Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η hydrovit που πωλειται? Στα φαρμακεια?

ναι στα φαρμακεία.

Του βαζω AVENE Pediatril....

είναι καλή. μήπως απλά δεν του ταιριάζει.

οχι οτι κανει κατι, αλλα μου ειπε ο γιατρος "Για να βγουμε μπροστα απο το εκζεμα (καταλαβατε τι εννοει ελπιζω) πρεπει να βαλουμε κορτιζονουχα αλοιφη. Οποτε, καλυτερα να πηγαινουμε απο πισω του και ας ειναι λιγο ερεθισμενος"

τις κορτιζόνες για τέτοιο θέμα... με τίποτα.

Ειχα παρει και της Frezyderm...τα ιδια...ασε που μου βρωμανε εμενα αυτα.

της φρέζυ ντερμ είναι επίσης καλές. δεν είναι τόσο παχειές, όσο η σούντοκρημ, όμως είναι ασύγκριτα καλύτερες από σούντοκρημ.

υπάρχει και λαδάκι φρέζυ ντερμ.

Νομιζω οτι εχει ευαισθητο δερμα, απλα. Θα μου πεις η λυση ποια ειναι τοτε? Ντε ξερει! Αλλα, θα θελα να μου δωσει μια αλοιφουλα, κατα προτιμηση χειροποιητη, να τη βαζω οταν εχει εξαρση....

υπάρχουν κηραλοιφές, σε φαρμακεία, σε μαγαζιά με βιολογικά.

εγώ στην κόρη μου βάζω ελαιόλαδο.

όταν όμως έχει θέμα με κόκκινο παπάκι ή πωπουδάκι έβαζα ελαιόλαδο και από πάνω περνούσα νισεστέ.

τα σπυράκια δείχνουν ότι τοπαιδί δεν ανέχεται κάτι.

αλλά τί; πρόσεξε σε ποιά περιοχή το βγάζει ακριβώς. μήπως είναι εκεί που τέμνεται το πάμπερ. αν όχι, εγώ θα άλλαζα αφρόλουτρο και κρεμούλα αμέσως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη μου και η δικιά μου ξύπνησε στις 4 μέσα στο σκοτάδι και μιλούσε, γελούσε, καθόταν στον πωπώ της και κουνιόταν ...έτοιμη για παιχνίδι.

έκανε μία ώρα μέχρι να ξανανυστάξει.

τί παπαρδέλι κόρη που έχω...

Φαίη μου και η δικιά μου ξύπνησε στις 4 μέσα στο σκοτάδι και μιλούσε, γελούσε, καθόταν στον πωπώ της και κουνιόταν ...έτοιμη για παιχνίδι.

έκανε μία ώρα μέχρι να ξανανυστάξει.

τί παπαρδέλι κόρη που έχω...

Τυχερη εισαι.. Εμενα σηκωθηκε 5 φορες σημερα.. Στις 00:50 - 02:30 - 04:15 - 05:30 - και στις 06:00. Ολοκληρωτικα ξυπνησαμε στις 08:20..

Μιλαμε σημερα με αποτελειωσε το ταλιμπανακι! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Θα το πηγαίνει η Κόρη βρε Κέι... να πάρεις! Είναι σε καλή ηλικία η μικρή σου για ζωάκι ;)

Καλημέρα :)

Θα το πηγαίνει η Κόρη βρε Κέι... να πάρεις! Είναι σε καλή ηλικία η μικρή σου για ζωάκι ;)

Δεν θέλει με τίποτα το κωλοπαίδι και αυτό το ΟΧΙ της είναι που με προβληματίζει πολύ.

Δεν θέλω να κάνω πειράματα με τα ζωντανά.

Άμα το πάρω και δεν το θέλει στ'αληθεια τι θα γίνει μέσα στο σπίτι?

Δεν θέλει με τίποτα το κωλοπαίδι και αυτό το ΟΧΙ της είναι που με προβληματίζει πολύ.

Δεν θέλω να κάνω πειράματα με τα ζωντανά.

Άμα το πάρω και δεν το θέλει στ'αληθεια τι θα γίνει μέσα στο σπίτι?

Αν δεν είσαι 1000% σίγουρη μην το πάρεις ρε συ...είναι μεγάλη δέσμευση και ευθύνη το ζώο...ψυχούλα είναι και αυτό.Τα παιδιά δεν είμαι σίγουρη ότι μπορούν να τα συνειδητοποιήσουν. Άσε που αν πάθει κάτι το ζώο στενοχωριέσαι...αυτά σκέφτομαι και εγώ και δεν παιρνω

Διαφημίσεις

Αν δεν είσαι 1000% σίγουρη μην το πάρεις ρε συ...είναι μεγάλη δέσμευση και ευθύνη το ζώο...ψυχούλα είναι και αυτό.Τα παιδιά δεν είμαι σίγουρη ότι μπορούν να τα συνειδητοποιήσουν. Άσε που αν πάθει κάτι το ζώο στενοχωριέσαι...αυτά σκέφτομαι και εγώ και δεν παιρνω

συμφωνώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

συμφωνώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Είχα εναν γάτο που τον έχασα (άσχημα :() όταν πήγαινα 2α λυκείου...μιλάμε για 20 χρόνια πριν (το 91 πλάκα πλάκα) ε...ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει και όποτε τον σκέφτομαι στενοχωριέμαι. Δυστυχώς τα ζώα κινδυνεύουν πάρα πολύ. Και εμεις δενόμαστε μαζί τους

οκ αν λέει όχι να μην το πάρεις τότε! το αιτιολογεί;

Ναι σιγά μη το αιτιολογήσει κιόλας..........απλά λεει δεν θέλω.

"Γιατί βρε καλό μου?"

απάντηση καμία (σφίγγα της Αιγύπτου).............σου γυρνάει τον κώλο και φεύγει.

Δεν περιμένω να το συνηδειτοποιήσει το 5χρονο, ξέτω ότι όλη ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική μου.

Αυτό το τελεσίδικο ΟΧΙ είναι που με προβληματίζει.

Άλλα παιδάκια πετάνε τη σκούφια τους.............οκ το θεωρούν παιχνίδι........ η δικιά μου από τις 100 συζητήσεις, οι 5 απαντήσει είναι ναι (πολύ διστακτικές) και οι υπόλοιπες 95 κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Γιατί να μην θέλει?

Δεν περιμένω να το συνηδειτοποιήσει το 5χρονο, ξέτω ότι όλη ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική μου.

Αυτό το τελεσίδικο ΟΧΙ είναι που με προβληματίζει.

Άλλα παιδάκια πετάνε τη σκούφια τους.............οκ το θεωρούν παιχνίδι........ η δικιά μου από τις 100 συζητήσεις, οι 5 απαντήσει είναι ναι (πολύ διστακτικές) και οι υπόλοιπες 95 κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Γιατί να μην θέλει?

Ε άστο τότε...μπελάδες θέλεις και εσύ??? :D:D:D

Εγώ θα την έπαιρνα και θα πήγαινα σε μια φιλοζωική μαζί της... να τα δει από κοντά... (υποθέτω ότι θες να υιοθετήσεις κάποιο ζώο που έχει ανάγκη έτσι; ) και να διαπιστώσω αν τα φοβάται, τα σιχαίνεται ή αν απλώς είναι άρνηση για την άρνηση... αν είναι το τελευταίο... οι άμυνές της θα σπάσουν μπροστά στα ματάκια αυτών των υπέροχων πλασμάτων :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...