Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ego να έρθω????????? με θέτε?????? για καφέ εννοώ και κους-κους??????? να πάρουμε και τα παιδιά μας να πάμε σε παιδότοπο να τον πιούμε????????

ε ε ε ε ε ε??

μπορώ κι εγώ να κάνω κοτσίδες αερικό

Αχ κι εγώ ξέρω να τις τραβάω! Έρχομαιιιιιιι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ego να έρθω????????? με θέτε?????? για καφέ εννοώ και κους-κους??????? να πάρουμε και τα παιδιά μας να πάμε σε παιδότοπο να τον πιούμε????????

ε ε ε ε ε ε??

μπορώ κι εγώ να κάνω κοτσίδες αερικό

Εσύ ψόφια για...αέρα είσαι, λέμε! :lol::wink:

Αντιπυρετικό και μετά από 4 ώρες, 39 πυρετό ο μικρός.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Ζωπυρον,πηρες τηλ.τον ομοιοπαθητικο???Αν οχι,παρτον αμεσα και πεστου τι τρεχει!!

Αντιπυρετικό και μετά από 4 ώρες, 39 πυρετό ο μικρός.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

ελα ρε συ!!!!!!!!!!

πωπω..........απο ποτε αρχισε ο πυρετος?????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Δωράκι μου, επέστρεψε σήμερα το μεσημεράκι από το Νηπιαγωγείο με πυρετό 38,5 . Τα έγραψα και δίπλα στο σχετικό θέμα.

marsolan, τον ομοιοπαθητικό τον πήρα από την πρώτη στιγμή και του ξανατηλεφώνησα και πριν από λίγο όπως μου είχε πει. Του είπα πως είναι ο μικρός (39 πυρετό και βουλωμένη μύτη μόνο, κανένα άλλο σύμπτωμα προς το παρόν) και μου συνέστησε ν' αγοράσουμε το φαρμακο belladona 200 ch - 9 κάψουλες. Να δώσω μία κάψουλα στο παιδί όταν ξυπνήσει κι άλλη μία μετά από 2 ώρες. Και να συνεχίσω κανονικά τ' αντιπυρετικά, εφ' όσον θα χρειαστούν.

Στην ερώτησή μου αν κοιμηθεί ως το πρωί (γιατί πριν λίγο ξάπλωσε) τι να κάνω, μου απάντησε να μην τον ξυπνήσω - μόνο να τον θερμομετρώ και να πράττω αναλόγως.

Πήγε ο άντρας μου να το αγοράσει τώρα το φάρμακο. Είναι πολύ... νέα για μένα η ομοιοπαθητική κι έχω πολύ άγχος! Δεν θέλω να πάει κάτι στραβά με το παιδί... Ο άντρας μου (χωρίς να έχει κάνει) είναι πεπεισμένος για τα οφέλη της.

Α! Μου είπε ο ομοιοπαθητικός και να του τηλ πάλι απόψε να του πω πως πάμε - όσο αργά κι αν είναι...

Πολυ καλα εκανες!!Και πολυ καλα ανταποκριθηκε κι αυτος!!

Κι εγω πολυ καινουργια ειμαι...δεν ξερω πολλα,περιμενω με τον καιρο να ενισχυσω την πιστη μου!!!

ευχαριστώ πολύ δωράκι μου!

μαρσολάν, αφού δώσω την μπελαντόνα, αν ξανακάνει μεγάλο πυρετό, μπορώ να του δώσω το ντεπόν μετά από πόση ώρα?

Που είστε μανούλες; Εμείς κάναμε εσπευσμένα μπανάκι γιατί ο μπαμπάς μας έπρεπε να πάει τη βαφτιστήρα (26 χρονών) να την πάει στην παιδίατρό μας για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει μια διάγνωση του παθολόγου περί ανεμοβλογιάς!!!! Την διέψευσε ευτυχώς γιατί εγώ δεν κάνω αντισώματα και η Κωνσταντίνα είναι να κάνει τον εμβόλιο τον άλλο μήνα!

Αυτό σήμαινε ότι τη διαδικασία ύπνου την πέρασα όλη μόνη μου με ένα παιδί που όλο έκπληξη που της έκανα εγώ μασάζ και της έβαζα λαδάκι μουρμούραγε μπαμπά μπαμπά...

Τελικά καταφέραμε και το πετύχαμε :D Ήπιε το γάλα της και κοιμήθηκε κι ελπίζω χωρίς βήχα από την πλευρά της σήμερα.

Ζώπυρον πως είναι ο μικρός; (μ' αρέσει που ήθελες να έρθεις να κρατήσεις την μικρή σήμερα :lol: μην κάνεις σχέδια λέμε βλέπει ο Θεός και γελάει!!!)

Αγγελίνα τι νέα από το δικό σας μέτωπο;

Σέβη που είσαι;

Anybody here?

Διαφημίσεις

Αχ κι εγώ ξέρω να τις τραβάω! Έρχομαιιιιιιι!

όσο την κοιτάζω την μικρή σου μαγεύομαι.

να σας ζήσει, στο ξαναείπα, αλλά πάρε ακόμα μία. φτού σκόρδα το μανάρι μου!

Που είστε μανούλες; Εμείς κάναμε εσπευσμένα μπανάκι γιατί ο μπαμπάς μας έπρεπε να πάει τη βαφτιστήρα (26 χρονών) να την πάει στην παιδίατρό μας για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει μια διάγνωση του παθολόγου περί ανεμοβλογιάς!!!! Την διέψευσε ευτυχώς γιατί εγώ δεν κάνω αντισώματα και η Κωνσταντίνα είναι να κάνει τον εμβόλιο τον άλλο μήνα!

Αυτό σήμαινε ότι τη διαδικασία ύπνου την πέρασα όλη μόνη μου με ένα παιδί που όλο έκπληξη που της έκανα εγώ μασάζ και της έβαζα λαδάκι μουρμούραγε μπαμπά μπαμπά...

Τελικά καταφέραμε και το πετύχαμε :D Ήπιε το γάλα της και κοιμήθηκε κι ελπίζω χωρίς βήχα από την πλευρά της σήμερα.

Ζώπυρον πως είναι ο μικρός; (μ' αρέσει που ήθελες να έρθεις να κρατήσεις την μικρή σήμερα :lol: μην κάνεις σχέδια λέμε βλέπει ο Θεός και γελάει!!!)

Αγγελίνα τι νέα από το δικό σας μέτωπο;

Σέβη που είσαι;

Anybody here?

δεν κατάλαβα πού πηγε ο Λευτέρης με την 26χρονη βαφτιστήρα και γιατί;:confused: γρι!

γραμματειακή υποστήριξη τώρα. μούβ ιτ μούβ ιτ!:rolleyes:

ζώπυρον, περαστικά σας. εγώ από ομοιοπαθητική ... νιέντε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...