Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αν και όταν πάμε στον κουνιάδο μου που έρχεται εκεί μια κοπέλα που έχει ένα Τζακ Ράσελ, στην αρχή δεν το πλησιάζει, αλλά μετά από λίγο που ξεθαρεύει, τρέχει απο πίσω του και δεν το αφήνει σε ησυχία το κακόμοιρο.

(Τι τραβάει αυτό το σκυλί όταν μαζεύονται όλα τα πιτσιρίκια γύρω του........το βγάζουνε νοκ αουτ μιλάμε)

Η δικιά μου τα λατρεύει τα ζωα...Στην απέναντι ταράτσα είναι ένα χασκι (το καημένο...) και κάθε πρωί κάνει σαν τρελλή να ανοίξουμε το παράθυρο, να το δει και να του στείλει φιλάκια :P:p:p Η ψυχούλα μου :P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To άλλο που μπορώ να σκεφτώ ως προς την άρνησή της είναι μήπως φοβάται ότι θα μοιραστεί η δική σου αγάπη και προσοχή;

To άλλο που μπορώ να σκεφτώ ως προς την άρνησή της είναι μήπως φοβάται ότι θα μοιραστεί η δική σου αγάπη και προσοχή;

Καλά αν διανοηθώ ότι μπορεί η σκέψη της μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο θα κάνω να αίτηση να μπει στη MENSA.

Διαφημίσεις

Μην το αποκλείεις Κέι... αν εσύ κάνεις σαν τρελλή και παλαβή για τα ζώα και σε έχει δει μπορεί υποσυνείδητα να της δημιουργεί άρνηση γι' αυτό το λόγο... Όταν η μάνα μου δέθηκε πολύ με το σκυλάκι που μου είχε πάρει εμένα μου βγήκε έχθρα προς το σκυλάκι ;) και ήμουν και μεγαλύτερη :lol:

Καλά εγώ έχω ψυχολογικό απώθημενο που δεν μου παίρνανε ζωάκι όταν ήμουν μικρή και τώρα που μεγάλωσα το κατάλαβα το γιατί.

Αλλά δεν της έχω δείξει ότι έχω αδυναμία στα ζωα.

Μου ζητάει παπαγαλάκι όμως ...........τι να πω..........αλλοπρόσαλο παιδί.........ίδιο η μάνα του.:confused:

Ωραία... πάρτε παπαγαλάκι για τη μικρή και σκύλο για σένα χαχαχαχα πάντως έχει τρία αγγελούδια στις αγγελίες που πολύ θα ήθελα να τα υιοθετήσω και τα τρία... αλλά θα γίνουμε πολλές (ο άντρας μας θα μας χωρίσει έτσι κι αλλιώς :lol: )

Στο μεταξύ λείπει ο προϊστάμενός μου και βλέπει την αλληλογραφία από το blackberry.

Κάτι μου είπανε από ένα άλλο τμήμα που ήταν λάθος κι εγώ το προώθησα στον προμηθευτή.

Οπότε ήρθε το χεστήριο μήνυμα από το Blackberry.................. γλιτώνουμε και τον διάλογο έτσι (διαφορετικά πνευματικά επίπεσα βλέπεις).

Διαφημίσεις

Το είχα διαβάσει παλιά και το έπιασα από εκεί που το είχα αφήσει το HS. Δεν θα το γράψω εκεί αλλά θα το γράψω εδώ:

Είμαι κάθετα αντίθετη με το HomeScooling για πολλούς λόγους αλλά διαβάζοντας το θέμα για έναν ακόμα: επειδή όταν το παιδί θα κληθεί να δώσει εξετάσεις για να αξιολογηθεί το αν είναι στα ίδια επίπεδα με τα άλλα παιδιά... η αποτυχία του (αν υπάρξει) θα είναι και αποτυχία της μαμάς του! Αυτό από μόνο του επιφέρει χίλια μύρια κακά και στο παιδί και στη μαμά.

η κρέμα hydrovit για την ευαίσθητη περιοχή δεν είναι ρευστή.

η κρέμα σώματος hydrovit είναι ρευστή, αλλά έτσι είναι όλες οι κρέμες σώματος.

ο σύζυγος θα ήθελε γάτα. είχε στο πατρικό του για 17 χρόνια.

εγώ δεν τις μπορώ τις γάτες με τίποτα. εγωιστικά πλασματα.

τα σκυλάκια μου αρέσουν, αλλά σε χώρο με αυλή τουλάχιστον, όχι σε πολυκατοικία.

άρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε.

για να χαρακτηρίζεις γάτα "εγωιστικό πλάσμα" δεν έχεις ζήσει με γάτα ;) Μόνο εγωιστικές δεν είναι όταν είναι οικόσιτες :D

δηλαδή???

Δική μας έκφραση είναι αυτή:tongue:

Δηλαδή...για να το πω κόσμια...πολύ ανεξάρτητα... Από το φαγητό, που ο γιος μου δεν τρώει τίποτα αλεσμένο, μέχρι το ότι θα πέσει κιόλας και οκ, δεν έγινε και κάτι, θα αρρωστήσει το ίδιο... θα πάει να κάνει κάτι μόνος του δύσκολο που θεωρητικά δε θα μπορέσει, θα τον αφήσω με την ανάλογη προσοχή να το κάνει. Τρώει μόνος του.Δεν αφήνει να τον ταίσουμε με τπτ. Βέβαια να μην πω πως γίνεται όποτε τρώει...κατευθείαν για το πλυντήριο, αλλά δε με νοιάζει καθόλου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Το έχω πάρει από την αρχή το hs και ετοιμάζομαι για απάντηση κόλαφο για τις συγκρίσεις με τη Δανία.

Με αυτήν την alcyon, όπου την έχω συναντήσει μου αρέσει πολύ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...