Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ανοίγω λοιπόν εγώ το μαγαζάκι σήμερα!!!

Ξυπνήσαμε όπως πάντα στις 6 και κάτι, ήπιαμε γαλατάκι και η μικρή ξανακοιμήθηκε. Ευτυχώς δεν έχει πυρετό. Περάσαμε δλδ 2 εικοσιτετράωρα απύρετες!!!!!!!!!! Γιέεεεεαααα!!!

Εγώ σήμερα έχω να πάω στο ΙΚΑ (Θε μου δωσ'μου δύναμη). Μετά από 8 μήνες αποφάσισαν να μου κάνουν τη χάρη να μου δώσουν το επίδομα καισαρικής και θερμοκοιτίδας. Με πήραν τηλέφωνο πως τα έχουν όλα έτοιμα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Γιατί εγώ δεν το πιστεύω?????????? Την τελευταία φορά που είχα πάει, ο υπάλληλος (μεγάλο σαϊνι) με είχε ρωτήσει αν είναι δικό μου το παιδί. Και του είπα "να ερχόταν ο πατέρας εδώ, άντε να πω πως για κάποιο λόγο είχες αμφιβολία και ρώτησες, ρωτάνε στη μάνα τέτοιο πράγμα? μήπως να σου δείξω την τομή της καισαρικής για να πειστείς???".:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ποιος ξέρει τι εξυπνάδες θ'ακούσω και σήμερα... Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω, με μυρίζονται? Που παίρνουν πρέφα πως εγώ δεν κάνω φασαρίες και μου πετάνε όλες τις κουλαμάρες??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα girls...

Ράννια κι εγώ βάζω sudokrem κάθε βράδυ στη μικρή μου και για το σύγκαμα παίρνω τη bepanthol baby που είναι φοβερή...

Αλλά σκεφτόμουν μήπως δεν κάνει η καθημερινή χρήση.

Λευκή με το καλό... και μη μασάς καλέ!

Εγω πάλι βρήκα ευκαιρία να μιλήσω με την ξαδέρφη μου να δουμε τι θα κάνουμε με το θέμα της γιαγιάς.

Ούτε η μάνα της καταλαβαίνει ούτε ο πατέρας μου. Ντουβάρια οι άνθρωποι (άραγε σε ποιόν μοιάσαμε?:))

Τες πα το Σάββατο θα την ανεβάσω Βάρη πάλι κι ο Θεός βοηθός τι θα γίνει από δω και πέρα.

Διαφημίσεις

Εγω πάλι βρήκα ευκαιρία να μιλήσω με την ξαδέρφη μου να δουμε τι θα κάνουμε με το θέμα της γιαγιάς.

Ούτε η μάνα της καταλαβαίνει ούτε ο πατέρας μου. Ντουβάρια οι άνθρωποι (άραγε σε ποιόν μοιάσαμε?:))

Τες πα το Σάββατο θα την ανεβάσω Βάρη πάλι κι ο Θεός βοηθός τι θα γίνει από δω και πέρα.

πότε θα ρθεις να πιούμε καφε????

my_beba.... Κουραγιο κοπελα μου.....κι εγω αυτη τη βδομαδα στο ΙΚΑ την εφαγα....3 μερες....και οχι για να παρω λεφτα...αλλα για να δωσω!

Νιτσα, εχει καμια κορτιζονη μεσα η bepanthol? Μου φαινεται θα παω μια βολτουλα απο τη κουμπαρουλα μου τη φαρμακοποιο να τη βαλω να μου βρει κρεμα

Harlow, culte....κι εγω για νωρις ελεγα, αλλα μετα αρχισα το σερφαρισμα και παλι με πηρε 1.

Καλημερα!

Διαφημίσεις

καλημέρα.

Ράννια, τί αφρόλουτρο χρησιμοποιείς στο παιδί;

μήπως το πάμπερ θέλει μεγαλύτερο νούμερο;

καλά εγώ να μη σας πω καλύτερα τη γνώμη μου για τα μωρομάντηλα ή τις κρέμες για πωπουδάκι.

στο κοριτσάκι μου βάζω πάντα ελαιόλαδο, πάντα την πλένω, πάντα την στεγνώνω με πετσετούλα και χαρτί, ποτέ μωρομάντηλα, αφρόλουτρο-σαμπουάν tol-velvet baby με καλέντουλα, βρώμη, βιταμίνη f, allergens free.

και της hydrovit καλό ήταν, αλλά το ψάχνω πάντα για καλύτερα.

Ράννια, έφαγε κάτι καινούργιο;

σα σπυρακια βγαζει...οχι συγκαμα ακριβως.

Πανα εδω και 2 μηνες φοραει Pampers No5. Στο σωμα του ειναι λιγο μεγαλη, αλλα εχουμε παραγωγη και η μικροτερη εχει διαρροες. Τον πλενω καθε φορα που τον αλλαζω εκτος αν ειμαστε εξω. Sudocrem του βαζω .

Αφρολουτρο της ΚLorane απο το φαρμακειο.

Κατι καινουργιο δεν εφαγε...

Γενικα, εχω παρατηρησει οτι εχει μια ευαισθησια στο δερμα....γιατι και τα μαγουλακια του κανουν κατι εκζεματακια....μικρα σε εκταση και ενταση βεβαια, αλλα τις κοκκινιλες του παντα τις εχει....

εγώ θα άλλαζα αφρόλουτρο και κρέμα πωπού.

πολύ καλή κρέμα είναι και της hydrovit.

μήπως να δοκίμαζες άλλο αφρόλουτρο;

τί κρεμούλα του βάζεις στο πρόσωπο μετά το μπάνιο;

Η hydrovit που πωλειται? Στα φαρμακεια?

Του βαζω AVENE Pediatril....οχι οτι κανει κατι, αλλα μου ειπε ο γιατρος "Για να βγουμε μπροστα απο το εκζεμα (καταλαβατε τι εννοει ελπιζω) πρεπει να βαλουμε κορτιζονουχα αλοιφη. Οποτε, καλυτερα να πηγαινουμε απο πισω του και ας ειναι λιγο ερεθισμενος"

Ειχα παρει και της Frezyderm...τα ιδια...ασε που μου βρωμανε εμενα αυτα.

Νομιζω οτι εχει ευαισθητο δερμα, απλα. Θα μου πεις η λυση ποια ειναι τοτε? Ντε ξερει! Αλλα, θα θελα να μου δωσει μια αλοιφουλα, κατα προτιμηση χειροποιητη, να τη βαζω οταν εχει εξαρση....

Καλημερα κοριτσακια!!

Νυσταζω σημερα πολυ.. :| αλλα το Μαρακι ειναι μες στην ενεργεια! Περιμενω να περασει λιγακι η ωρα να της δωσω τη φρουτοκρεμα της και να παμε κουνιες. Ο Β. κοιμαται αφου γυρισε στις 6μιση το πρωι απο τη δουλεια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...