Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αχ, αχ, αχ!! Και οχι μονο.........

:lol:

Ψηνομαι να μετακομισω Πατρα μονο για τον Πλεγα!! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να πω....

απο sudocrem του βαζω ενα κιλο....ενα κουτι των 250gr τη βδομαδα χαλαω....

εγώ πάλι του έβαζα σπάνια, μόνο αν συγκαιγόταν! που και που προληπτικά, ελαιόλαδο:cool:!

καθε φορα τον πλενω κι εγω και η μανα μου οταν τον κραταει και τον σκουπιζουμε με ενα πανακι...

δε πιστευω να ειναι απο την υγρασια...

εν τω μεταξυ, εχουν ερεθιστει και τα μαγουλα του.... σαν ατοπικη δερματιτιδα να το πω? δε ξερω....

τόχει καιρό? έχει κάνει πρόσφατα εμβόλιο?

Θελω να τον δει και για τα δυο δλδ...

και μιας και θα παμε...να δει λιγο την τομη μου απο την καισαρικη, γιατι ειναι ενα σημειο που συνεχως πρηζεται και μαζευει πυον...δε ξερω αν ειναι θεμα δερματολογου βεβαια ....

νομίζω πως πρέπει να το δει χειρούργος!

από πάνες πάντως, εγώ είχα βρει καλύτερες τις λίμπερο

Μήπως είναι από την υγρασία ρε Ράννια; Η δικιά μου όταν βγαζει σπυράκια είναι επειδή δεν την στέγνωσαν καλά πριν βάλουν sudocream και κλείσουν την πάνα ή αν έχουμε αργήσει πολύ να την αλλάξουμε και δεν είχε αρκετή sudocream να την προφυλάξει.

Κόρες ξέρετε ότι η sudocream είναι πολύ δυνατό χημικό? Τη βάζουν σε ασθενείς που είναι στο κρεββάτι για να κλείσουν οι πληγές που ανοίγουν στο κορμί τους.

Επιπλέον, κρέμα για σύγκαμα ξέρω ότι δεν κάνει να βάζουμε σε κάθε αλλαγή πάνας, μόνο σε περίπτωση συγκάματος.

Αυτά.

Είμαι πτώμα πάω για νάνι.Θα σας διαβάσω αύριο.

Καληνύχτα κορίτσια

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον:

Τα μαγουλα της Μαριας γινονται κατα καιρους ετσι.. Συνηθως οταν ξηραινεται η ατμοσφαιρα, δηλαδη οταν κανει πολυ κρυο ή στις μεγαλες ζεστες.. Δεν της βαζω κατι, συνηθως περνα απο μονο του!

Για την τομη της καισαρικης τωρα... Πονεμενη ιστορια κι εγω! Παρολο που στις αρχες δεν ειχα προβλημα (μου εχει κανει και πλαστικη για να μη φαινεται) τους τελευταιους 8 μηνες κανει ο,τι περιγραφεις κι εσυ Ραννια... Εγω πλενομαι 2 με 3 φορες την ημερα και βαζω kenakomb αυτη την κρεμα που ειναι για το συγκαμα.. Περναει, αλλα μολις σταματησω ξανα τα ιδια! :(

gM4vp2.png

Λοιπον:

Τα μαγουλα της Μαριας γινονται κατα καιρους ετσι.. Συνηθως οταν ξηραινεται η ατμοσφαιρα, δηλαδη οταν κανει πολυ κρυο ή στις μεγαλες ζεστες.. Δεν της βαζω κατι, συνηθως περνα απο μονο του!

Για την τομη της καισαρικης τωρα... Πονεμενη ιστορια κι εγω! Παρολο που στις αρχες δεν ειχα προβλημα (μου εχει κανει και πλαστικη για να μη φαινεται) τους τελευταιους 8 μηνες κανει ο,τι περιγραφεις κι εσυ Ραννια... Εγω πλενομαι 2 με 3 φορες την ημερα και βαζω kenakomb αυτη την κρεμα που ειναι για το συγκαμα.. Περναει, αλλα μολις σταματησω ξανα τα ιδια! :(

ρε συ...ξερεις τι εχω σκεφτει? λες ν γυριζει καμια τριχα προς τα μεσα? η κουμπαρα μου το ειχε παθει αυτο...οχι σε σημειο καισαρικης, στο μπικινι, απο το ξυρισμα, και της εκανε κανονικα τοπικη αναισθησια, ανοιγμα, καθαρισμα του πορου και ραμματα....

Zopiron ευτυχως που δεν εισαι και εσυ Πατρινια!!! :lol::lol: Οχι αλλες συμμαθητριες του αντρος μου!! :lol:

καλησπέρα γλυκέ μου φλεβάρη!

συμμαθήτρια δεν θα μπορούσα να είμαι - ούτως ή άλλως - γιατί είμαι μεγαλύτερη από τα πατρινόπουλα του φόρουμ!

Διαφημίσεις

εν τω μεταξυ, σχετικα με αυτο στα μαγουλα, ο παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι τυπου εκζεμα, και οτι κανονικα θελει κορτιζονη, αλλα να μη βαλουμε εμεις...ας του βαζουμε λιγη ενυδατικη κρεμουλα και να μην ερχεται σε επαφη με μαλλινα. Του πηρα εγω ενυδατικη της avene , την παιδιατρικη σειρα φυσικα, αλλα....τσαμπα κοπος!

Ραννια αυτο που λες ειναι θηλακιτιδα... Το εχω σε αλλα σημεια του σωματος μου και ξερω καλα πως ειναι! Δεν εχει σχεση με αυτο που εκδηλωνει το (δικο μου τουλαχιστον) δερμα στην καισαρικη!

Zopiron μια χαρα εισαι! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...