί τον εαυτό της...μαντάμ Σουσού με τα όλα της :-D Μα τόοοοοοοοσο ανώτερή μας είναι τέλος πάντων??? με διασκεδάζει αφάνταστα

Πάντως δεν την βλέπω να αλλάζει μυαλά

μαλεκον σα να με φαίνεται πως είσαι έτοιμη για νέα γάτα ;)

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θέλω...Αλλά το λυπάμαι το καημένο κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα και τόσες ώρες μόνο του. Ο γάτος που είχα είχε όλη την μερα παρέα (η μητέρα μου δεν δούλευε, εγώ πρωί-απόγευμα σχολείο) και είχαμε και αυλή που έβγαινε και αλήτευε (έτσι όμως έφαγε το κεφάλι του :(:(:(:(). Επίσης δεν έχω το κουράγιο να καθαρίζω σπίτι, άμμους κλπ. Εδώ με το ένα πιτσιρίκι ζορίζομαι, θέλω και 2ο, που να χωρέσουμε και σε 80μ2???

Αυτό που σκέφτομαι είναι να βοηθούσα με κάποιο τρόπο τα αδέσποτα...

Διαβάζοντας μου δημιουργήθηκε μια άλλη απορία Δηλαδή πήγε και φροντιστήριο και δεν κατάφερε να μάθει; Και πάλι... πως πέρασε πανελλήνιες αυτο το παιδί; Κική σε θαύμασα στο από κάτω σχόλειο με την αυτοσυγκράτησή σου!

Διαφημίσεις

Κορίτσια επειδή δίπλα πέφτει, και θα σκάσω άμα δεν το πω, θα το πω εδώ.

Κάπου στις πρώτες σελίδες του hs αναφέρθηκε ότι η δομή της οικογένειας και το δέσιμο μεταξύ των ανθρώπων που την απαρτίζουν είναι στη Δανία μεγαλύτερο από της Ελλάδας.

Λοιπόν, έκανε ο ξάδερφός μου το erasmus Δανία ως κοινωνικός λειτουργός. Εντάξει, εννοείται ότι οι υποδομές και η πρόνοια του συγκεκριμένου κράτους η μέρα με τη νύχτα με το Ελλαδιστάν.

Έχει λοιπόν μια συζήτηση με την προϊσταμένη του εκεί για τις διαφορές της οικογένειας στη Δανία και στην Ελλάδα.

Έλεγε η κοπέλα ότι όταν γίνεται 18 ένα παιδί φεύγει από το σπίτι. Αν μείνει, πρέπει να συμμετέχει στα έξοδα του σπιτιού και να πληρώνει ενοίκιο για το δωμάτιό του. Πολλές φορές οι γονείς δεν ξέρουν για χρόνια που βρίσκονται τα παιδιά. Υπάρχει πολύ διάλογος. Είναι ανεξάρτητα από πολύ μικρά. Υπάρχει κράτος που τα βοηθάει μόλις ενηλικιωθούν.

Λέει ο Νίκος. Στην Ελλάδα δύσκολο να φύγεις από το σπίτι χωρίς να έχεις παντρευτεί. Τα εγκεφαλικά θα είναι απανωτά στην οικογένεια. Βέβαια δεν υπάρχει κράτος και δε φτάνουν και οι μισθοί για να ζήσεις μόνος. Όταν φύγεις, φροντίζεις να μείνεις δίπλα στους δικούς σου. Ακόμη κι όταν παντρευτείς, πολλές φορές οι γονείς ανακατεύονται μέσα στις οικογένειες των παιδιών τους. Παράλληλα, πρώτο μέλημα των γονιών είναι να αγοράσουν ένα σπίτι για τα παιδιά τους για να μην ταλαιπωρηθούν (στον πάνω όροφο από το δικό τους κατά προτίμηση).

Και λέει η Δανέζα: Και πότε πρέπει να τους το ξεπληρώσετε?

Αποσβωλομένος ο Νίκος της απαντάει:Ποτέ.

Εξίσου αποσβωλομένη του λέει:Νομίζω ότι έχετε τους καλύτερους γονείς του κόσμου.

Τέλος, οι Σκανδιναβικές χώρες είναι κράτη-πρότυπα σε υποδομές παροχές κτλ και οι πολίτες τους σε έρευνες που γίνονται κατά καιρούς βγαίνουν οι πιο ευτυχισμένοι του κόσμου.

Όμως, είναι και οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά σε αυτοκτονίες νέων. Τυχαίο, δε νομίζω:rolleyes:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαβάζοντας μου δημιουργήθηκε μια άλλη απορία Δηλαδή πήγε και φροντιστήριο και δεν κατάφερε να μάθει; Και πάλι... πως πέρασε πανελλήνιες αυτο το παιδί; Κική σε θαύμασα στο από κάτω σχόλειο με την αυτοσυγκράτησή σου!

Μαμώ τον διακομιστή μου.

Έτσι είναι ρε συ.

Κάποτε όταν δούλευα σε ένα κομμωτήριο, είχαμε μια πελάτισσα Ελβετίδα. Δουλειά της ηταν να θεραπεύει την αύρα των ανθρώπων. Μας έλεγε λοιπόν ότι η έκφραση ο τάδε μου έκανε κακό με πλήγωσε κτλ δεν υπάρχει. Εμείς κάνουμε κακό στον εαυτό μας μόνο, κανείς άλλος. Και μόνο αν το δούμε θα γίνουμε καλύτεροι. Και μου έχει μείνει. 18 χρονών ήμουν.

Γι αυτό μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο, γιατί πάντα κάτι θα πάρω;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κική νομίζω πως ανέφερε και το hs στην Αμερική...ναι εκεί που όλοι έχουν όπλα στα σπίτια τους και κάθε τόσο μπαίνουν ένοπλοι σε σχολεία και στέλνουν αδιάβαστους 20-30 μαθητές και δασκάλους :(:(:(:(

Για την Αυστραλία που λέει έχω την εντύπωση ότι εφαρμόζεται "αναγκαστικά"

Δηλ. οικογένειες που έχουν φάρμες ζουν απομονωμένες (μια φάρμα μπορεί να είναι όσο η θεσσαλία) και είναι αδύνατο να φτιαχτούν σχολεία. Γι'αυτό καταφεύγουν στα κατ'οίκον μαθηματα.

Τώρα τι μας λέει η θεοδώρα είναι άλλη ιστορία....απορώ πως κυκλοφορεί στους ίδιους δρόμους με τους κοινούς θνητούς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...