Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε άστο τότε...μπελάδες θέλεις και εσύ??? :D:D:D

Δεν θέλω μπελάδες αλλά γιατί το κωλόπαιδο λέει ΟΧΙ? Αυτό δεν καταλαβαίνω. Και ως συνήθως αν δεν πάρω απάντηση στις ερωτήσεις μου, τρώγομαι........... λες και δεν ξέρρεις κι εσύ.

Εγώ θα την έπαιρνα και θα πήγαινα σε μια φιλοζωική μαζί της... να τα δει από κοντά... (υποθέτω ότι θες να υιοθετήσεις κάποιο ζώο που έχει ανάγκη έτσι; ) και να διαπιστώσω αν τα φοβάται, τα σιχαίνεται ή αν απλώς είναι άρνηση για την άρνηση... αν είναι το τελευταίο... οι άμυνές της θα σπάσουν μπροστά στα ματάκια αυτών των υπέροχων πλασμάτων :D

Εννοείται ότι προτιμώ να πάρω ζωο που έχει ανάγκη.

Εμ... υπάρχουν φιλοζωϊκές και "φιλοζωϊκές". Έχω ακούσει σημεία και τέρατα.

Πρέπει να το οργανώσω να πάμε κάποια στιγμή, αλλά από δω που μένω είναι ολόκληρο ταξίδι για μένα ρε γαμώτο.

Δεν θέλω μπελάδες αλλά γιατί το κωλόπαιδο λέει ΟΧΙ? Αυτό δεν καταλαβαίνω. Και ως συνήθως αν δεν πάρω απάντηση στις ερωτήσεις μου, τρώγομαι........... λες και δεν ξέρρεις κι εσύ.

Και με το 5χρονο?????:D:D:D:D:D Ε, δεν παιζεσαι:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Φτιάξε έναν λογαριασμό στο facebook με ένα ιμέιλ που θα δημιουργήσεις μόνο γι' αυτό το σκοπό και συνδέσου μόνο με το ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ - STRAYS FOR ADOPTION http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=198875376805025&id=100000476938463&notif_t=feed_comment#!/pages/%CE%91%CE%94%CE%95%CE%A3%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%91-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%A5%CE%99%CE%9F%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%99%CE%91-STRAYS-FOR-ADOPTION/115117095212729 Μπορείτε να τα βλέπετε μαζί καθημερινά....

Φτιάξε έναν λογαριασμό στο facebook με ένα ιμέιλ που θα δημιουργήσεις μόνο γι' αυτό το σκοπό και συνδέσου μόνο με το ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ - STRAYS FOR ADOPTION http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=198875376805025&id=100000476938463&notif_t=feed_comment#!/pages/%CE%91%CE%94%CE%95%CE%A3%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%91-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%A5%CE%99%CE%9F%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%99%CE%91-STRAYS-FOR-ADOPTION/115117095212729 Μπορείτε να τα βλέπετε μαζί καθημερινά....

Με έκανες βούτυρο τώρα...

Ωραία η ιδέα για κατοικίδιο. Θέλω κι εγώ αλλά δεν τα συμπαθεί ο σύζυγος μέσα στο σπίτι. Ο γιός μου τα φοβάται και με εκνευρίζει...

Κέι έχεις αναρωτηθεί, πέρα από το κατοικίδιο, γιατί είναι αρνητική -γενικότερα.

Σέβη, Ράννια.. Τη hydrovit την έχω δοκιμάσει, αλλά δε μου άρεσε που είναι τόσο ρευστή.

Για το hs, δεν το έχω ψάξει, αλλά νομίζω ότι θα προτιμούσα το σχολείο λόγω κοινωνικοποίησης. Θα ήθελα δημόσιο αλλά έτσι όπως τα κάνανε με το εκπαιδευτικό (οι "μεγάλοι") προτιμώ ιδιωτικό. Μας βαστάει όμως? δεν μας βαστάει...

Είναι ένα θέμα πολύ μεγάλο.

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν έχουμε κοιμηθεί καθόλου. Καλά που δεν ήταν εδώ ο μεγάλος. Η μπέμπα μου έκλαιγε όλο το βράδι. Δεν ησύχαζε με τίποτα το γιαβρί μου. Τώρα το πρωί πήρα την παιδίατρο και μου είπε να της δώσω λίγο ντεπόν μήπως πονάει κάπου.Της έδωσα και κοιμήθηκε λίγο το γιαβρί μου ευτυχώς.

Πάρα πολύ στενοχωριέμαι ρε γμτ όταν κλαίνε τα παιδιά μου από τέτοια πράγματα.

Θα την πάω το απόγευμα να τη δει. Υποπτεύομαι λαιμό να πονάει...

Και ο μεγάλος διάροια. Αλλά μόνο αυτό. Διάθεση φουλ, τρώει κανονικά. Κάτι θα τον πείραξε μάλλον λέω που έφαγε.

Εγώ θα την έπαιρνα και θα πήγαινα σε μια φιλοζωική μαζί της... να τα δει από κοντά... (υποθέτω ότι θες να υιοθετήσεις κάποιο ζώο που έχει ανάγκη έτσι; ) και να διαπιστώσω αν τα φοβάται, τα σιχαίνεται ή αν απλώς είναι άρνηση για την άρνηση... αν είναι το τελευταίο... οι άμυνές της θα σπάσουν μπροστά στα ματάκια αυτών των υπέροχων πλασμάτων :D

Αυτό;)

Εννοείται ότι προτιμώ να πάρω ζωο που έχει ανάγκη.

Εμ... υπάρχουν φιλοζωϊκές και "φιλοζωϊκές". Έχω ακούσει σημεία και τέρατα.

Πρέπει να το οργανώσω να πάμε κάποια στιγμή, αλλά από δω που μένω είναι ολόκληρο ταξίδι για μένα ρε γαμώτο.

Μπορείς να κάνεις αυτό που λέει το αερικό. Ή να μπεις σε διευθύνσεις που σου έδωσα στο τόπικ που άνοιξες να δεις τα αδεσποτάκια.

Τέλος, αν δεν έχεις πολύ χρόνο, έχω την εντύπωση ότι οι γάτες δε θέλουν τη φροντίδα που θέλει ο σκύλος, οπότε σκέψου το.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Και με το 5χρονο?????:D:D:D:D:D Ε, δεν παιζεσαι:D:D:D:D:D:D

το 5χρονο το αφήνω στην ησυχία του μετά από λίγο............εσένα ποτέ:lol::lol::lol:

Βρε σε Αερικούλη , την βάζω να δει στο pc σκυλάκια κλπ, αλλά σηκώνεται και φεύγει. Προσπαθώ να καταλάνω αν είναι αντιπάθεια προς τα ζωα (που θα πάθω συμφόρηση αν είναι έτσι), ή φοβάται για κάποιο λόγο).

Διαφημίσεις

το 5χρονο το αφήνω στην ησυχία του μετά από λίγο............εσένα ποτέ:lol::lol::lol:

Πλέον μου αρέσει :D:D:D

Για το hs, δεν το έχω ψάξει, αλλά νομίζω ότι θα προτιμούσα το σχολείο λόγω κοινωνικοποίησης. Θα ήθελα δημόσιο αλλά έτσι όπως τα κάνανε με το εκπαιδευτικό (οι "μεγάλοι") προτιμώ ιδιωτικό. Μας βαστάει όμως? δεν μας βαστάει...

Εμένα μου αρέσει η τύπισσα που το υποστηρίζει...πρέπει να είναι περιπτωσάρα.

Τώρα πετάχτηκε η Harlow, πάει το θεματάκι :P

Στο γενικότερα την έχω την απάντηση..........είναι γνήσιο τέκνο της μάνας της η τσουράπω.............σκέτη bitch.

Στο θέμα με τα ζωντανά ψάχνομαι.

Αν και όταν πάμε στον κουνιάδο μου που έρχεται εκεί μια κοπέλα που έχει ένα Τζακ Ράσελ, στην αρχή δεν το πλησιάζει, αλλά μετά από λίγο που ξεθαρεύει, τρέχει απο πίσω του και δεν το αφήνει σε ησυχία το κακόμοιρο.

(Τι τραβάει αυτό το σκυλί όταν μαζεύονται όλα τα πιτσιρίκια γύρω του........το βγάζουνε νοκ αουτ μιλάμε)

Με έκανες βούτυρο τώρα...

Φαίνεται και χωρίς λογαριασμό; Αν είναι θα το βάλω υπογραφή!

Ωραία η ιδέα για κατοικίδιο. Θέλω κι εγώ αλλά δεν τα συμπαθεί ο σύζυγος μέσα στο σπίτι. Ο γιός μου τα φοβάται και με εκνευρίζει...

Σέβη, Ράννια.. Τη hydrovit την έχω δοκιμάσει, αλλά δε μου άρεσε που είναι τόσο ρευστή.

Πέρα από το ότι το κατοικίδιο είναι μεγάλη ευθύνη, ειλικρινά, οι πιο φιλόζωοι ας το πούμε έτσι και δεμένοι με τα ζώα τους έχω δει ότι είναι αυτοί που δεν τα ήθελαν με τίποτα:mrgreen:

Εγώ σε γενικές γραμμές, χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα είμαι υπέρ του δημοσίου. Και να με έπαιρνε. Έχω βέβαια κάποιους προβληματισμούς...

Για το hs δεν το θέλω καθόλου...τα παιδιά μου λέει η μάνα μου τα κάνω αγιάρικα...:tongue:. Έχει να κάνει με βιώματα πιστεύω.

Πχ, επειδή εμένα και του άντρα μου μας άρεζε πολύ η κατασκήνωση, πολύ κοινωνικά όντα και οι 2, σκέφτομαι, ότι, αν θέλουν, θα τα πάω από 6 χρονών. Μόλις τα παίρνουν.

Σκέψου, ο γιος μου πήγε στο βρεφικό. Ξεκίνησε εβδομάδα προσαρμογής, και τη 2η μέρα μας λέει η κοπέλα φέρτε τον κανονικά από αύριο, δε χρειάζεται προσαρμογή:-D. Δεν έκλαψε δευτερόλεπτο. Έτσι ήμουν κι εγώ λέει η μάνα μου. Την ξυπνούσα στις 06:30 και ης έλεγα σήκω να με πας στον παιδικό:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πλέον μου αρέσει :D:D:D

Εμένα μου αρέσει η τύπισσα που το υποστηρίζει...πρέπει να είναι περιπτωσάρα.

Τώρα πετάχτηκε η Harlow, πάει το θεματάκι :P

Δεν μπορώ να ακούω μαλακίες περί κοινού πνευματικού υπόβαθρου γιατί δαιμονίζομαι.

Σιγά ρε Αινστάιν.......πάρτο αλλιώς γιατί σε βλέπω να καρφώνεσαι στη κολώνα σε καμιά στροφή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...