Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α καλά Κική... μ' αυτά δεν αστειεύομαι και ας είναι πεθερικά! Το καλοκαίρι σκοτωθήκαμε για παρόμοιο λόγο επειδή αφού με είχε πρήξει 10 μέρες δεν άντεξα και του απάντησα σε κάτι παρόμοιο "όταν ασχολούμαι εγώ με το παιδί εσύ δεν θα ανακατεύεσαι!" και αφού έγινε της πόπης... έστρωσε!

Κι αν δεν έχω σκοτωθεί... Η μάνα μου είναι οκ. Κάνει ότι λέω και γενικώς πλέουμε στο ίδιο μήκος κύματος στη διαπαιδαγώγηση... ο πατέρας μου είναι γιούχου. Και σκοτώνομαι και πάλι τα ίδια!

Απλά του έκανε η μάνα μου γυμνάσια. Δεν τον έπαιρνε το γιο μου γιατί δεν άντεχε τον πατέρα μου. Και διορθώθηκε λιγάκι, όσο πατάει η γάτα...τι να του πω... το παιδί ξέρει ποιον μπορεί να χορέψει και τον χορεύει. Μόνο αυτόν. Εμείς μια χαρά τα πάμε μαζί του.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντωμεταξύ, τ' άλλα κορίτσια που είναι?

αγγελίνα, δωράκι, ζουζού, στίνα? δεν νομίζω να μου ξεφεύγει καμία!

η ελλ ξέρω πως δεν πολυμπαίνει

Διαφημίσεις

Μήπως είναι από την υγρασία ρε Ράννια; Η δικιά μου όταν βγαζει σπυράκια είναι επειδή δεν την στέγνωσαν καλά πριν βάλουν sudocream και κλείσουν την πάνα ή αν έχουμε αργήσει πολύ να την αλλάξουμε και δεν είχε αρκετή sudocream να την προφυλάξει.

Η σωστή διαδικασία στο άλλαγμα λέει:

Σκούπισμα με μωρομάντηλο ή πλύσιμο, πολύ καλό στέγνωμα, αφήνουμε λίγο να πάρει αέρα (και να σιγουρευτούμε ότι έχει φύγει κάθε ίχνος υγρασίας), βάζουμε κρέμα μπόλικη και κλείνουμε πάνα.

τι να πω....

απο sudocrem του βαζω ενα κιλο....ενα κουτι των 250gr τη βδομαδα χαλαω....

καθε φορα τον πλενω κι εγω και η μανα μου οταν τον κραταει και τον σκουπιζουμε με ενα πανακι...

δε πιστευω να ειναι απο την υγρασια...

εν τω μεταξυ, εχουν ερεθιστει και τα μαγουλα του.... σαν ατοπικη δερματιτιδα να το πω? δε ξερω....

Θελω να τον δει και για τα δυο δλδ...

και μιας και θα παμε...να δει λιγο την τομη μου απο την καισαρικη, γιατι ειναι ενα σημειο που συνεχως πρηζεται και μαζευει πυον...δε ξερω αν ειναι θεμα δερματολογου βεβαια ....

Διαφημίσεις

πανες εχω ενα μηνα που του βαζω pampers (ειχα κανει στοκ απο αγγλια)...γενικα χρησιμοποιω carrefour... η μανα μου του βαζει και Libero....παντα τα ιδια γινονται....

Zopiron ευτυχως που δεν εισαι και εσυ Πατρινια!!! :lol::lol: Οχι αλλες συμμαθητριες του αντρος μου!! :lol:

Ραννια πολλα απο Πατρα δεν ξερω... Αλλα ξερω τον Πλεγα!! :cool:;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...